Ergoterapeut og klinisk underviser på botilbud Vingen i Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Om Vingen og borgerne


På Vingen bor unge og voksne mennesker med forskellige grader af psykiske og fysiske funktionsnedsættelser, og de har alle brug for udvidet støtte til deres daglige gøremål. Beboerne er fra 30 år og til ca. 65 år, og forskellene i alder giver mulighed for særlige aktiviteter rettet mod et ungdomsmiljø samt at skabe fællesskaber blandt de voksne beboere, men også for at skabe relationer på tværs af aldersgrupper.

På Vingen er der særligt plads til, og fokus på, at skabe sociale fællesskaber, som tilgodeser den enkeltes behov og selv- og medbestemmelse. Både lejligheder og fællesarealer giver plads til at man kan invitere sine medbeboere, familie og venner på besøg.

De tilrettelagte aktiviteter tager udgangspunkt i at skabe rum til både de små og de store fællesskaber. Det er borgernes hjem, og vi tilstræber aktiv deltagelse fra borgerne i dagligdagens gøremål på Vingen.

Vi er lige nu i gang med at tilegne os Vingens nye faglige profil, som tager udgangspunkt i neuropædagogisk tankegang. Det er en tværfaglig tankegang, som både medarbejdere med fagligt ståsted i pædagogik og i ergoterapi kan mødes i.

Om jobbet og teamet


Vi er en gruppe engagerede og fagligt velfundrede medarbejdere, som gerne vil byde dig velkommen som kollega. Vi har jævnligt haft pædagogstuderende og åbner snart dørene for ergoterapeutstuderende i 2. og 5. praktik. Derfor mangler vi dig. Når vi har studerende, vil de være din primære opgave, men ellers indgår vi alle som en del af normeringen og arbejder tæt sammen med de øvrige faggrupper, som er pædagoger og omsorgsmedarbejdere. Hver medarbejder er kontaktperson for to borgere.

Vi arbejder med at støtte borgerne med at få skabt en struktur i deres hverdag og give dem muligheden for opnå en følelse af selvstændighed i alle livets faser.

Vi har fokus på hverdagsrehabilitering og på at skabe et stærkt tværfagligt samarbejde, hvor vi bruger hinandens faglighed til at skabe en bred forståelse af borgerne, deres funktionsniveau og støttebehov. Du kommer til at have tæt samarbejde med borgerne, hvor fokus ligger på at skabe et så selvstændigt liv som muligt - med mest mulig livskvalitet. Du vil også opleve et samarbejde med deres beskæftigelse eller dagtilbud, sagsbehandlerne og ikke mindst deres pårørende.

Vingen er et sted hvor forandringer er en del af hverdagen, og vi arbejder dynamisk med dette og tilpasser vores faglighed, opgaveløsning og kompetencer efter den udvikling borgerne på Vingen har. Både når det handler om at erhverve nye færdigheder, vedligeholde færdigheder eller have en god og værdig ”tredje alder”.

Vi dokumenterer vores faglige samarbejde med borgerne i Sensum Bosted og vi arbejder med VUM og FSIII i vores dokumentationspraksis.

Forventninger til dig:


  • Du skal have uddannelse som klinisk underviser.
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra socialområdet.
  • Gerne erfaring med f.eks.
    • AMPS
    • OTIPM
    • ADL-taksonomi og ADL-I
    • Sanseprofiler
    • Neurologi
    • Velfærdsteknologi eksempelvis: IBG og MemoAssist.


Hos os får du


  • et godt individuelt tilrettelagt introforløb
  • muligheder for kompetenceudvikling
  • mulighed for at øge borgerinddragelsen i hverdagen
  • mulighed for at skabe mere fokus på faglighed, specielt med implementering af OTIPM og SP2
  • mulighed for at arbejde med at skabe relationer og for at arbejde med længere borgerforløb
  • deltagelse i Bocentrets netværk af ergoterapeuter (i øjeblikket er vi 12 stk. og vi håber at du vil være nummer 13)
  • mulighed for at fortsætte implementering af ergoterapi på Vingen.

Hvor og hvornår?


Du kommer til at kende tilbuddets rytme både dag og aften, for arbejdstiderne skifter. Vi arbejder i tidsrummet 6.30 - 23.00 i vagter af otte til ti timers varighed, og vi arbejder hver anden weekend. Dette svarer til ca. 17 arbejdsdage på fire uger på fuld tid – og det er en fuldtidsstilling.

Der er gode transportmuligheder, da Vingen ligger tæt på motorvej og offentlig transport og samtidig smukt og grønt her i udkanten af store Dyrehave.

Er det dig?


  • Kan du møde borgerne med anerkendelse, og er du observerende, analytisk og er nysgerrig på borgerne, deres udviklingsmuligheder og livshistorie?
  • Kan du få vores studerende til at se ergoterapi som et vigtigt bidrag til borgernes selvstændighed og trivsel?


Så søg flere oplysninger på vores hjemmeside, se filmen om Vingen eller ring til afdelingsleder Gitte Wikke på telefon 72 32 61 12 og få en snak.

Frist


22. marts.
Vi forventer at holde samtaler 27. marts om eftermiddagen og aftenen, da to-tre af borgerne vil deltage ved rundvisningen, efter de er kommet hjem fra arbejde og dagtilbud.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Nordsjælland
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Kongens Lyngby

    Tre ergoterapeuter søges til Trænings-og rehabiliteringscentret (TRC) med kompetencer og interesse for geriatrisk og neurologisk døgnrehabilitering.Har du stærke relationelle kompetencer og bræ..
    • Ergoterapeut
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Fredensborg

    Følstruphusene Hus 1-2, danner rammen om 20 borgeres liv i alderen 28 år til 89 år. Borgerne har varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. De bor i egne lejligheder, men der er også fælles stu..
    • Ergoterapeut
    • Fredensborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 3
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 8
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 6
5. april 2024 7
4. april 2024 10
3. april 2024 10
2. april 2024 10
1. april 2024 10
31. marts 2024 10
30. marts 2024 11
29. marts 2024 13