Vikarstilling: Vores Neonatalafsnit søger en sygeplejerske i et 12 mdr. vikariat på 32 timer i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Slagelse

Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige indlæggelser? Synes du samarbejdet med nye familier er meningsfyldt?

  • Du har interesse i at arbejde i den akutte og intensive sygepleje med det for tidligt fødte barn/den syge nyfødte i et familiecentreret miljø, hvor moderen indlægges direkte ved siden af sit barn efter fødslen
  • Du trives med både langvarige som kortere indlæggelser
  • Du kan indgå i plejen til sårbare familier og finder interesse i den sociale dimension af familiedannelsen
  • Du arbejder med omsorg og kan samtidig lide at blive udfordret af en uforudsigelig akut funktion
  • Du har energi og glæde ved samarbejde med familie og kollegaer om at få ting til at lykkedes.
  • Vi søger en sygeplejersker, gerne med erfaring fra neonatalafdeling, børneafdeling eller erfaring fra det akutte område.
  • Du skal påregne at arbejde ligeligt i blandede vagter og hver anden weekend. Til gengæld har du indflydelse på din vagtplanlægning via ønskeplaner.

Vi har en on-boarding sygeplejerske i afsnittet som blandt andet styrker vores modtagelse af nyansatte samt kompetenceudvikling i afsnittet generelt. Vi tilbyder individuel introduktion og oplæring og introducerer efter introduktionsprogram med kompetenceudvikling. Som nyansat planlægges du til opsamlende samtaler i de første måneder mhp. på at sikre din læring og din integrering i Afdelingen. Herudover har vi fast simulationstræning og Skills-træning.

I afsnittet har vi uddannede træningsambassadører, som har fokus på træning i dagligdagen med henblik på at understøtte fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Derudover er vi et afsnit med høj trivsel, lavt sygefravær og kollegaer, der favner bredt. Tværfagligheden er stærk i afsnittet og med god relation til de nærmeste samarbejdspartnere på Børneafdelingen, Fødeafdelingen og Barselsafsnittet.

Vi forventer, at du tager medansvar for egen læring. Så forpligter vi os til at give dig muligheden for at blive en del af et fagligt stærkt personale, der passer på hinanden. Vi arbejder målrettet med forbedringsledelse med udgangspunkt i kliniske faglige problemstillinger.

Afdelingen er beliggende i nybygget afsnit med ni enestue og eget ambulatorie, hvor vi blandt andet har ambulante opfølgninger samt varetager afsnittets veletablerede THO-ordning (Tidligt Hjemme Ophold). Dette sker både ved fysisk fremmøde samt videokonsultationer. Desuden har vi et ambulant rum til ekkokardiografi.

Afdelingen modtager hvert år ca. 450 patienter grundet nedenstående årsager:

Børn født ”til tiden” med komplikationer til fødsel og nyfødthedsperioden.

”For tidligt fødte” født efter graviditetsuge 28 indtil barnet er klar til at komme hjem.

Vi modtager og stabiliserer børn til overflyttes til højtspecialiseret funktion på Rigshospitalet.

Vi hjemtager ekstremt for tidligt fødte børn, som er stabiliseret og har passeret uge 28 og kan passes lokalt, samt andre spædbørn, der er færdigbehandlet på Rigshospitalet.

Større børn op til ca. et års alderen til luftvejsstøttende behandling eller krampebehandling.

Børn, hvor moderen har rusmiddelforbrug eller er i anden medicinsk behandling, der kan give abstinenser i nyfødthedsperioden håndteres i samarbejde med Familieambulatoriet.

Afdelingen har udgående funktion til fødsler. Funktionen er i samarbejde med pædiater.

Børne- og Ungeafdelingen består af et neonatalafsnit, et alment børneafsnit med akutmodtagelse, samt et børneambulatorium.

Se her en kort præsentation af Børne- og ungeafdelingen her: Mød dine kollegaer

Vi håber på at høre fra dig og inviterer gerne på et uforpligtende besøg eller en kop kaffe.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse arbejder sammen om visionen:
Sammen er vi bedst og dette afspejler sig også i den måde Neonatalafsnittet arbejder sammen og på tværs med andre afdelinger på sygehuset.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der skal foreligge børneattest ved ansættelse.

Yderligere oplysninger kan indhentes ved henvendelse til oversygeplejerske Karina Westergaard Rolf.

Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 27. juni 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Søndag den 25. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kom og bliv en del af vores dedikerede Børne- & Ungeafsnit, hvor høj faglighed, god uddannelse og et trygt og stimulerende arbejdsmiljø er med til at skabe fundamentet for vores afsnit. Om Afdel..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info