Senior HR Business Partner - Nytland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Senior HR Business Partner - Nytland

Er du klar til at skabe forandring og understøtte det strategisk vigtigste program i Topdanmarks historie?

Vi søger en Senior HR Business Partner til at hjælpe Topdanmarks strategisk vigtige program ”Nytland” frem mod succes. Du vil få en nøglerolle i en dynamisk og udfordrende organisation, og du vil have en central rolle i at forme og drive HR-strategien med rig mulighed for at gøre en reel forskel.

Nytland er Topdanmarks største program nogensinde og handler om udskiftning af vores kernesystem på tværs af organisationen, med det overordnede formål at give vores kunder en endnu bedre og mere effektiv service i fremtiden.

I rollen som Senior HR Business Partner for Nytland vil det være særligt vigtigt, at du kan navigere i en kompleks organisering og understøtte programmets ledelsesteam i alle HR relaterede udfordringer. Med fokus på både trivsel, leverancer og tydelighed i ledelse, vil du være nøglepersonen i at udforme og implementere relevante HR-indsatser, der skal sikre, at programmet bliver en succes.

Rådgivning og løsninger i hele spektret fra behovsidentifikation til implementering

I Topdanmark er vi i fuld gang med at udvikle organisationen, så vi står rustet til fremtidens markeder og muligheder. Digitalisering er et af vores højeste prioriteter, og udskiftningen af vores kernesystem er centralt for, at vi kan give alle vores mange kunder den bedst mulige oplevelse i fremtiden.

Det er lige så spændende, som det er udfordrende. For hvordan fastholder vi arbejdsglæde, motivation og produktivitet i en tid med så mange forandringer? Det er i høj grad svarene på det spørgsmål, du skal hjælpe programmets direktører og ledere med at finde.

Du kommer til at:

  • Agere som sparringspartner og rådgiver for topchefer og deres ledere i Nytland
  • Sikre effektiv organisationsanalyse og succesfuld implementering af relevante HR-indsatser
  • Identificere og implementere HR-initiativer, der adresserer de aktuelle udfordringer
  • Forbedre rammerne for god ledelse og trivsel
  • Fremme effektivt samarbejde og dialog både indenfor programmet og mod ledere i den øvrige del af organisationen
  • Sikre klarhed i jobprofiler og understøtte effektiv rekruttering og fastholdelse
  • Facilitere dialoger og sikre godt samarbejde i Nytland-ledelsesgruppen

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, selvfølgelig med fleksibilitet ift. hjemmearbejde, da vi er en hybrid arbejdsplads.

Solid erfaring som HR Business Partner i program eller større organisation

Vi leder efter dig, der har erfaringer med HR-rådgivning centreret omkring store forandringer i organisationer med komplekse strukturer. Du kender derfor mange af de overvejelser og udfordringer, ledere og medarbejdere har i store programmer, og du ved også, hvordan de kan håndteres med succes.

Med din erfaring ved du selvfølgelig også alt om, at gode relationer baseret på gensidig tillid er en forudsætning for at lykkes i rollen. I forlængelse af det er det helt naturligt for dig at tænke i mulige løsninger baseret på sund fornuft og en pragmatisk tilgang til givne problemstillinger.

Du evner at etablere dig som rådgiveren, der både kan lytte og give det nødvendige modspil. Du har overblikket til at prioritere mellem mange sideløbende opgaver, og du kan bevare din gode ro i maven, selv om der er fart på og mange deadlines.

Derudover har du:

  • Erfaring som HR Business Partner eller HR-chef med en bred HR-værktøjskasse
  • Erfaring fra større komplekse virksomheder, meget gerne koblet med erfaring fra konsulentbranchen
  • Gode samarbejdskompetencer koblet med stærk strategisk og analytisk forståelse
  • Evne til at navigere i komplekse organisatoriske strukturer og drive forandringer
  • Evne til at skabe tillidsfulde relationer og tilbyde effektiv rådgivning

Din nye afdeling

Du vil blive en del af vores People Transformation team, der rummer andre erfarne HR Business Partners, Talent Acquisition Partners, People Transformation Managers og specialister indenfor uddannelse. People Transformation er en del af HR & Kommunikation som også rummer HR Jura, HR Essentials, og Kommunikation.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 14. december 2023. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Har du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Nicolai Houman på mail [email protected] eller 23405000.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Ballerup
  • Torsdag den 14. december 2023

Lignende jobs

  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    Our goals – Your path Are you enthusiastic about facilitating the transformation of people and shaping the future HR strategy? Do you possess a strong ability to lead people’s development? We s..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-leder i København

    Are you a dynamic HR professional adept at transforming strategic business initiatives into actionable HR operational plans, with in-depth knowledge of the Danish labor market?Our client is a pre..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i København

    .ROLE PROFILEGRADE: G35JOB TITLE: HR Business Partner NordicsEXTERNAL JOB TITLE: HR Business Partner NordicsFUNCTION: HRSUB FUNCTION: CITY & COUNTRY: Copenhagen, Denmark..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder (vikar) i København

    ”Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste HR team, hvor du kommer til at have en central rolle og spændende arbejdsopgaver? Så er du måske min afløser. Jeg kan garantere, at du får en s..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0