Rekrutteringsfirma

Backend Engineer med Cloud DevOps interesse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du være med til at forbedre og optimere online betalingsløsninger og samtidig være en del af et fantastisk miljø? Så fortsæt med at læse her!

På vegne af vores kunde, Pensopay, leder vi i øjeblikket efter en erfaren og dygtig backend-udvikler. Pensopay har sit kontor placeret ved Vejle Stadion, i smukke omgivelser med en betagende udsigt over stadion og den skønne skov. I dette inspirerende arbejdsmiljø vil du ikke kun have mulighed for at arbejde med at forbedre online betalingsløsninger, men også nyde de fantastiske faciliteter og den motiverende atmosfære, som Pensopay tilbyder.

Som backend-udvikler hos Pensopay bliver du en afgørende del af et team bestående af dygtige udviklere, der er specialister i at finde innovative løsninger og stræber efter kontinuerlig læring og udvikling. Du vil opleve, at stillingen giver dig en unik mulighed for at udforske nye teknologier og arbejdsmetoder, samtidig med at du får tildelt ansvar og beføjelser til at træffe vigtige beslutninger. Du får hurtigt frihed under ansvar, samtidig med der altid er nogen at spørge til råds. Uanset om du har brug for støtte eller har spørgsmål, vil du altid have adgang til et hjælpsomt og engageret team, der er dedikeret til din succes.

Om dig:
Vi lægger stor vægt på dit kompetenceniveau, som du muligvis har opnået gennem en videregående uddannelse, men det kan også være at du er vokset gennem din erfaring med udvikling af komplekse projekter. Det vigtigste er, at du er udviklingsorienteret og har en stor appetit på at lære nyt og konstant udvikle dig. Det er vigtigt, at du har lyst til at være en del af et team, som har det godt sammen. Derudover arrangeres der også flere sociale arrangementer uden for arbejdstiden. Virksomheden forventer ikke, at du deltager hver gang, men der sættes pris på, at du har lyst til at deltage, når det passer ind i dit øvrige fritidsliv.

Dine kompetencer:

  • 2-5+ års erfaring inden for backend-udvikling.
  • Erfaring med AWS og Terraform er et absolut plus, men erfaring med andre enterprise cloud platforme er også en mulighed
  • Erfaring med Go foretrækkes, men det er ikke et krav
  • Det vil absolut være en fordel med DevOps erfaring, hvor der lægges vægt på Developer delen. Du har sikker erfaring med udviklingsmiljøer hvor du har anvendt CI/CD via GitHub Actions eller lignende
  • Erfaring med testbaseret udvikling
  • Erfaring og/eller interesse for cybersecurity eller secure coding er meget interessant. Hvis du arbejdet i PCI certificerede miljøer er det kun ekstra interessant

Du tilbydes:

  • En spændende og udfordrende stilling i en attraktiv virksomhed blandt erfarne kolleger, hvor der er en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø, der værdsætter forskelligheder.
  • En arbejdsplads, hvor du får støtte og opmuntring fra kolleger, der deler dine ambitioner, og hvor der er frihed til at afprøve nye ting i en kultur, hvor vi deler vores succeser og lærer af hinanden.
  • En ung og dynamisk kultur, hvor du kan have stor indflydelse på din egen hverdag med fleksible arbejdstider og gode muligheder for at arbejde hjemmefra flere dage om ugen, hvis du ønsker det. Derudover tilbydes gode pensionsforhold, sundhedssikring, massage- og kantineordning samt andre personalegoder.
  • At arbejde hos Pensopay vil ikke kun være præget af spændende faglige udfordringer, men også af et inspirerende arbejdsmiljø, der værdsætter teamwork og samarbejde. Du vil opleve en kultur, hvor der er plads til at udveksle idéer, fejre succeser og lære af hinanden. Samtidig vil du blive en del af et hold, hvor hjælpsomhed og støtte er grundlæggende værdier, der skaber et positivt og motiverende arbejdsklima.

Om virksomheden:
Pensopay er en af de førende danske leverandører af online betalingsløsninger og er i dag en del af Visma koncernen. Virksomheden er meget succesfuld og har mange dygtige iværksættere blandt sine kunder. Pensopay har sin placering i Vejle og er for nylig flyttet ind i nyindrettede, moderne lokaler, der kan prale af en enestående udsigt i første række over Vejle Stadion og den smukke skov. Disse fede lokaler tilbyder ikke kun en fantastisk udsigt, men også fælles spisning af dejlig mad og en behagelig atmosfære, der bidrager til et stærkt samarbejde og trivsel på arbejdspladsen. Der er i øjeblikket 25 medarbejdere, som er kendetegnet ved at være yderst kompetente, innovative og åbne for at tilegne sig nye færdigheder. Kulturen på arbejdspladsen er både social, professionel og humoristisk. Der er også stor fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra.


Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen til det spændende miljø hos Pensopay!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Vejle

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Aabenraa

    Vær med til at udvide NORDs succes med de mest avancerede drevløsninger Grundighed, kvalitetsprodukter og god kundeservice giver travlhed hos NORD Gear Danmark, som er i gang med en udvidelse a..
    • Frontendudvikler
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kolding

    Senior Frontend Developer for Schneider Electric Our customer Schneider Electric is looking to ad a Senior Frontend Developer to their dynamic team of four in their core software division. .
    • Frontendudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kolding

    Senior Technical Lead – Mobile Application Development Position Overview: For our customer, Schneider Electric we are seeking a skilled Mobile App developer/technical lead with a deep focus on .
    • Frontendudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Esbjerg N

    Vil du være med til at sikre kvalitet for forretningen gennem en dataunderstøttet tilgang? Og er du på udkig efter en stilling, hvor du får mulighed for at tilegne dig en masse erfaring som tegner .
    • Frontendudvikler
    • Esbjerg N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1