Brænder du for akut- og planlagt sygepleje, til traume-, sports- og børnekirurgi - så søger vi en sygeplejerske til o...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

SYGEPLEJERSKE TIL ORTOPÆDKIRURGISK SENGEAFSNIT 3,
SJÆLLANDS UNIVERSITETSHOSPITAL KØGE

Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske – så lad os vise dig hvad en Ortopædkirurgisk afdeling kan:

Brænder du for akut- og planlagt sygepleje, kan lide at arbejde med traume-, sports og børnekirurgi, samt planlagte og akutte operationer? Så bliv sygeplejerske på region Sjællands største ortopædkirurgiske sengeafsnit 3, og få verdens bedste kollegaer.

Vi søger en sygeplejerske på enten 32 eller 37 timer til toholdsskift, med weekendvagt hver 3. weekend.

Ortopædkirurgisk afdeling består af sengeafsnit 1, 3, et ambulatorie, samt sårambulatorie med tilhørende fodcenter og nyoprettet rygcenter.
Ortopædkirurgisk afdeling er netop flytte over i helt nye bygninger i R-fløjen på SUH Køge.
Vi er en afdeling som har stor fokus på det gode arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og arbejdsglæde. Fagligheden er høj, humøret godt og der er altid plads til grin.

På sengeafsnit 3 har vi plads til 33 patienter. Indlæggelsestiden er ca. af 1-10 dages varighed. Patienterne udredes og behandles for akut ortopædkirurgi med blandede diagnoser – deriblandt hoftenærefrakturer, eksterne fiksationer af ekstremiteter og multitraumer.
Sygeplejen i afdelingen spænder vidt, da vi både har de akutte komplicerede, men også de stabile og elektive patienter. Vi har patienter i alle aldre – den mindste på 9 måneder og den ældste på 104 år. Du vil derfor have mulighed for, at tillære dig erfaring og få kompetencer til en bred patientgruppe.

Vores afdeling er en af de største aftagere af sygeplejestuderende, SSA-elever ambulancebehandlerelever og medicinstuderende på SUH. Vi vægter et højt faglig uddannelsesniveau, med et godt og inspirerende læringsmiljø, der indeholder både individuel vejledning, refleksioner samt Skills Stations for personalet to gange om året.

Vi arbejder efter optimeret patientforløb i alle vagtlag med fokus på information, klar afstemning af fælles forventninger og høj medindflydelse på indlæggelsesforløbet. Vi arbejder og behandler efter de sidste nye principper indenfor sygepleje. Vi er i gang med at implementere sektioner i Traume- og Alloplastik sektionen, hvilket er med til at styrke fagligheden og giver den enkelte mulighed for at dygtiggøre sig og udvikle sine kompetencer, indenfor et interesseområde. Vi har fokus på evidensbaseret sygepleje og har sygeplejersker med forskellige akademiske kompetencer, herunder to kliniske sygeplejespecialister, en forskningsansvarlig PHD sygeplejerske og projektsygeplejersker.

Vi arbejder med personcentreret pleje og behandling. I dagvagten har den enkelte, efter oplæring ansvaret for egne patienter, hvor helhedsplejen af patienten kommer i centrum. Du vil også kunne indgå i mindre teams, hvor du i samarbejde med kollegaer; sygeplejersker eller social- og sundhedsassistenter, vil varetage sygeplejen til en gruppe af patienter. Vi har et stort tværfagligt samarbejde med vores kirurger, fysioterapeuter, geriater, visitatorer fra kommunen, samt vores serviceassistenter, som sørger for at tage sig af madbestilling og servering af mad til patienterne.

Vi tilbyder:

  • Et veltilrettelagt introduktionsforløb, med løbende samtaler og opfølgning med vores onboarding sygeplejersker
  • Dygtige, sjove, erfarne, søde og engagerede kollegaer med forskellige baggrunde
  • Mulighed for kurser, efter- og videreuddannelse
  • Refleksionssamtaler hver 2. måned i et år til sygeplejersker uddannet under 2 år
  • Mulighed for individuel arbejdsplan, hvor du kun indgår i toholdsskift
  • Løn ud fra en kompetencetrins model
  • SUH tilbyder gratis nyt fitnesscenter

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at tage del i den gode sygepleje
  • Tager ansvar i hverdagen, er engageret og motiveret
  • Medvirker til, at patienterne bliver medinddraget
  • Opdaterer dig løbende på ny viden indenfor specialet
  • Arbejder tværfagligt med fokus på afdelingens store patientflow og patienter med mange komplekse problemstillinger

Sjællands Universitetshospital i Køge er landets 5. Universitetshospital og i den forbindelse er et stort arbejde med at transformeres begyndt. Derfor arbejder vi med en ny strategi: Vores mission er Patienten og vores vision er Suveræn kvalitet.

Ansøgningsfrist 20 juni. Stillingen er med tiltrædelse 1 august eller efter aftale. Der vil blive afholdt samtaler løbende.
Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at gribe knoglen og kontakte:
Oversygeplejerske Maria Sparre Dahlenborg tlf.: 47 32 65 52 eller på mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde. En stilling som afdelingslæge ved Afsnit for Brystundersøgelser er ledig p..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger en ledende overlæge til vores mammaradiologiske afsnit med ansættelsesstart 1.september 202..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Vi søger en yngre læge med interesse for forskning og hypofysesygdomme. Det aktuelle projekt skal undersøge om kunstig intelligens kan forudsige vækst af tumorer i hypofysen. Arbejdet vil bestå i i..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Er du tændt på at tænke nyt og være med til at præge din egen stilling? Vil du være med til at sætte dit markante præg på, hvordan vi som led i [xxxxx]s plan for bæredygtige akutsygehuse .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 5
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3