advokatsekretær med kompetencer inden for retssager og voldgift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

HjulmandKaptain søger en advokatsekretær med kompetencer inden for retssager og voldgift til et barselsvikariat
HjulmandKaptain er blandt Danmarks store advokatfirmaer. Vi er kendetegnet ved høj faglighed, engagerede kollegaer og et stort fokus på kundeservice – og nu har du muligheden for at blive en del af vores stærke juridiske team.

Til et barselsvikariat på vores kontor i Aalborg søger vi en advokatsekretær, der kan bistå med opgaver af administrativ, kommunikativ og koordinerende karakter inden for primært retssager og voldgift.

Spændende og afvekslende opgaver i et ambitiøst advokatfirma
Som advokatsekretær hos HjulmandKaptain kommer du til at indgå i et stærkt juridisk team, hvor du selvstændigt kommer til at assistere en af vores advokater.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Udarbejdelse af dokumenter, breve, diverse aftaler og lignende
  • Løbende og direkte kundekontakt pr. telefon og mail
  • Opfølgning på frister og fremnoteringer
  • Anvendelse af minretssag.dk
  • Afsluttende sagsbehandling

Hvem er du?
Du er uddannet advokatsekretær og har flere års erfaring fra en lignende stilling. Har du kendskab til minretssag.dk, vil det være en fordel.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er yderst struktureret og leverer høj kvalitet
  • Arbejder selvstændigt og fokuseret med dine opgaver
  • Trives med, at der stilles høje krav til dit arbejde
  • Har et stort overblik og kan tænke forud – også når det går stærkt
  • Mestrer retskrivning samt har flair for tal

Alle vores sager behandles digitalt, og derfor forventer vi, at du er dygtig til IT – særligt Microsoft Office. Vi anvender Unik Advosys til vores sagsbehandling, og har du kendskab hertil, vil det være en fordel.

Hvorfor blive en del af HjulmandKaptain?
Udover et spændende job i et stærkt juridisk team kan vi tilbyde dig:

  • Fleksibilitet: Du vil få fast arbejdsplads på et af vores kontorer, men der vil være rig mulighed for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen.
  • Sundhed: Vi ønsker, at du skal være dit bedste jeg, så på hvert kontor arrangerer vi aktiviteter, hvor vi er sammen om at styrke vores fysiske og mentale sundhed. Derudover er der hver måned mulighed for massage, som HjulmandKaptain betaler for. Du har betalt fri til læge og tandlægebesøg, hvis det ikke er muligt at placere besøgene udenfor arbejdstiden. Dette gælder også for hjemmeboende børn.
  • Tryghed: Din tryghed og fremtid er vigtig for os, og derfor bliver du en del af vores obligatoriske pensionsordning, som indbefatter en livsforsikring og tab af erhvervsevne samt vores sundhedsforsikring. Har du børn, er de automatisk også dækket af din sundhedsforsikring, og ønsker du din ægtefælle/samlever forsikret, er der mulighed for det.
  • Udvikling: Vi tilbyder løbende uddannelse og kurser, da vi tror på, at vi får de gladeste og mest kompetente medarbejdere, når vi understøtter den personlige og faglige udvikling.

Om HjulmandKaptain
HjulmandKaptain er blandt Danmarks store advokatfirmaer, og hos os får du mere end 150 engagerede og dygtige kollegaer fordelt på vores fire kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring. Vi er et full-service advokatfirma med specialister inden for alle væsentlige juridiske fagområder.

Vi er rådgiver for erhvervsvirksomheder, lige fra industrikoncerner og børsnoterede selskaber til mellemstore og mindre virksomheder, ligesom vi er rådgiver for kommuner, offentlige institutioner, fonde, foreninger og finansielle virksomheder samt private familier.

Vores vision er at være Danmarks mest kundeorienterede advokatfirma, og vi lægger stor vægt på at levere personlig, effektiv og specialiseret rådgivning, der hurtigt giver vores kunder et klart grundlag for at træffe et sikkert valg og finde den bedste løsning.

Du kan læse mere om os her

Send din ansøgning
Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning og relevante bilag ved at trykke på ’søg stillingen’ via vores rekrutteringssystem.

Der er tiltrædelse snarest muligt, og der vil løbende blive afholdt samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Søren Ehlert på tlf. nr. +45 7221 1619

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din jobansøgning her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Advokatsekretær", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Advokatsekretær
  • Aalborg
  • Fredag den 30. juni 2023

Statistik over udbudte jobs som advokatsekretær i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte advokatsekretær i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal advokatsekretær i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte advokatsekretær i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som advokatsekretær
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3

Værd at vide når du søger job som advokatsekretær i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!