Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Greve, Waves Shoppingcenter - Butiksmedarbejder OVER 18 år (15 timer)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Greve

Har du stået i butik før, og går du ikke i skole? Så er du måske lige den person, vi står og mangler i vores butik i Waves. Vi søger en ny medarbejder OVER 18 år, der har lyst til at arbejde i vores spændende forretning i ca. 15 timer om ugen. Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne 1-2 dage om ugen, der vil dog også forekomme weekendarbejde. Du skal helst kunne arbejde i sommerferieperioden (uge 25-32). Jobbet består primært af kundebetjening, kassebetjening og andet forefaldende arbejde.

Vi har hele tiden travlt og stiller derfor krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere. Med andre ord: Vi forventer, at du er mødestabil, kan arbejde selvstændigt og besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig, pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre NORMAL til det bedste sted at handle basisvarer. Vi forventer derudover, at du vil kunne fremvise en straffeattest.

Opstart: 01-07-2023

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Lignende jobs

Lignende søgeresultater