Landinspektør med erfaring i ekspropriation og ejendomsret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Til ét af vores særlige vækstområder i LIFA A/S, Areal- og rettighedserhvervelse, har vi brug for endnu en erfaren landinspektør til teamet. Har du erfaring inden for fagområdet, og er du god til at håndtere lodsejere og andre samarbejdspartnere? Så har du nu muligheden for at blive en nøglespiller for LIFA A/S.

Jobbet

Som en del af et fagligt dygtigt og engageret team inden for Areal & Rettigheder bliver du nøgleperson i forhandlings- og ekspropriationssager samt i andre ejendomsretslige og vejrettigheds sager. Du får et selvstændigt, udadvendt job med kontakt til samarbejdspartnere over hele landet. Samtidig vil du blive en aktiv spiller i LIFAs faglige engagement i den offentlige debat i forbindelse med lovændringer, domme, kendelser og lignende.

Stillingen kan besiddes fra flere af vores kontorer, hhv. Fredericia, Odense eller Glostrup, afhængig af hvad der passer dig bedst. Uanset hvor du geografisk er placeret, kommer du til at samarbejde med kommuner og statslige institutioner samt store og små ledningsejere, private lodsejere samt rådgiverfirmaer fra øvrige fagområder.

Dine primære arbejdsområder

  • Vej-, bane-, lednings- og klimaprojekter samt projekter til fremmelse af den grønne omstilling. Det vil sige strækningsprojekter af enhver art i enten bolig, -erhvervs- eller åbne landområder
  • Vejmyndighedsopgaver, vejadministration, forvaltningsret (partshøring, afgørelser)
  • Areal og rettighedserhvervelse enten ved frivillige forhandlinger eller ekspropriation

Din baggrund og kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har en relevant længerevarende uddannelse (f.eks. landinspektør, jurist eller ingeniør). Det er kombinationen af din faglighed, din erhvervserfaring og ikke mindst din personlighed, der giver dig succes i jobbet.

I LIFA lægger vi stor vægt på at behandle alle berørte lodsejere med ordentlighed. Derfor ved de også, at de er velkommen til at kontakte os ved tvivl og spørgsmål undervejs.

Vi forestiller os at:

  • Du har solid erfaring, minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling – eller har indsigt i og erfaring med arbejdsopgaverne fra ”den anden side af bordet”
  • Du besidder en matrikulær grundviden
  • At du har indgående kendskab til lovgivning om ekspropriation
  • Du er detaljeorienteret og har et veludviklet administrativt gen
  • Du har gode IT-kundskaber – kendskab til CAD er en fordel
  • Du har en udpræget ordenssans og er god til at få tingene færdiggjort
  • Du har en projektlederuddannelse, men det er ikke et krav
  • Du er god til at kommunikere, både internt og med eksterne samarbejdspartnere på dansk og også gerne engelsk – både i skrift og tale. Og du har ikke problemer med at tale overfor større forsamlinger

Som person er du udadvendt, imødekommende og en god teamspiller. Om det er på et borgermøde eller i en mindre kreds af lodsejere, evner du at skabe tillid og en god dialog parterne imellem. Du er også god til at sætte dig ind i parternes problemer og tænke i løsninger, og du bidrager altid til den gode stemning.

Hvad får du, når du vælger LIFA?

Hos os vil du møde dygtige og anerkendende kolleger, fokus på faglig udvikling og en kultur med højt til loftet. Her bliver du en del af en virksomhedskultur, hvor dybtfølt engagement og ambition går hånd i hånd med uhøjtidelig stemning og godt kollegaskab. Vi lægger stor vægt på faglig stolthed og ordentlighed i alle relationer, men også at hverdagen rummer et godt grin.

Som medarbejder i en af landets førende virksomheder inden for vores brancher (landinspektør- og it-virksomhed) får du rig mulighed for at udvikle både dig selv og dit fagområde. Vi dyrker og styrker vores sociale fællesskab gennem events som fx sommertur, julefrokost og andre aktiviteter lokalt – fx motion og sociale arrangementer.

Din løn fastsættes efter overenskomst, og i lønpakken indgår udvidet sundhedsforsikring og pensionsordning.

Ansøgningsfrist

Vi ønsker stillingen besat så hurtigt som muligt og indkalder derfor løbende til samtaler. Du søger via nedenstående link senest 8. december 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Fredericia

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0