To fysioterapeuter i neurologisk gruppe, til faste stillinger på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

To af vores kolleger skal starte på kandidatuddannelse. Vi søger derfor to engagerede fysioterapeuter til neurologien 35-37 timer ugentligt med start den 1. august 2023.

Har du interesse indenfor det akutte neurologiske område? Vil du være en del af det tværfaglige samarbejde i Danmarks største akutte apopleksi enhed? Så har du mulighed for at blive en del af et stort dynamisk team i Ergo- og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi er i fuld gang med spændende udvikling indenfor neurologien, bl.a. indenfor syn og vestibulær rehabilitering.

Vi har brug for en kollega, der bidrager til det mono-og tværfaglige samarbejde, og som sammen med os kan prioritere dagligdagens arbejdsopgaver, så patienterne får gode helhedsorienterede behandlingsforløb. Den fysioterapeutiske indsats har især fokus på førstegangsvurdering og hurtig opstart af rehabilitering af indlagte patienter med akut apopleksi. Den tidlige fysioterapeutiske vurdering er afgørende for patienternes videre rehabiliteringsforløb og outcome. Vi varetager og prioriterer vurdering og neurorehabilitering til patienter indlagt på intensiv, der venter på et højspecialiseret træningstilbud.

Vi søger en fysioterapeut der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende såvel som mono- og tværfaglige samarbejdspartnere

- er interesseret i og gerne har erfaring indenfor akut eller almen neurologi

- kan foretage neurologisk undersøgelse, og kan vurdere hvad der er vigtigt at prioritere for at bidrage til gode patientforløb

- kan arbejde selvstændigt, kommunikere præcist og bidrager konstruktivt til opgaveløsningen mono- og tværfagligt

- er imødekommende, nysgerrig og reflekterende samt åben for sparring og læring

- gerne har kurser indenfor neuro-rehabilitering.

Vi kan tilbyde en professionel afdeling med et højt fagligt niveau, spændende arbejdsopgaver og et positivt og udviklende arbejdsmiljø. Vi er 19 ergoterapeuter, 37 fysioterapeuter, to udviklingsterapeuter og to overterapeuter, fordelt i to grupper.

Vi samarbejder om opgaveløsningen på tværs af specialer og afdelinger til gavn for patienterne. Der indgår weekend – og helligdagsarbejde i stillingen. Der kan være mulighed og behov for oplæringsforløb internt mellem specialerne for at sikre et godt basis niveau i afdelingen. For at understøtte læringskulturen har vi en mentorordning.

Du vil få tilknyttet en mentor, som vil være tovholder på din intro og oplæring.

Vi har en klinisk forskningsenhed, der er med til at skabe et godt udviklings- og forskningsmiljø i afdelingen. Vi har også fokus på kontinuerligt at udvikle vores læringsmiljø og fastholde en lærende og konstruktiv feedbackkultur.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte overterapeut for det neurologiske område Susanne Sønderup på telefon 23 32 62 07 eller overterapeut for det medicinsk område Tine Ramskov Larsen på telefon 23 32 93 78.

Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 22. juni.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Roskilde
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Køge

    Er du fysioterapeut med ønske om at være del af et tværfagligt team omkring behandling af mennesker med kroniske smerter? Vil du indgå i et tæt tværfagligt samarbejde omkring patientbehandling og s..
    • Fysioterapeut
    • Køge
    Få mere info
  • Fysioterapeut (elev) i Kalundborg

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Fysioterapeut
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Slagelse

    Hvis du gerne vil skærpe dine kompetencer i akutte og intensive patientforløb, samarbejde med et bredt tværfagligt team om de sværest syge patienter, blive udfordret på respirationsfysioterapien, m..
    • Fysioterapeut
    • Slagelse
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Fysioterapeut
    • Slagelse
    Få mere info