IT-driftsmedarbejder med speciale i infrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vi insisterer på videreudvikling af driften i Nordværk – vil du være med til at fortsætte udviklingen af vores vigtige arbejde med moderniseringen af IT-driften? Så har vi en spændende stilling som IT-driftsmedarbejder med speciale i infrastruktur, der giver dig muligheden.

Om jobbet

Nordværk har gennem de seneste par år arbejdet intensivt med udvikling af driften i afdelingen. Derfor søger vi nu endnu en kollega, til et spændende, agilt og ambitiøst team, der understøtter udviklingen, servicen og den partnerskabsorganisering der kendetegner afdelingens arbejdsmåde. En indsats der bygger på at kunne fungere og virke på tværs.

Digitalisering og IT er i stadig udvikling, du skal derfor kunne agere på tværs af afdelingens områder, hvor der ikke er snævre faggrænser. Afdelingen arbejder proces- og relations orienteret og du vil derfor skulle være indstillet på et forpligtigende samspil med og i de andre fagområder, der er i afdelingen.

Om dig og dine kompetencer

Vi er på udkig efter en kollega, der har erfaring med moderne applikationsdrift, OT-drift og tilhørende IT-infrastruktur. Det er vigtigt, at man formår at skabe et fagligt overblik og kan formidle det komplekse IT og tilhørende teknologi til samarbejdspartnere – med eller uden tekniske forudsætninger.

Som IT-driftsmedarbejder kommer du til at arbejde med drift, udvikling og vedligehold af Nordværks netværk og dets trådløse miljø, drift og vedligehold af eksisterende samt kommende systemer herunder monitorering, sikring af at der ikke opbygges teknisk gæld, automatisering, incident- og brugerhåndtering samt support på flere niveauer. Vi ser derfor det som en vigtig forudsætning – at du kan tale brugerens sprog.

Vores systemer ligger fordelt på Office 365-, VMware- og Windows platform der drives i tæt samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring indenfor HP-Aruba, Palo-Alto produkter, Fortinet der indgår som komponenter i det samlede netværk.

Derudover er det nødvendigt, at du kan arbejde struktureret, analytisk og overholde tidsfrister, så Nordværks samlede driftsafvikling og support bliver gevinstgivende. Som ny kollega får du til opgave både at skabe og udbygge de dialogbaserede samarbejdsrelationer samt de arbejdsmæssige processer, der gør det muligt.

Opgaverne vil være på tværs af afdelingen og man vil derfor også kunne indgå i en telefonsupport – dog med hovedarbejdsområde på infrastruktur i driften. Du får et tæt samspil med din leder, da arbejdet er en vigtig del af Nordværks samlede driftsplatform.

For at løse disse opgaver, forventer vi, at du:

  • Kender til en nutidig It-platform – gerne med erfaring fra kommunal netværksdrift

  • Arbejder selvstændigt med alt netværk


  • Er sikkerhedsorienteret og ansvarsfuld

  • Kan arbejde selvstændigt, proaktivt og målrettet i opgaveløsningen

  • Er imødekommende og serviceorienteret – på alle niveauer i samarbejdet med brugerne

  • Har lyst og evne til udarbejdelse af dokumentation

  • Har en relevant uddannelse eller tilsvarende erfaring



Vi kan tilbyde

Hos os vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed, der både byder på faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling. Du vil få stor mulighed for at præge dit job og udviklingen i dit fagområde.

Generelt lægger vi vægt på kompetenceudvikling og deltager derfor i de kursus- og uddannelsesaktiviteter, der er brug for, for at løse opgaverne inden for et område i udvikling.

I Nordværk sætter vi faglighed og det sociale fællesskab højt. Vi tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen. Vi har fokus på at skabe en sund balance mellem arbejds- og privatliv for at sikre en bæredygtig hverdag. Vores arbejdsdag er fleksibel og du får også mulighed for hjemmearbejde. Vi arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode.

Ansættelsesforhold

Nordværk er i en fusionsproces hvori der indgår en række nordjyske kommuner, hvorfor en del af opgave- og vidensopbygningen sker i samarbejde med vores ejerkommuner. Du vil derfor skulle være indstillet på at dette vil foregå i et tæt samarbejde med disse og derfor vil du i denne funktion også være fysisk placeret i et videnscenter ved Aalborg Kommunes IT-center nogle dage om ugen. Du vil selv få indflydelse på i hvilket omfang, da det her også handler om dine kompetencer. Da du skal rundt på Nordværks arbejdspladser, er det nødvendigt, at du har kørekort.

Tiltrædelse Snarest eller senest 1. november.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Nordværk I/S har hovedkontor i Aalborg, hvor du vil få din primære arbejdsplads, dog skal du forvente arbejdsdage i Hjørring.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Chef for Digitalisering og IT Morten Hedegaard, mail: [email protected], telefon: 61246943.

For at søge stillingen skal du alene fremsende et fyldestgørende CV – ud fra dit CV vurderer vi om vi gerne vil se dig til en samtale.

Samtaler forventes afholdt 26/9 2023.

Ansøgningsfristen er 21. september 2023.

Nordværk I/S

Nordværk er førende inden for affaldshåndtering og ressourceudnyttelse. I et stærkt fællesskab bidrager vi til den grønne omstilling med fokus på klima og miljø, til gavn for ejerkommuner, borgere og virksomheder. Med blik for ejerkommunernes behov er vores kerneopgave at løse de overdragede opgaver effektivt, innovativt og gennemsigtigt med visionen for øje. Vi leverer tryghed og sikkerhed i opgaveløsningen, med stærk fokus på den økonomiske, den miljømæssige og den sociale bundlinje. Vi prioriterer og deltager aktivt i lokale løsninger og skaber resultater med blik for hele Nordjylland – og den øvrige omverden.

Nordværk vil være hele Nordjyllands foretrukne samarbejdspartner indenfor innovative, miljørigtige og effektive løsninger på affalds- og energiområdet. I partnerskaber med virksomheder og vidensinstitutioner vil vi bidrage med nye løsninger til gavn for miljø og klima. Med et stærkt fokus på vores fælles fremtid vil vi være klimaneutrale og pionerer i den grønne omstilling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 21. september 2023

Lignende jobs

  • Data manager i Hele Danmark

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Data manager i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Data Manager
    • Aalborg
    Få mere info
  • Data manager i Aalborg

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Data Manager
    • Aalborg
    Få mere info
  • Data manager i Aalborg

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Data Manager
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0