Application Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Hos Cobblestone har vi altid haft fokus på digital innovation og transformation, som er drevet frem af vores stærke kultur, der er centreret omkring at gøre en forskel. Vi leder efter den profil som kan forsætte dette mindset, i vores arbejde med Unik Bolig og søger derfor en Application Manager hertil.

Du vil indgå i Application & Data teamet, hvor alle arbejder ind i deres respektive kerneapplikationer. Selvom vi i roller og ansvar fordeler ansvaret skarpt, tror vi dog på at teamet og vores forskelligheder er baggrunden for vores succes. Det betyder, at mandatet og ansvaret er dit, men der er et stærkt team af folk der hjælper til med at drive det daglige arbejde.

”Vi er ikke som en hvilken som helst anden ejendomsforvalter, og med de ambitioner som vi har, så har vi brug for dygtige folk, der vil være med til at sætte præg på udviklingen og indfri deres potentiale til glæde og gavn for både kunder, os og branchen som helhed.”

– Ashkan Ahmadinia, CEO

Dine primære ansvarsområder og arbejdsfunktioner vil bl.a. være følgende:

  • Applikationsstyring: Du vil være ansvarlig for at drive, vedligeholde og optimere Unik Bolig i tæt samarbejde med vores ledelse og superbrugere.
  • Forretningsforståelse: Du vil være bindeled imellem IT og forretning og skal hjælpe med at omsætte deres behov og krav til faktiske løsninger i Unik Bolig.
  • Fejlfinding og support: Du vil være agere 2nd og 3rd level support for primært vores superbrugere, og skal sammen med det øvrige team sikre hurtig og effektiv problemløsning.
  • Opgraderinger og tilpasninger: Du vil planlægge og koordinere opgraderinger af Unik Bolig samt identificere og implementere nødvendige løbende tilpasninger.
  • Brugertræning: Du vil skulle støtte vores ledere og superbrugere med at give træning og support til resten af huset, og derved sikre en optimal brug af systemet.

”Vi ønsker at udvikle og udfordre status quo, så vi har brug for dig der tør udfordre det.”

– Ashkan Ahmadinia, CEO

Om dig og dine faglige kvalifikationer:

  • Du har en bred erfaring og dyb indsigt i Unik Bolig. Gerne fra en teknisk baggrund eller alternativt opbygget igennem længere erfaring som fx superbruger.
  • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner, da arbejdet med resten er huset er afgørende for succes i rollen.
  • Kan arbejde struktureret imod et mål, og formår at sortere og prioritere de opgaver og ønsker der kommer ind.
  • Trives i en organisation, hvor man ikke er bange for at gå nye veje og klar til at teste om det giver mening, at vi gør som vi plejer.

Vil du være en del af Team Cobblestone og deltage i rejsen for at blive den ledende ejendomsforvalter på markedet?

Cobblestone blev grundlagt for at være med til at forandre ejendomsadministration i sin form for snart 20 år siden, og har lige siden bidraget til at ejendomsforvaltning i større grad kan tilbyde rådgivning, der skaber værdi for ejerne og brugerne.

Du får plads på vores lækre, istandsatte kontorfaciliteter, som ligger centralt i Valby, uanset om du er med cykel, offentlig transport eller bil. Hos os hylder vi frihed under ansvar, og tilbyder fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra. For så længe du løser dine opgaver og planlægger med hensyn til dine kunder og kolleger – så har vi tillid til, at du løser dine opgaver retmæssigt.

Vi har en humoristisk og engageret omgangsform og lægger stor vægt på ”god kemi” på arbejdspladsen. Vores arbejdsform giver en stor grad af fleksibilitet for både kunder og medarbejdere. Vi søger nye medarbejdere, der ligeledes sætter pris på fleksibilitet, arbejder selvstændigt og som gerne vil levere en god rådgivning og service.

Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden i teamet både fagligt og personligt. Samtidig er det også vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og nærmeste leder har derfor månedlige samtaler med alle medarbejdere for at sikre trivsel og arbejdsglæde.

Cobblestone er en social arbejdsplads. Vi er en ”åben virksomhed” med mange samarbejder og uortodokse relationer ud i ejendomsbranchen. Vi afholder f.eks. to åbne fredagsbarer årligt, hvor både kunder, nuværende og tidligere medarbejdere deltager, sammen med vores samarbejdspartnere.

Du tilbydes løn efter kvalifikationer med pensions- og sundhedsordning samt frokostordning.

Stillingen ønskes snarest muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu.

Vil du høre mere om stillingen eller om vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte Head of Application & Data, Paw de Sparra Lundin på tlf.nr. 20 80 96 99 eller mail [email protected]

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet i fortrolighed.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone A/S er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i udlejnings- og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Vi er teknologiske ledere i vores branche og organiserer os på alle måder som en moderne vidensvirksomhed. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Vi administrerer over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 25.000 enheder samt over 100 selskaber. Læs mere om os her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Valby

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i København

    The software team at Phase One is seeking a clever, passionate and dedicated Senior Embedded Application Engineer to join the team.So if you… Want to work doing bleeding-edge embedded softw..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København

    The Quality Assurance and Testing team at Phase One is seeking a talented, software developer for automated test of photographic hardware and software.So if you… want to work within a leading..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Drømmer du om en rolle som domænearkitekt i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at designe og definere arkitektur til udvikling på og..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Drømmer du om en rolle som systemejer i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at drifte, vedligeholde og udvikle en af Danmarks største..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1