Rekrutteringsfirma

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

- med reference til CEO

SANOVO TECHNOLOGY PROCESS
Datavej 12
DK – 5220 Odense SØ
www.sanovoprocess.com

VIRKSOMHEDEN

Virksomheden er præget af iværksættertænkning og en vis entreprenørånd, om end de primære teknologier er kendte og veldokumenterede indenfor andre applikationer.

Fundamentet er en bæredygtig fremtid, og vores udstyr skal bidrage til at optimere (rest)produkters anvendelsesmuligheder til deres fulde potentiale, og dermed øge fødevareproduktionen til både mennesker og dyr.

Virksomheden har et kæmpe globalt markedspotentiale, og rejsen er kun lige begyndt. Som medarbejder får kandidaten derfor en unik mulighed for at præge sit eget job og sin egen udvikling i takt med virksomhedens vækst.

Virksomheden er en international virksomhed, kendetegnet ved en uhøjtidelig virksomhedskultur og en organisationsstruktur, der giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger. Virksomheden nærmer sig en 3 cifret million omsætning og er nu moden til tage næste skridt. Virksomheden er pt. 12 medarbejdere, og forventer at være 16 inden udgangen af Q3.

SANOVO TECHNOLOGY PROCESS er et datterselskab under SANOVO TECHNOLOGY GROUP, og er leverandør af spraytørringssystemer og avanceret varmebehandlingsudstyr til mange forskellige applikationer.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger godt 600 medarbejdere, heraf ca. 160 i Danmark, og servicerer kunder over hele verden. Virksomheden er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr inden for produktionslinjer til bearbejdning af æg og æggeprodukter. Hovedkontoret er i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter, montage af udstyr i Danmark, Holland, Italien og Slovakiet. SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en del af THORNICO A/S, der er ejet af Christian Stadil.

OPGAVEN

Hovedopgaven for den nye Business Development Manager (BDM) vil være at udbygge og modne vores nuværende salgsnetværk. Derudover skal BDM være med til primært at drive salget af både vores nye, men også vores modne produkter gennem direkte kunde kontakt med ansvar for egne kunder eller i samarbejde med regionale Sælgere eller Distributører. Man vil desuden have ansvaret for at definere markedsføringsstrategien som derefter udføres af marketingsafdelingen.

De primære arbejdsopgaver:

  • Opbygning og vedligeholdelse af forhandlernetværk
  • Gennemføre Kundebesøg / tilbudsgivning / opfølgning / kommerciel forhandling og afslutning af ordrer
  • Salg af ”early stage” produkter med stort markedspotentiale
  • Salg af eksisterende modne produkter
  • Support til projektorganisation ved aflevering af salgsprojekter
  • Udarbejdelse af årlig aktivitetsplan for ansvarsområdet
  • Sikre at markedet kender til virksomhedens teknologier, i samarbejde med marketing
  • Salgskampagner og marketingtiltag herunder definition, udarbejdelse og vedligeholdelse af ekstern marketings materiale sammen med marketingsafdelingen til både kunder samt distributører.

KANDIDATEN

Kandidaten kan ideelt komme fra en tilsvarende stilling fra en international orienteret projektvirksomhed.

Kandidaten skal være resultatorienteret med en international profil og kandidaten bliver ”driveren” på at opbygge forhandlernetværk således at forretningen effektivt kan skaleres på verdensplan.

Kandidaten skal gerne have en klar kommerciel profil med en dokumenteret ”track record”, og er i dag succesfuld i en forretningsenhed eller sidder som en strategisk salgsperson i en mindre enhed gerne kombineret med erfaring i:

  • Teknisk salg - gerne fra et nært beslægtet forretningsområde (maskiner og procesudstyr til fødevareindustrien, idet dette dog ikke er et krav)
  • En projektteknisk organisation, med salg af komplekse løsninger
  • International afsætning
  • Udvikling af nye forretningsområder
  • Fokus på understøttende aktiviteter til forhandlernetværk

Desuden er det vigtigt, at kandidaten udviser passion for virksomheden, dens produkter, markeder og bæredygtighedsprofil, idet det er vigtig forudsætning for at få succes i jobbet.

Endvidere bør kandidaten have en dyb forståelse af samarbejdet mellem forskellige kulturer. Kandidaten skal have ”hands-on” på opgaven, og må gerne have en naturlig følelse af utålmodighed for at få tingene til at ske - og for at opnå resultater gennem andre i et teamwork.

Kandidaten besidder naturlig autoritet og kommunikerer godt på alle niveauer - både internt og eksternt.

UDDANNELSE

Gerne en kommerciel uddannelse kombineret med god erfaring med salg af tekniske produkter eller teknisk uddannelse som Eksportingeniør, eksporttekniker, M-Ing. eller lign.

IT

Super bruger af MS Office pakken.

SPROG

Dansk og engelsk flydende – både skrift og tale.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Virksomheden tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed, hvor kandidaten vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og en organisationsstruktur der giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger.

Virksomhedens hverdag kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt – det skal være sjovt at gå på arbejde, og virksomheden har sociale arrangementer flere gange årligt.

GAGEPAKKE

Lønpakken indeholder bl.a. en god firmapensionsordning med 10% arbejdsgiverbidrag og virksomhedsbetalt sundhedsforsikring. Derudover adgang til en god kantineordning og en lang række andre personalegoder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Odense SØ

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Odense SØ

    - med reference til Manager Projects SANOVO TECHNOLOGY GROUP Datavej 3 DK – 5220 Odense SØ [xxxxx] VIRKSOMHEDEN SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 600 med..
    • Forretningsudvikler
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Odense SØ

    ApplyDo you want to create outdoor playgrounds and fitness solutions through 3D modelling, illustrations, and presentation documents? Then you now have the opportunity to join a company creatin..
    • Forretningsudvikler
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Odense

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Odense
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Odense SV

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som servicemedarbejder hos Golf vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning for os..
    • Forretningsudvikler
    • Odense SV
    Få mere info