HK Hovedstaden søger serviceminded grafiker eller grafisk tekniker med mediegrafisk erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HK Hovedstaden søger serviceminded grafiker eller grafisk tekniker med mediegrafisk erfaring


Arbejdsopgaver med stor bredde og selvstændighed

Stillingen er placeret i Driftsafdelingen og teamets primære opgaver er at servicere vores kollegaer i huset og vores tillidsvalgte medlemmer. Derfor skal du være både serviceminded, fleksibel og i stand til at håndtere travle perioder med oprejst pande.

Du vil være den første person, som kollegerne i huset møder, når de henvender sig til Driftsafdelingen, og derfor skal du være indstillet på at blive afbrudt i dit arbejde, og at udvise imødekommenhed og høj grad af fleksibilitet. Det forventes nemlig, at du kan hjælpe kollegerne med alt fra at tilkalde en VVS’er til en akut opstået vandskade til at komme med ideer til at designe en ny plakat til et medlemsarrangement.

Du skal også kunne håndtere forskellige deadlines – nogle kortere end andre.

Dit primære arbejde vil bestå af mange forskellige print og plotteropgaver som f.eks. pamfletter, kataloger, plakater, bannere, folie, roll-ups m.m. på vores printmaskine med Plockmatic efterbehandler og vores Storformat printer.

En del af din arbejdstid vil også bestå af grafisk arbejde og rådgivning i forhold til materialevalg, visuelt udtryk m.m. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores nuværende grafiker, og I vil supplere og afløse hinanden i forbindelse med travlhed, ferie og lignende.

Du vil få ansvaret for printere rundt i HK Hovedstaden og opfølgning på serviceaftaler indgået med vores leverandører. Herudover vil det også være din opgave at klare posthåndtering, opfyldning og håndtering af kontorartikler og materialer, herunder også en del af ansvaret for at afdelingen fremstår ryddelig og præsentabel. Der er masser af driftsmæssige ad hoc opgaver i forbindelse med arrangementer i huset, og du skal derfor også have mod på at udføre andre af teamets forefaldende opgaver, da vi hjælper hinanden på tværs af både teamet og HK Hovedstaden i dagligdagen.

Få en dagligdag med stor indflydelse og engagerede kolleger

Driftsafdelingens opgaver omfatter ud over ovenstående bl.a. flytning af inventar, AV-udstyr, IT-support, ejendomsdrift m.m. Vi lægger vægt på, at den samlede oplevelse for vores kolleger er i top - hele vejen fra modtagelse til endelig aflevering af opgaven.

Du får en spændende og varieret dagligdag med dygtige og engagerede kolleger og gode muligheder for kompetenceudvikling.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som mediegrafiker, grafisk tekniker eller anden relevant grafisk baggrund.

Det er et krav, at du har et godt kendskab til InDesign, Photoshop, Illustrator og Office pakken. Desuden har du erfaring med print, plotteropgaver og folieopsætning.

Du er udadvendt og trives med en stor kontaktflade. Du er modig, nysgerrig og kaster dig gerne ud i nye opgaver. Forandringer ser du som en velkommen mulighed for forbedring og udvikling. Du arbejder struktureret og er god til at bevare overblikket og det gode humør, også når der er rigtig travlt.

I forbindelse med samtalen vil der blive udarbejdet en personlighedstest (DISC profil).

Tiltrædelse og arbejdstid

Vi mangler dig og derfor er tiltrædelse snarest muligt. Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost, og løn og andre goder er i henhold til gældende overenskomst mellem HK Hovedstaden og HK Klubben.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bygningschef Jesper Nissen Biehl på tlf. [xxxxx].

Send din ansøgning bilagt CV ved at trykke ’ANSØG nedenfor’ ” HK Hovedstaden søger serviceminded grafiker eller grafisk tekniker med mediegrafisk erfaring”så den er os i hænde senest fredag den 24. maj 2024.

Ansøgere til stillingen skal have et afklaret forhold til arbejderbevægelsens formål og idégrundlag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 08.05.2024
  • Grafisk designer
  • København S
  • Fredag den 24. maj 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1