Rekrutteringsfirma

Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bredsten

Trives du i en hverdag, hvor effektivitet, struktur og koordinering er nøgleord? Motiveres du af mangeartede opgaver, hvor omdrejningspunktet er administration kombineret med leverandørkontakt, og sætter du en ære i at følge dine opgaver hele vejen i mål? Så er du muligvis den, vi søger.

For vores kunde QUICKFIRE A/S søger TornbjergSchou en dygtig indkøber, der gennem sin erfaring kombineret med en positiv og løsningsorienteret adfærd, bidrager til en effektiv daglig disponering og løbende udvikling af indkøbsflow og produktsortiment.

QUICKFIRE A/S er en international produktions- og handelsvirksomhed i vækst, der primært sælger optænding, handsker og tilbehør. Produkterne kommer fra egen fabrik i Serbien samt gode samarbejdspartnere i Fjernøsten, og størstedelen af afsætningen sker på eksportmarkederne, hvor agil og omstillingsparat produktion og levering i kombination med høj kvalitet og service sikrer langvarige kundeforhold.

Læs mere om QUICKFIRE A/S på www.quickfire.dk

Jobbeskrivelse:

Med udgangspunkt fra adressen i Bredsten får du en indflydelsesrig og afgørende rolle i at tilsikre konkurrencedygtig produktion i højeste kvalitet. Du bliver faglig ansvarlig for indkøbsfunktionen, og din opgave bliver at drive og optimere denne. Via dialog og godt købmandskab sikrer du, at virksomheden har branchens bedste leverandører og laveste priser.

Du vil ud over at bestride indkøbsfunktionen få en bred rolle i virksomhedens øvrige projekter, opgaver og optimeringer, hvilket sker i tæt samarbejde med de andre funktioner. Det er derfor essentielt, at du har en ”hands-on” tilgang til problemløsning og evner at arbejde såvel selvstændigt som på tværs af organisationen.

Dine opgaver er mangeartede og spænder lige fra indkøb, logistik og speditionsopgaver, udfærdigelse af for- og efterkalkulationer til øvrige administrative opgaver, der understøtter salg og produktion. Rollen er derfor den rette for dig, der trives med administrative opgaver, opfølgning og kontakt til leverandører krydret med en bred intern snitflade – og hvor effektivitet og fleksibilitet er nøgleord i alle elementer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Dagligt operationelt indkøb – disponering til lager
  • Kontakt til leverandører og koordinering af indkøbsordrer
  • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata og dokumentation samt certifikater på varerne
  • Ansvarlig for certificering af produkter m.m.
  • Ansvarlig for fragt, sejlliste, fortoldning samt varemodtagelse fra Kina og Pakistan
  • Bidrage til at sikre de bedste betingelser hvad angår pris, kvalitet og bæredygtighed
  • Kontinuerlig opfølgning, leverandørevalueringer og udvikling af relationer
  • Understøtte udviklingen af nyt sortiment bl.a. inden for bæredygtige produkter – herunder afdække markeder samt leverandører
  • Support til salg og produktion
  • Øvrige administrative opgaver

Din baggrund:

Du har gerne en relevant baggrund fra en grossist, handels- eller produktionsvirksomhed - og har du kendskab til branchen, er det bestemt en fordel, men da stillingen stiller krav til din alsidighed og fleksibilitet, er dette dog ikke den vigtigste. Dine menneskelige kompetencer så som gennemslagskraft, naturlig autoritet og smittende engagement er lige så afgørende for succes i rollen.

Det er dog et krav, at du har solid erfaring med indkøb i en virksomhed med både danske og udenlandske kunder og leverandører.

Vi forventer følgende:
  • Du har solide IT-kompetencer – erfaring med Uniconta er en fordel, men ikke et krav
  • Du kan Engelsk på forhandlingsniveau – kendskab til tysk er desuden en klar fordel
  • Du er nysgerrig, er samarbejdsorienteret og tager ansvar for såvel egne opgaver som virksomhedens fælles mål

QUICKFIRE A/Stilbyder:

Du bliver en del af en succesfuld virksomhed, hvor god service og langvarige kunde- og leverandørforhold er altafgørende. Du tilbydes kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Bredsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Bredsten

Lignende jobs

  • Indkøber i Esbjerg N

    Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/SBrænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en vi..
    • Indkøber
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Indkøber i Fredericia

    Vil du være en del af holdet på det nye lager hos MAERSK i Taulov? VI SØGER LIGE NU ET STØRRE ANTAL LAGERMEDARBEJDERE FOR MAERSK I TAULOV TIL DERES HELT NYE LAGERDu bliver en del af en helt..
    • Indkøber
    • Fredericia
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    ZPD A/S er en del af Zeria Group i Japan og stammer fra 1950, hvor man dengang producerede Heparin (blodfortyndede lægemiddel) og Plasma til dyrefoder. Den oprindelige tankegang var at udnytte natu..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Esbjerg

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Bredsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Bredsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0