Jobportalen Jobsearch.dk

Jobsearch.dk er Danmarks største jobportal. Vi anvendes af mere end 1.000 danske virksomheder og er samtidig jobportalen, hvor du både kan annoncere dine stillingsopslag og rekruttere kandidater direkte. Ring til os på 25238701 eller send en mail til [email protected] , hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig med at finde dine nye medarbejdere.

Opret dine stillingsannoncer gratis her

Find din nye medarbejder direkte i databasen

Find rekrutteringsbureau her

Du kan helt gratis annoncere alle dine fuldtidsjobs, deltidsjobs og stillinger i øvrigt på Jobsearch.dk. Du kan også vælge en opgraderet model hvor du får banner og logo på dine annoncer. Du kan også vælge at rekruttere kandidater direkte fra jobsearch.dk, via vores store kandatkartotek.

Uanset om du har ledige job, søger studerende eller har praktikpladser, så kan du bruge jobsearch.dk. Når du som virksomhed anvender jobsearch.dk, får du automatisk adgang til de mange mange tusinde kandidater der hver måned besøger jobsearch.dk i deres jobsøgning, i jagten på deres nye job og karrierer.

Hver gang du lægger en stilling eller et opslag ,sendes der en besked per mail ud til alle de kandidater, der er oprettet i databasen, der har en jobagent eller søgeagent, hvor de ønsker besked om stillinger som dine.

Jobsearch.dk er en innovativ job portal

Jobsearch.dk er en meget innovativ job portal, der på ganske få år er blevet et meget udbredt rekrutteringsværktøj hos de danske virksomheder. Job portalen adskiller sig ved at have mange forskellige rekrutteringsværktøjer og -funktioner, som gør det nemmere og hurtigere for både virksomheder og kandidater at finde hinanden.

Det er gratis at oprette en virksomhedsprofil på jobsearch.dk, hvor du kan vise virksomheden frem og vise dine ledige stillinger. Med en virksomhedsprofil på job portalen får du adgang til mange flere funktioner, end hvis du ikke har en profil. Du kan eksempelvis kommunikere direkte med kandidater via beskeder, og du kan se hvornår de har set din virksomhedsprofil og dine stillinger.

Jobsearch.dk er den bedste jobdatabase

Jobsearch.dk er i al beskedenhed den bedste jobdatabase, der findes i Danmark. Vores job database indeholder nemlig samtlige jobs der findes i Danmark.

Vores robotcrawler kigger mange gange dagligt på alle danske virksomheders jobsektioner og opdaterer herudfra vores jobdatabase med de nyeste stillinger. Vi fjerner de gamle stillinger fra job databasen, vi lægger de nye stillinger ind i jobdatabasen og hvis der er ændret nogle stillinger sørger vi også for at de fjernes fra jobdatabasen.

I og med at vi har flest jobs i vores job database er vi også dem der har de fleste jobsøgere - jobsøgere vil jo gerne bruge den database der har flest stillinger

Jobportaler i danmark

Der er en broget skare af jobportaler i Danmark. Der findes mange gamle jobportaler i Danmark som har eksisteret i mange år uden at udvikle sig særlig meget. Der findes også flere nye jobportaler i Danmark. Jobsearch.dk er en af de nyeste jobportaler i Danmark og vi er i al beskedenhed også den bedste eller blandt de bedste - ej at forveksle med jobindex.dk

Jobs liste på Jobsearch.dk

Du kan finde en samlet liste med jobs i Danmark ved at trykke på linket. Når du søger på jobportalen Jobsearch.dk kan du søge på flere forskellige måder. Du kan søge efter job i en specifik kategori eller du kan søge efter job i en specifik region. Du kan også søge efter job i en specifik by eller på en specifik adresse.

Det er også muligt at søge efter job med specifikke søgeord. Hvis du for eksempel søger efter et job som kundeservicemedarbejder, kan du bruge søgeordet ”kundeservice”. Du kan også søge efter jobannoncer, der indeholder et specifikt søgeord.

Se også:

Ledige stillinger

Jobportalen

CV-skabeloner

Ansøgning eksempel

Jobansøgning eksempler

Jobansøgning

Ansøgning - 10 tips

Spørgsmål til jobsamtale

Lønberegner

Hvilke job passer til mig?

Jobnet login - sådan logger du ind på Jobnet 

Jobnet - sådan søger du

Ansøgnings skabelon

Jobindex 

Finde arbejde

Ledige jobs i hele Danmark

Søger du job, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har markedets største udvalg af ledige jobs og er altid opdateret med de nyeste ledige stillinger , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige stillinger på markedet.

Tilmeld dig som jobsøger og få besked om nye ledige jobs

Vores jobsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste jobs.  Du kan oprette dig som jobsøger ved at trykke her - så får du besked om nye jobs der matcher dine søgekriterier.