Stærk journalist med digital profil

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

DR Trekanten er DR Nyheders redaktion i Trekantområdet. Vores reporterhold producerer nyheder til en række af DR’s nyhedsplatforme, herunder P4, dr.dk og Radioavisen. Vi har for første gang i en rum tid en ledig plads på det prisvindende reporterhold. Den plads vil vi gerne besætte med en skarp, nyhedselskende journalist med digital profil.

Vi søger dig, der kan og vil finde og forløse stærke regionale nyheder med landsdækkende potentiale.

Vi prioriterer at finde og dyrke historier, der er væsentlige og optager danskerne. Det geografiske afsæt er Trekantområdet, men de historier, du finder, skal være af en karakter, hvor resten af landets mediebrugere også vil blive beriget af at læse, høre eller se dem. Det kan også være eksisterende problemstillinger, hvor du finder den nye vinkel eller den nye hovedperson og på den måde bidrager til “den store samtale” i samfundet.

I reportergruppen skal du både byde ind med dine egne ideer og hjælpe med at kvalificere andres. Dine historier skal udkomme på P4, dr.dk, i radioavisen og TV Avisen. Og du er selv det afgørende og udførende led i processen.

Klar til at stille på dæk

Det er vigtigt, at du trives med nyheder og en til tider omskiftelig hverdag. Reportergruppen går ikke i hi med historier. De udkommer kontinuerligt.

Vi er en fleksibel og samarbejdende redaktion. Vi udkommer alle dage året rundt: påsken, julen, mellem jul og nytår, tidligere store bededag, weekender og så videre. Morgen, middag og aften.

Det kan vi ikke gøre uden dig, vores kommende kollega. Du skal derfor forvente også at bidrage på fx live-vagter eller lignende. Ligesom du skal være klar til at kaste dig ind i nyhedsmaskinen, når vi har brug for det. Vi stiller med alle journalister på dæk, når historien eller situationen kræver det. Og dette potentielt alle dage i året.

Det er helt kanon, hvis du kan sætte flueben ved:

  • Du er en initiativrig og engageret nyhedsjournalist.
  • Du kan både finde og holde fast i en historie både med kort og lidt længere aftræk, og du forstår at bruge og dyrke dit kildenetværk.
  • Du ser vigtigheden såvel som potentialet i stærk og grundig regional journalistik. Og du ved, at indsigt i dækningsområdet er afgørende for at ramme de bedste og vigtigste historier.
  • Du er skarp på, hvordan din historie tager sig bedst ud på et nyhedssite (dr.dk i vores tilfælde). Det er et succeskriterie for dig, at historien fungerer godt digitalt – og du har erfaring med at få det til at ske.
  • Du har erfaring fra nyhedsredaktioner og har der fået erfaring med eller indsigt i radio og/eller tv også.

Foruden det vildt spændende jobindhold tilbyder vi:

  • Plads på Danmarks mest fantastiske nyhedsredaktion, hvor samarbejde, udvikling, god trivsel og gode resultater har topprioritet.
  • Dygtige og engagerede kollegaer, der med stor ihærdighed arbejder på alle tider af døgnet for at udkomme med journalistik fra og om Trekantområdet.
  • Skrivebord i Vejles højeste bygning, midt i byen, tæt på offentlig transport. I det en ejendomsmægler ville kalde ’hyggelige, nyere lokaler’ med ’en fantastisk udsigt’.
  • Løn- og arbejdsvilkår, der vil følge gældende overenskomst.
  • En kantineordning du skal kunne leve med.

Om DR Trekanten

Vi er et af DR’s ni distrikter, der er placeret over hele landet. DR Trekanten ligger i Vejle, og vi dækker Trekantområdet. Vi er sammen med de øvrige distrikter ansvarlige for DR Nyheders indlandsdækning. Det vil sige, at vi både interesserer os journalistisk for dét, der kun sker her, og dét, der også sker her.

Vi er knap 20 medarbejdere. En del arbejder hver dag i reportergruppen, der udkommer med nyhedshistorier løbende. En anden del arbejder med ’i dag’ og sender syv timers direkte radio på P4 hver dag samt samarbejder med DR’s øvrige redaktioner om nyheder til blandt andet dr.dk og radioavisen.

Det praktiske

Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Du er velkommen til at kontakte redaktionschef Camilla Rozenfeld på tototrenulsyvfemottefem eller [email protected], hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgningsfristen er den 11. august 2023, og første runde samtaler afholdes 17. august.

Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Vejle
  • Fredag den 11. august 2023

Lignende jobs

  • Journalist i Sydjylland

    Skal du være med til en journalistisk pionerindsats helt fra starten, så har vi jobbet til dig på Esbjergs kommende nye medie MigogEsbjerg.Vi søger en frisk, seriøs og velskrivende all..
    • Journalist
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister over tid

Dato Alle jobs som journalister
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0