Teknisk chef til Psykiatrien, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vil du være med til at sikre, at drift og vedligeholdelse af psykiatriens bygninger i Nordjylland er i trygge hænder, og patienter og medarbejdere får en god start i de nye smukke bygninger i Psykiatrien, Nyt Aalborg Universitetshospital (PNAU) i Aalborg Øst? Har du ledelsesfaglige og tekniske kompetencer, som du kan sætte i spil i et samarbejde med medarbejderne og lederne af de kliniske afdelinger og samarbejdspartnere – så er du måske vores nye chef til Teknisk Afdeling, da vores nuværende tekniske chef går på pension.

Om jobbet
Som teknisk chef bliver du ansvarlig for driften på Psykiatriens matrikler i: Aalborg (Mølleparkvej og Brandevej) og Brønderslev samt de mindre matrikler beliggende i Thisted og Frederikshavn. Psykiatrien flytter fra Mølleparkvej til Hospitalsbyen i Aalborg Øst i to etaper, hvor etape 1 er tæt på færdiggørelse, men endnu ikke er taget i brug. Du vil indgå som teknisk sparringspartner i forbindelse med planlægning af etape 2 samt have opgaver ved indflytning og ibrugtagning af bygningerne. Du vil samtidig være leder for portører ansat på Mølleparkvej i Aalborg. Du vil have tjenestested i både Aalborg og Brønderslev.

Der er tale om et komplekst men spændende og selvstændigt job med mulighed for at præge udviklingen i afdelingen. Mulighederne for personlig og faglig udvikling er store og vores værdisæt bygger på Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme.

Du får bl.a. til opgave:
  • Ansvarlig for den samlede drift af Psykiatriens bygninger i Aalborg, Brønderslev, Thisted og Frederikshavn
  • Ansvarlig for planlægning og udførelse af vedligeholdelsesstrategi for klimaskærm, installationer mm
  • Ansvarlig for udarbejdelse af årlige planer for gennemførelse af vedligeholdelse af bygningsenheden i samarbejde med vicedirektør og de involverede afdelingsledelser
  • Ansvarlig for kundekontakt til afdelingerne i Psykiatrien
  • Budgetansvarlig for driftsbudgettet
  • Varetager prissætning, projektering og ansvarlig for gennemførelse af vedligeholdelses- og mindre ombygningssager
  • Sikre driftssikkerheden af tekniske anlæg, installationer, udstyr og inventar
  • Opstart af implementering af Facility Management systemet DaluxFM, som regionen har indkøbt
  • Ansvarlig for overholdelse af myndighedskrav i forbindelse med bl.a. større om- og tilbygninger
  • Ansvar for at leve op til Regionens Klimahandleplan og gennemførelse af besluttede indsatsområder her

Du vil indgå i et tæt samarbejde med øvrige tekniske chefer/driftschefer på regionens øvrige sygehuse og Projektafdelingen for NAU. Vi forventer et fortsat tættere samarbejde med Aalborg UH i de kommende år, herunder at Psykiatrien indgår et mere formaliseret samarbejde bl.a. med henblik på at drage fordel af fælles funktioner og kompetencer på tværs. I forbindelse med den samlede udflytning til Hospitalsbyen i Aalborg Øst, kan der muligvis forekomme ændringer i det organisatoriske set-up for det tekniske område.

Om dig
  • Uddannelse som maskinmester eller lignende uddannelse
  • Faglig stærk og samarbejdsorienteret
  • Erfaring med drift af byggeri og tekniske installationer
  • Overblik, systematik, opfølgning og evne til at prioritere
  • Du skal være serviceorienteret
  • Du skal kunne begå dig og trives i en politisk styret virksomhed
  • Skal kunne arbejde selvstændigt indenfor de overordnede rammer der gives
  • Du skal være en holdspiller om det gælder egen afdeling eller samarbejde med andre enheder
  • Det forventes at du trives ved at arbejde med IT systemer i forbindelse med dit daglige arbejde og kan se potentialet for anvendelsen
  • Meget gerne ledererfaring og lyst til at tage lederuddannelse
  • Du skal kunne kommunikere med interessenter på forskellige niveauer
  • Erfaring med hospitalsdrift vil være en fordel


Vi tilbyder
Stillingen er aflønnet i henhold til gældende overenskomst, hvortil der – afhængig af kvalifikationer – kan forhandles tillæg.

Teknisk chef refererer til vicedirektør Susanne Jensen.

Om os
Teknisk Afdeling består ud over dig af 9 medarbejdere i Teknisk Afdeling, 5 portører i Serviceområdet i Aalborg og af en sekretær.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicedirektør Susanne Jensen 22726905

Derudover kan du læse mere om såvel Psykiatrien som det nye Psykiatrihospital på følgende links.:

Ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse samt kopi af uddannelsesbeviser, anbefalinger mm sendes via nedenstående link.

8. Det praktiske
Ansøgningsfrist er onsdag den 12. april 2023

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 18. april 2023

Tiltrædelse 1. juni 2023
  • Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest
  • Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
  • Der er en forventning om, at teknisk chef kan stå til disposition i et vist omfang
  • I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Aalborg
  • Onsdag den 12. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1

Værd at vide når du søger job som driftsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!