Vil du være en del af en dynamisk og faglig stærk afdeling med gode uddannelsesmuligheder og fokus på høj kvalitet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vi søger sygeplejersker til Afsnit for hjerne- og nervesygdomme på Slagelse Sygehus.

Hvem er vi?

Vi er et rehabiliteringsafsnit med plads til 20 patienter i det, vi til daglig kalder FASE 2-huset på Slagelse Sygehus. Hvis du besøger os vil du opleve en dynamisk og nysgerrig afdeling, der samarbejder tæt for at skabe gode patientforløb. Derudover håber vi, at du vil lægge mærke til, at vi er en afdeling, der vægter det gode arbejdsmiljø, og derfor har stort fokus på god introduktion og løbende uddannelse. Vi lytter også meget gerne til dine idéer og erfaringer, så vi sammen kan gøre det bedst muligt for både vores patienter og hinanden.

Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske og søger en meningsfuld hverdag, hvor du kan tage dig godt af patienter i alderen 20-80 år med typiske diagnoser som: apoplexi, hovedtraumer, cancer, MOH og Guillain Barré syndrom. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med en kompleks patientgruppe, og ser det som en gevinst, at patienterne i gennemsnit er indlagt i 6-12 dage. Det giver nemlig mulighed for at lære dem lidt bedre at kende, hvilket bidrager til at skabe bedre patientforløb.

Måske er du nyuddannet og klar til at opbygge en masse ny erfaring. Vi skal nok sikre, at du får et grundigt introduktionsprogram, løbende uddannelse og sparring, og at du får mulighed for at tage mere ansvar, når du føler dig klar til det. Du kan også være mere erfaren og måske allerede have indgående kendskab til området. Så forventer vi lidt mere af dig og vi skal nok give plads til, at du kan bidrage med din viden og lære fra dig.

Uanset om du er nyuddannet eller mere erfaren, er du passioneret for at arbejde tæt på patienterne og optaget af det gode samarbejde med og om patienterne på tværs af afdelinger og faggrupper.

Vi tilbyder grundig introduktion og løbende kompetenceudvikling:

  • Hos os får du grundig oplæring gennem et personligt tilrettelagt introduktionsprogram bestående af relevante fagområder. Fælles introduktion til NSR og Medicin 1-2-3. Introduktionsdagene vil blandt andet gøre dig klogere på organisationen, SP og D4 i et hyggeligt møde med vores udviklingssygeplejerske og andre nyansatte. Ud fra en individuel vurdering indgår du ikke i normeringen i oplæringsperioden.

  • Gennem din ansættelse kan du forvente løbende kompetenceløft i forskellige sammenhænge. Tværregionalt tilrettelagte SKILLS sikrer, at alt plejepersonale løftes inden for 5 områder årligt, eksempelvis IV-adgange, ernæring, palliation, tryksår, alkoholabstinenssyndrom, hjertestop, udskrivelser og meget mere.

  • Du får en hverdag, hvor problemstillinger omkring patienterne bliver løst i fællesskab – tværfagligt såvel som monofagligt. Det tværfaglige team består af afdelingsledelsen, et fast hold af speciallæger, en udviklingssygeplejerske, ergo- og fysioterapeuter, logopæd, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter med flere.

  • Du samarbejder dagligt med og bliver en del af en engageret personalegruppe med fokus på høj faglighed. Vi er en blanding af nyuddannet og erfarent personale, der anerkender hinandens forskelligheder og ikke mindst giver plads til hinanden og til dig som ny.

  • Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor vejen fra ord til handling er kort.

  • Vi tilbyder en stilling på del- eller fuldtid og med vagt hver 2. eller 3. weekend. Der er mulighed for blandede vagter og mulighed for fast aften- og/eller nattevagt.

Vi er desuden meget lydhøre overfor dine ønsker og behov i forhold til tjenesteplanlægningen. Derudover er vi fleksible og interesserede i at vores samarbejde med dig træder i kraft hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Har du lyst til at høre mere kan du indtil den 14.06.23 kontakte oversygeplejerske Tanja Østergaard Gram på mobil 93 57 00 80 eller mail [email protected]. Efter den 14.06.23 kan du kontakte Sophie Høgh på mobil 23 72 50 73 eller [email protected]. Du er også velkommen til at aftale et kig forbi til en snak om ovenstående, se afdelingen og få svar på eventuelle spørgsmål.

Ansøgningsfrist 20.06.2023

Samtaler afholdes løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Slagelse
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Formand/Kvinde med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Øvrige
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Can you ensure that our PLC systems are running smoothly thus enabling millions around the world to live a better life? Are you motivated by a n open, solutions-based working environment where your..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du proaktivt sikre leveringen af produkter til vores kunder? Kan du trives i et miljø, hvor der er fokus på høj udnyttelse af ressourcer og udstyr? Er du kvalitetsbevidst, omhyggelig og en vela..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Har du lyst til at hjælpe psykisk sårbare mennesker i arbejde eller uddannelse? Så er du måske vores nye IPS-konsulent i [xxxxx] Kalundborg har en veldrevet IPS-indsats..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info