Vikarstilling: Fysioterapeut, vikar, Reumatologisk afd, Fysio- og ergo terapien, Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Roskilde

Fysioterapeut med interesse for det medicinsk og kardiologiske speciale, Ergo- og Fysioterapien Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Er du en engageret fysioterapeut med gode samarbejdsevner, og er hospitalsarbejde noget for dig?

Vi søger en fysioterapeut til et 8 måneders vikariat med mulighed for forlængelse på 37 timer ugentligt. Ansættelsen er med start den 1. juli 2023 eller snarest muligt derefter.

Har du interesse og/ eller erfaring indenfor den komplekse medicinske patient samt få sat din fysioterapeutiske faglighed i spil. Og har du lyst til fysfagligt at fordybe dig i specialerne lunge medicin, kardiologi, infektion medicin og nefrologi? Er her muligheden for det.

Dit arbejde vil typisk bestå i vurdering og justering af indsatsen under indlæggelse, hvor du bidrager med fysioterapi til udarbejdelse af den videre plan for patienten. Du mobiliser patienten samt udfører relevant lungefysioterapi.

Der vil være mulighed for at træne med ambulante patienter der skal optimeres inden abdominal kirurgi.

Vi har brug for en kollega, der sammen med os, kan prioritere dagligdagens arbejdsopgaver, så patienterne får gode helhedsorienterede behandlingsforløb. Du har her mulighed for, at blive en del af et stort dynamisk team i Ergo- og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Du vil blive mødt på din første dag i afdelingen af din Mentor som sammen med dig vil give dig en god start i vores afdeling, med et 14 dages intro program. Og I vil løbende det første stykke tid i afdeling være sparringspartner. Vi er i øjeblikket i gang med at udarbejde kompetenceprofiler indenfor de store specialer som vi i efteråret skal i gang med at arbejde med.

Vi søger en fysioterapeut der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende samt såvel mono- som tværfaglige samarbejdspartnere

- er interesseret i og ser udfordringer i den indlagte komplekse medicinske patient indenfor områderne nefrologi, infektionsmedicin og lungemedicin

- kan foretage vurderinger og har blik for, hvad der er vigtigt at prioritere for at bidrage til gode patientforløb

- har et godt overblik og bidrager konstruktivt til opgaveløsningen

Vi kan tilbyde en professionel afdeling med højt fagligt niveau, spændende arbejdsopgaver og et positivt samarbejdsklima og stærkt socialt sammenhold. Stillingen er forankret i Ergo- og fysioterapi afsnittet.

Vi er 19 ergoterapeuter, 35 fysioterapeuter og to overterapeuter. Vi samarbejder om opgaveløsningen på tværs af specialer og afdelinger til gavn for patienterne. Der indgår weekend – og helligdagsarbejde i stillingerne. Der kan ved ny ansættelse forventes rokering for at sikre et godt basis niveau i specialerne.

Vi har desuden en klinisk forskningsenhed bestående af 4 terapeuter, der er med til at skabe et udviklings- og forskningsmiljø i ergo- og fysioterapi afsnittet.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte overterapeut for Medicinsk gruppe Tine Ramskov på telefon 23 32 93 78 eller overterapeut Susanne Sønderup på telefon 23 32 62 07.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt d. 26.6-2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Roskilde
  • Fredag den 23. juni 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Køge

    Er du fysioterapeut med ønske om at være del af et tværfagligt team omkring behandling af mennesker med kroniske smerter? Vil du indgå i et tæt tværfagligt samarbejde omkring patientbehandling og s..
    • Fysioterapeut
    • Køge
    Få mere info
  • Fysioterapeut (elev) i Kalundborg

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Fysioterapeut
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Slagelse

    Hvis du gerne vil skærpe dine kompetencer i akutte og intensive patientforløb, samarbejde med et bredt tværfagligt team om de sværest syge patienter, blive udfordret på respirationsfysioterapien, m..
    • Fysioterapeut
    • Slagelse
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Fysioterapeut
    • Slagelse
    Få mere info