Er du ergoterapeut, fysioterapeut eller måske psykomotorisk terapeut?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

På Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde søger vi dig, der motiveres af at arbejde med retspsykiatriske patienter, som har særlige komplekse problemstillinger. Du bliver en del af den største retspsykiatriske afdeling i Danmark og du får din daglige gang i ”Udsigten”.

Hvilket team vil du blive en del af?
Du bliver en del af vores Tværfaglige Rehabiliteringsteam (TRT), hvor vi arbejder ud fra en rehabiliterings- og recovery orienteret tilgang, i et tæt og koordinerende samarbejde med patient og sengeafsnit. Vi arbejder helhedsorienteret, hvilket betyder at teamet er bredt sammensat med kompetencer indenfor ergoterapi, fysioterapi, psykomotorisk terapi, recovery og pædagogik.

Rehabiliteringen er målrettet patientens individuelle behov, ressourcer og livssituation, herunder de begrænsninger den enkelte oplever i hverdagslivet, i relation til sin fysiske, psykiske, kognitive og sociale funktionsevne. Formålet med rehabilitering er at muliggøre et meningsfuldt liv med aktivitet, deltagelse, mestring og livskvalitet.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
I samarbejde med teamet, bliver det din opgave at planlægge og varetage trænings- og behandlingsaktiviteter i fællesområderne i den retspsykiatriske bygning ”Udsigten”. Vi arbejder på at udvikle en recovery kultur i områderne samt understøtte at miljøet er tillidsbaseret, inddragende, og med respekt for patientens ønsker og behov. Vi arbejder primært med grupper af patienter og ind imellem med individuelle forløb.

Dine opgaver som en del af teamet spænder bredt og indebærer bl.a. at:

  • Støtte patienten i mestring af eget liv og klæde dem på til mødet med samfundet
  • Hjælpe patienten til at opdage iboende ressourcer og støtte til fastholdelse og videreudvikling af disse
  • Skabe et trygt rum, hvor patienten får mulighed for at styrke sin identitet og genvinde tillid til sig selv og omverdenen
  • Arbejde med relationer og træning af sociale færdigheder – fx i et cafemiljø

Teamet har ansvaret for sikkerheden i områderne og vi samarbejder om, at alle områder altid er bemandet sikkerhedsmæssigt. Vi forventer derfor, at du kan bruge din faglige viden bredt og arbejder kreativt med din faglighed indenfor de rammer og faciliteter, der er. Du skal f.eks. både kunne indtænke din faglighed i et cafe- og parkmiljø, samt i et kreativt værksted, en multisal, et varmtvandsbassin, et musikrum eller et fitnesslokale.

Hvem søger vi?
Vi søger en ny kollega, der kan og vil medvirke til at skabe muligheder i fællesområdet for patienter med komplekse problemstillinger. Vi ser gerne, at du har erfaring med psykiatri og rehabiliterende indsatser.

Vi ser desuden gerne at:

  • Du er god til at skabe tillidsfulde relationer
  • Du er god til at se patientens ressourcer og få dem i spil
  • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, som bringes i spil både i forhold til patienter og kolleger
  • Du kan se dig selv arbejde reflekteret i et tværfagligt team, herunder lære af andre og formidle egen monofaglige viden og erfaring
  • Du udviser medansvarlig for afvikling af alle typer behandlingsaktiviteter

Hvad tilbyder vi dig?
Du får daglig gang i ”Udsigten”, som er den første bygning af sin slags i Danmark og som er særligt designet til at opfylde behovet hos retspsykiatriske patienter. Mange nye fællesarealer og aktiviteter, skal bringes i spil og sammen med resten af teamet er du med til at sikre, at faciliteterne inddrages i patientbehandlingen.

Vi tilbyder dig et introduktionsforløb, der er sammensat ud fra din erfaring og kompetencer. Du bliver tilknyttet en mentorkollega og deltager i vejledning og teoretisk undervisning indenfor retspsykiatri og kognitive metoder.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Din arbejdstid ligger fortrinsvis i dag og aftentimerne mere præcist indenfor tidsrummet (9.00-22.00). Der vil være weekendarbejde hver anden weekend.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Har vi vakt din interesse?
Søg via linket her på siden senest den 1. oktober 2023. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, teamet eller patientgruppen, er du velkommen til at kontakte ledende ergoterapeut Pernille Behnke på 29 44 90 11 eller [email protected].

Er du blevet nysgerrig på retspsykiatrien, kan du læse mere om specialet og finde medarbejderudtalelser her. Du kan også følge med i hverdagen på Instagram @psykiatrisk.center.scthans.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Roskilde
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Holbæk

    Vil du bidrage til at skabe trivsel, udvikling og selvstændighed? [xxxxx] søger Miljøterapeut til Bostedet DMO Grandbo DMO Grandbo er vores bosted for voksne me..
    • Ergoterapeut
    • Holbæk
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Ringsted

    Vil du være med til at spille en central rolle i at forbedre vores borgeres selvstændighed og livskvalitet? OG vil du være med til at levere førsteklasses neurorehabilitering, hvor borger virkelig .
    • Ergoterapeut
    • Ringsted
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Sorø

    ErgoterapeutSorø SundhedscenterVi søger en kollega til vikariat med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er efter dine ønsker på 30 – 37 timer og løber til og med 31/12 2024.Vi søger en..
    • Ergoterapeut
    • Sorø
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Slagelse

    Vi søger dig der er ergoterapeut og motiveres af det nære samarbejde med den ældrepsykiatriske patient Vil du være en del af et afsnit, der har ambitioner om, at fremme den nonfarmakologiske be..
    • Ergoterapeut
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1