Her kommer alle jobs fra

Databasen med jobs består primært af webadresser til ledige stillinger på Nettet.

Vi leverer en speciel service, hvor man som Jobsøger kan få et meget stort overblik over ledige jobs, og hvor man som Jobudbyder kan få et ret stort overblik over aktive Jobsøgere.

En central del af servicen består af en jobsøgemaskine, som skabes igennem robotcrawling og indeksering af mange hundrede hjemmesider med mange tusinde jobs mange gange hver dag. Det understreges, at der som regel ikke foreligger en aftale om crawling med de jobudbydere der henvises til. Kun en lille andel af alle jobs i søgemaskinen er oprettet direkte af jobudbydere, der har oprettet sig på Servicen.

Søgemaskinen fungerer på den måde, at robotcrawleren indsamler ganske få data, som brugerne kan se i søgemaskinen. Når brugerne vil vide mere, linkes de til originalkilden, hvor de kan få mere information og henvende sig til jobudbyderen.

Igennem servicen leveres således en konstant opdateret oversigt over ledige jobs, hvor betalende brugere får adgang til den samlede database. Derved spares brugerne for store mængder af tid, hvor de ellers skulle researche sig frem til samtlige relevante hjemmesider og konstant skulle lave søgninger på disse sider, for at identificere nye jobs der bliver udbudt.

Det er vores naturlige mål at samle så mange jobs som muligt og gøre søgemaskinen så komplet som muligt, for på den måde at give vores brugere et så stort overblik over ledige jobs som muligt. Alle jobs i Søgemaskinen hentes fra i princippet alle kilder, som vi opfatter som lødige, herunder virksomheder, rekrutteringsfirmaer, potentielt udvalgte jobs fra andre jobportaler samt potentielt jobs der er postet på sociale medier. Vi medtager kun jobs, hvor man kan kontakte jobudbyderen direkte (eventuelt efter en oprettelse). Vi medtager ikke jobs, hvor man skal gennemføre en betaling for at identificere jobudbyderen.

Det understreges, som beskrevet i vores vilkår, som er bekræftet ved oprettelsen, at der kan være fejl i søgemaskinen. Se beskrivelsen af baggrunden for fejl her. På alle jobs er der en rapporteringsfunktion, hvor en bruger hurtigt kan rapportere, hvis der er en datafejl i jobbet, eller hvis kilden der linkes til ikke fungerer.

Det understreges ligeledes, at hvis der er specielle forhold, der gør sig gældende for et job, skrives dette i søgeresultatoversigten og på selve søgeresultatet.