Forsikringselev til GF Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Midtjylland

Drømmer du om en karriere, hvor du kan bruge dine talegaver og salgsevner? Kunne du tænke dig at være en del af et succesfuldt medlemsejet forsikringsselskab?

Kan du svare JA til disse spørgsmål, så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Hos GF Forsikring i Randers søger vi nemlig lige nu efter en ny, dygtig forsikringselev til en toårig uddannelsesstilling. Du bliver en del af et team med professionelle kollegaer, og du får tilknyttet en mentor, som følger dig gennem hele forløbet.

Din arbejdsplads bliver vores lokale salgskontor i Randers. Her vil du lære om salg og rådgivning af skadeforsikringer til både nye og eksisterende medlemmer.

Du kan se frem til et spændende uddannelsesforløb, hvor du får lov til at jonglere med forskellige arbejdsopgaver. Vores fokus er at klæde dig på og udvikle dine kompetencer, så du efter endt uddannelse kan udfylde en stilling som forsikringsrådgiver. Du vil derfor under uddannelsesforløbet gennemføre en sælgeruddannelse på Forsikringsakademiet i Rungsted. Du vil dog have din daglige gang på GF’s kontor i Randers og dine primære arbejdsredskaber vil være telefonen og IT – hvilket sikkert ikke er et problem for dig.

Er du i besiddelse af et højt salgs- eller servicegen?
Vi forestiller os, at du har afsluttet en HHX, STX, HTX, EUX gerne med speciale i finans eller en HF, og det er klart en fordel, hvis du har erfaring med salg og/eller kundeservice. Men din baggrund kan også være en helt anden.

Som person er du resultatorienteret, udadvendt og god til at skabe relationer til både kollegaer og medlemmer. Du formår at arbejde selvstændigt og kvalitetsbevidst, og du formår også at bevare det gode humør, når der er travlt.

Vi kvitterer med fuld løn under hele uddannelsesforløbet.

Er du vores nye forsikringselev?

Vi har brug for dig den 1. september 2023. Send en kort ansøgning sammen med dit cv, eksamensbevis/karakterudskrift og evt. relevante bilag til os på linket nedenfor senest 18. Juni 2023

Vil du vide mere om stillingen, så skriv eller ring til Salgskoordinator, Omer Mebder på tlf. 61 77 72 19 eller på mail [email protected]

Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside, hvor du kan læse mere omkring GF Forsikring og komme i kontakt med nogle af vores nuværende finanselever.

Vi glæder os til at høre fra dig!

--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Midtjylland
  • Søndag den 18. juni 2023

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1