/ad/ergoterapeut-til-byskovskolen/1ji69y

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du glad for arbejdet med børn og unge?Er du kreativ, har du kendskab til børneergoterapi og god til at bruge din faglighed til at hjælpe børn og unge til at mestre eget liv? Er du en teamspiller og nysgerrig på hvordan vi sammen kan skabe en skole hvor alle børn og unge får de bedste deltagelsesmuligheder i udviklende fællesskaber? Så skal du søge stillingen som ergoterapeut hos os.Byskovskolen er en del af et ambitiøst skolevæsen i Ringsted Kommune, hvor sammenholdet er stærkt og målsætningen er at skabe de bedst mulige læringsbetingelser for alle børn i spektret mellem almen- og specialområder. Skolen har ca. 700 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse, som er fordelt på to matrikler, og med ca. 140 pædagogiske medarbejdere med forskellig fagligheder.Vi søger en ergoterapeut til vores afdeling Asgård, hvor vi har centerklasser med børn og unge i takstfinansieret skoletilbud. Vi har børn/unge fra store dele af Sjælland, der går i særlig tilrettelagt undervisningstilbud, hvor ergo- fysio- og tale/høre-undervisning kan indgå.Du vil blive en del af et stabilt og erfarent team, der består af fysio- og ergoterapeuter og som arbejder tæt sammen med lærere, pædagoger og medhjælpere om at skabe mest mulig udvikling for vores børn og unge.Vi søger en ergoterapeut, der kan se sig selv som værdifuld medspiller i det tværprofessionelle samarbejde, og som bidrager positivt, anerkendende og ressource-orienteret i arbejdet med vores børn og unge og deres familier. Du skal kunne tage ansvar for behandlingsarbejdet og kunne formidle og koble vigtig faglig viden og behandling på undervisningsopgaven og have lysten til at være med til at udvikle en fælles skole til gavn for alle vores børn og unge.Ergoterapeuterne arbejder både individuelt med børnene, på hold og i klasserne for eksempel i madkundskab, idræt, billedkunst med det formål at skabe og øge mulighederne for deltagelse.Vi vil tage godt imod dig og sikre at du får god indføring i arbejdet.Du er velkommen til at kontakte Viceskoleleder Lotte Vestergaard for yderligere oplysninger eller aftale om besøg på telefon 22658629.Ansøgningsfrist tirsdag den 3. oktober 2023Vi holder samtaler torsdag den 5. oktober 2023Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomstDer er tale om en stilling på 30 timer med tiltrædelse hurtigst muligt.Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Ringsted
  • Tirsdag den 03. oktober 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Holbæk

    I [xxxxx] arbejder vi for at hjælpe og støtte børn, unge og voksne med psykiske vanskeligheder til at få det bedst muligt ud af deres tilværelse. Vi har børne-ungehjem,.
    • Ergoterapeut
    • Holbæk
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Holbæk

    Vi har fået flere opgaver via vores samarbejde med Jobcentret og vi har 2 gode kollegaer der skal på barsel derfor søger vi:2 ergoterapeuter inden for det neurologiske område til barselsvikariater .
    • Ergoterapeut
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1