Enestående mulighed for at kombinere en klinisk karriere med en akademisk karriere i ortopædkirurgisk sengeafsnit 3 p...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Enestående mulighed for at kombinere en klinisk karriere med en akademisk karriere i ortopædkirurgisk sengeafsnit 3 på SUH Køge.

Vi søger en sygeplejerske som drømmer om at blive Erhvervskandidat i klinisk sygepleje.

Er du sygeplejerske og drømmer du om at styrke dine kompetencer til at udvikle, gennemføre og implementere udviklings- og forskningsresultater i klinisk sygepleje. Som kan være med til at udvikle sygeplejen til den ortopædkirurgiske patient og arbejde målrettet med klinisk praksis så der er en tydelig sammenhæng med afdelingens faglige instrukser og klinisk sygepleje. Eller som brænder for arbejdet med medinddragelse og samarbejdet med patienter og deres pårørende. Så er det lige dig som vi søger.

I ortopædkirurgisk afdeling vil du få mulighed for at udvikle og styrke dine kompetencer i klinisk sygepleje, samtidig med du tager en erhvervskandidat i klinisk sygepleje på Syddansk Universitet (SDU). Sjællands Universitetshospital (SUH)og SDU har en samarbejdsaftale der betyder, at uddannelsen understøtter SUH´S strategi for sygepleje.

Ortopædkirurgisk sengeafsnit 3 er et højt specialiseret afsnit normeret til 33 senge. Vi arbejder i specialesektioner for at dygtiggøre alle vores personaler. I det nye Hospitalsbyggeri, fløj R, som vi netop er flyttet ind i, arbejder vi med en mere dynamisk sammenhæng mellem sengeafsnit og ambulatorium. Vi modtager akutte og planlagte patienter fra akutmodtagelsen og andre Sygehuse i Regionen.

På sengeafsnit 3 udøver vi specialiseret sygepleje indenfor subspecialerne; Traume, hofter (THA), knæ (TKA), skulder (TSA) og artroskopier. Vi har såvel mange akutte som elektive komplekse patient forløb. Studerende og elever, samt nyansatte og erfaren plejepersonale har mulighed for at specialisere sig indenfor afsnittets subspecialer, og vi har fokus på karriereveje og kompetence udvikling.

Vi arbejder ligeledes med kompetencekort efter deltagelse i skills og sektionerings undervisning, som kvalificerer og understøtter specialisering indenfor den ortopædkirurgiske sygepleje. Afdelingen er den største aftager af elever og studerende på Sjællands Universitetshospital, Køge. Vi vægter et højt fagligt uddannelsesniveau med et godt og inspirerende læringsmiljø, der indeholder både individuel vejledning og learning labs. Vi har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til udvikling både for vores elever, studerende og det fast ansatte personale.

Afdelingen har tilknyttet en koordinerende klinisk sygeplejerske (KKU), med overordnet ansvar for studieforløbene. Dernæst har vi ansat 2 kliniske sygeplejespecialister på kandidat niveau med hver deres ansvarsområder. Din ansættelse vil blive i tæt kontakt med dem begge, samt afsnittets ledelse.

Vi er et dynamisk og velfungerende team, der behandler ortopædkirurgiske lidelser indenfor afdelings subspecialisering. Derudover har vi et godt tværfagligt samarbejde med vore læger og sekretærer og vi vægter et godt arbejdsmiljø højt.

Vi arbejder med tildelt patientpleje i teams, hvilket betyder, at du aldrig står alene og at der altid er hjælp at hente, når du har brug for det. Vi drager stor omsorg for hinanden. Vi er en afdeling der ønsker at du trives og hvor du føler dig tryg.

Du tilknyttes vores onboarding sygeplejerske, hvor du får et veltilrettelagt introduktionsforløb med løbende opfølgningssamtaler i de første 9 måneder af din ansættelse.

Du vil få grundlæggende færdigheder inden for afdelingens patientkategorier og hertil hørende grundlæggende sygepleje, som du kan tage med videre i din kompetenceudvikling og specialisering indenfor det ortopædkirurgiske speciale. Der er mange veje at gå.

Du honoreres efter erfaring og kompetencer efter vores lønbærende kompetencemodel.

Vi kan tilbyde:

Efter din introduktion som vil tage omkring et halvt års tid, og hvor du lærer specialet og dine kollegaer at kende, tilbyder vi at lægge planer for hvornår du skal starte på en erhvervskandidat svarende til 120 ECTS-point i klinisk sygepleje.

Erhvervskandidat uddannelsen er tilrettelagt som et fireårigt deltidsforløb, hvor man som studerende arbejder 25 timer om ugen i klinikken ved siden af studiet. Som erhvervskandidat forventes du at prioritere at arbejde med problemstillinger fra sengeafsnittet, således det understøtter og kan skabe forbedringer i klinisk sygepleje. Du bliver fastansat som sygeplejerske med fuld løn under uddannelsen.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Chefsygeplejerske Cristina Andersen på mail: [email protected] eller telefon +45 22 30 40 26 eller du kan kontakte oversygeplejerske Maria Sparre Dahlenborg på mail; [email protected] eller telefon +45 47 32 65 52.

Du er også velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og hilse på os i afdelingen. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Ansøgningsfrist: 20/06-23

Ansættelse: 01/08-23 eller efter aftale

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 5
25. marts 2024 3