Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Lemvig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Lemvig - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Skal du være med til at åbne vores kommende nye butik i Lemvig?

Holder du et sabbatår? Så er du måske lige den person, vi står og mangler. Vi søger medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde i vores spændende forretning i 10-20 timer om ugen. Arbejdstiden er primært i dagtimerne på hverdage, det er derfor vigtigt, at du kan arbejde på disse tidspunkter. Jobbet består primært af kundebetjening, kassebetjening og andet forefaldende arbejde. Det er en forudsætning, at folkeskolens 9. klasse er afsluttet.

Vi går en travl tid i møde, og det er derfor vigtigt, at du udviser flid og engagement sammen med resten af teamet. Med andre ord: Vi forventer, at du er mødestabil, kan arbejde selvstændigt og besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig, pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre NORMAL til det bedste sted at handle basisvarer i Lemvig og omegn. Vi forventer derudover, at du vil kunne fremvise en straffeattest.

Opstart: Efter aftale

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Lignende jobs

Lignende søgeresultater