Miljøingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

ENVIRONMENTAL MANAGER

Er du mon vores nye kollega, der ved alt om, hvordan vi kan bidrage til et godt og bæredygtigt miljø?

Vi tilbyder et fagligt udfordrende job i en visionær og fremsynet virksomhed, der har mange nye projekter i støbeskeen, og hvor det omgivende miljø, klimaet, sikkerheden og arbejdsmiljøet er i højsædet.

Vores mangeårige miljøansvarlige kollega har valgt at trappe ned, så derfor søger vi nu en erfaren og ansvarsfuld afløser, der kan bringe os godt videre i forhold til miljøarbejdet på virksomheden.

STILLINGEN

Du bliver en del af et erfarent team i vores tekniske afdeling, og du vil referere direkte til virksomhedens CTO/Tekniske Direktør. Din base er på vores fabrikker i Holstebro, og du supplerer ad hoc med miljøsupport til vores støberier i Vejen og Odense.

Du får det overordnede ansvar for virksomhedens daglige miljøledelse og vil være den drivende kraft i forbindelse med at opretholde vores ISO14001-certificering.

Gennem en systematisk og praktisk tilgang sikrer du udviklingen og driften af miljørelevante installationer på vores fabrikker i Holstebro. Sammen med eksterne leverandører og interne kolleger sikres at anlæg og installationer fungerer og udvikles optimalt ift. at sikre en altid velfungerende miljøstyring.

Du vedligeholder vores miljøstyringssystemer efter gældende lovgivning og certificeringsstandarder, herunder udarbejdelse af materiale til nye miljøgodkendelser og revurderinger efter BAT/BREF.

Du er BIRN gruppens videncenter for miljølovgivning, nye bekendtgørelser fra Miljøstyrelsen, afgiftsforhold og affaldshåndtering. Du vil stå for vores kontakt til myndigheder som Miljøstyrelsen, kommunen, forsyningsselskaber og andre samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på, at du selvstændigt driver og tager ansvar for igangsatte aktiviteter. Du har en struktureret arbejdsform, der sikrer overblik og kvalitet i en travl og spændende hverdag med udviklingsarbejde, driftskontroller, formidling, rapportering og samarbejde med gode kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

ARBEJDSOPGAVER

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke i prioriteret rækkefølge, være:

  • Sikre compliance med miljølovgivning, godkendelsesvilkår og andre krav, herunder sikre gennemførelse af målinger, vurderinger og rapportering indenfor spildevand, jord, affald, luft- og støj.
  • Bistå vores produktionstekniske projektafdeling med miljøfaglige rådgivning.
  • Myndighedsansøgning ved nye projekter.
  • Udarbejde virksomhedens miljørapportering.
  • Løbende intern rapportering på relevante driftsparametre for miljøområdet (KPI’er).
  • Sagsbehandling ved henvendelser fra miljøstyrelsen, kommune, beredskaber, leverandører, kunder og samarbejdspartnere.
  • Håndtering, affaldsbehandling og bortskaffelse af kemi, overskudssand og andre restprodukter fra produktionen.
  • Auditere vores afdelinger efter tekniske forskrifter i miljøforhold.
  • Varetagelse af energiopgaver i samarbejde med energiansvarlige herunder energiledelsesopgaver (ISO50001) samt indberetninger og vedligehold af datagrundlag ifm. CO2-regnskab og bæredygtighedsrapportering.
  • Samarbejde med vores arbejdsmiljøorganisation og sikre miljøforhold medtages når der udarbejdes leverandør- og arbejdspladsbrugsanvisninger.
  • Deltage i relevante ERFA-møder og seminarer, så du holder dig opdateret inden for området, samt uddanne medarbejdere i relevante miljø - og arbejdsmiljøforhold.

KVALIFIKATIONER

  • Du brænder for i samarbejde med ledelse og medarbejdere at medvirke til, at virksomheden kan fremstå som en miljøansvarlig produktionsvirksomhed.
  • Du har erfaring med kommunikation og samarbejdet med myndigheder, medarbejdere og lokalområdet.
  • Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau, og du er god til at sætte dig ind i tekniske systemer og IT. Desuden er det vigtigt, at du er serviceminded og god til at samarbejde, da du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt.
  • Du er selvledende, løsningsorienteret og har et nysgerrigt skarpt øje for detaljen, ligesom du kan afslutte og sikre opgaver følges til dørs.
  • Du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling, f.eks. fra en større produktionsvirksomhed, og du har relevant teoretisk uddannelse inden for miljøområdet.
  • Din tekniske baggrund kan være miljøteknolog, maskinmester, ingeniør el. tilsvarende.

VIRKSOMHEDEN

BIRN i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner. Ud over to datterselskaber i Danmark, har koncernen også selskaber i Sverige, Tyskland og Italien.

Vi er "one stop shop" inden for levering af højtforædlede støbejernskomponenter til bl.a. industrihydraulik, maskinelementer og lastbilindustrien, idét vi på fabrikken i Holstebro har kompetence og kapacitet til at støbe, bearbejde og overfladebehandle produkterne for vores kunder, som tæller bl.a. Grundfos, Scania og Volvo.

Koncernen beskæftiger omkring 750 medarbejdere, heraf ca. 520 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes på det europæiske marked.

I BIRN betragter vi bæredygtighed som en vigtig drivkraft for at sikre vores forretnings fremtidige succes. Sammen med vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere ønsker vi at tage endnu mere ansvar for verden omkring os. Og vi tager faktisk allerede ansvar. Den cirkulære tankegang er dybt forankret i alt, hvad vi gør - eksempelvis består vores støbejern af 86 procent genanvendt materiale.

Vores dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling.

Kan du se dig selv i ovennævnte position? Så er du sandsynligvis vores nye kollega.

VI TILBYDER

Du får en god oplæringsperiode med aktiv deltagelse af vores fratrædende miljøansvarlige. Gagen forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer.

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller BIRN Gruppen, bedes du kontakte CTO/Teknisk Direktør Lars Jørgensen +45 4013 2004 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Holstebro
  • Torsdag den 20. april 2023

Statistik over udbudte jobs som biologer i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer over tid

Dato Alle jobs som biologer
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0