Få professionel yoga i din virksomhed

Specialister i virksomhedsyoga
9. september 2022 | Skrevet af: Sara Petersen

Flere og flere virksomheder laver ordninger på arbejdspladsen hvor deres medarbejdere kan dyrke yoga. Yogatilvirksomheder.dk er en af de eneste danske virksomheder, der er specialiseret i at levere professionel yoga til virksomheder, organisationer og arbejdspladser.

Yogatilvirksomheder.dk er specialiseret i at levere skræddersyet yoga-undervisning til virksomheder, organisationer og arbejdspladser. Yogatilvirksomheder.dk benytter kun de allerbedste undervisere:

"Alle vores undervisere er derfor certificerede, meget erfarne og har stor forståelse for den HR-mæssige og sociale side af virksomhedsyoga", siger direktør Thomas Storm og fortsætter

"Vi vil altid tilrettelægge undervisningen med afspænding og øvelser, hvor alle kan være med. Hvis jeres medarbejdere er uerfarne inden for yoga, vil vi altid starte op med blid yoga og først senere, når fysikken er til det, lave mere krævende øvelser. Vi kombinerer alle typer yoga efter behov herunder fx Hatha- , Vinyasa-, Flow-, Astanga- og Yin-yoga."

Med en fast ugentlig yoga-time kan du med Yogatilvirksomheder.dk´s hjælp give dine medarbejdere et stort sundhedsboost, der mindsker fysiske skavanker og smerter, øger tilfredsheden og øger energiniveauet.

Der er store fordele ved at inkludere yoga på jobbet, således at medarbejderne opnår mere fysisk velbehag, mere godt humør, mere glæde, færre spændinger og mindre stress. Yoga på jobbet giver desuden mere balance og energi hos medarbejderen som dermed igen kan fokusere mere effektivt på sine opgaver.

Der er flere og flere arbejdspladser, der tilbyder yoga på arbejdspladsen. Som arbejdsplads kan man tilbyde yoga på mange forskellige måder. De fleste virksomheder tilbyder yoga på arbejdspladsen i ydertidspunkterne, dvs. før og efter arbejde, hvor virksomhederne betaler for yogaen på arbejdspladsen, men hvor medarbejderne ikke får løn undervisningen.

"Vi oplever dog en stigende tendens til at arbejdspladser tilbyder yoga til deres medarbejdere i løbet af arbejdsdagen, hvor medarbejderne derfor får løn mens de er til yogatime", fortæller Thomas Storm

Efterspørgslen efter virksomhedsyoga stiger meget disse år. Det er der flere årsager til.

"Dels er der mange medarbejdere, der dyrker yoga i fritiden og som derfor synes det er en rigtig god ide med virksomhedsyoga. Dels er der flere og flere virksomheder, der kan se ideen i at tilbyde deres medarbejdere virksomhedsyoga, da det er en meget let måde at højne medarbejdernes sundhed fokus og energi og højne deres arbejdsglæde og arbejdsevne", fortæller Thomas Storm

De firmaer og organisationer, der tilbyder deres medarbejdere firmayoga er typisk fokuseret på at have en høj grad af medarbejderpleje. Firmayoga er jo med til at sikre at de medarbejdere man bruger en masse tid på at finde og ansætte også, bliver i virksomheden i længst mulig tid. Firmayoga er derudover med til at sikre at medarbejderne er i godt humør, fysisk stærke og i godt humør.

Selvom du har en virksomhed med medarbejdere der arbejder på kontor er det en meget simpel ting at starte kontor yoga. Kontor yoga kan både være hold baseret yoga, som fx afholdes en gang om ugen.

"Kontor yoga kan dog også være individuelle øvelser, som medarbejderne laver på deres stop eller på gulvet, når de har brug for at strække og opbygge krop, ryg, arme og lænd med videre", fortæller Thomas Storm.