Vil du arbejde i krydsfeltet mellem kompliceret jura, politik og formidling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Team Jura i Ledelsessekretariatet i Udlændingestyrelsen søger én erfaren fuldmægtig eller konsulent, som har stærke juridiske og analytiske kompetencer, og som får et kick ud af at formulere sig juridisk korrekt og præcist med fokus på det væsentlige.

Lidt om alt det vi tilbyder

Team Juras væsentligste opgaver er at koordinere og kvalitetssikre Udlændingestyrelsens bidrag til ministerens besvarelse af spørgsmål fra Folketinget, levere og koordinere bemærkninger til udkast til lovforslag og levere kompetent juridisk sparring til fagkontorerne og direktionen om vanskelige juridiske problemstillinger inden for udlændinge- og forvaltningsret.

Derudover koordinerer og kvalitetssikrer vi andre typer af bidrag til ministeren eller departementet, vi udarbejder notater og redegørelser af mere generel karakter, underviser på interne kurser i styrelsen, sagsbehandler konkrete sager om erstatningskrav rettet mod styrelsen, og administrerer styrelsens whistleblowerordning.

Team Jura er en del af Ledelsessekretariatet, som består af yderligere fem teams: Ledelse og Organisation, Presse og Aktindsigt, Kommunikation, IT‐koordination og Intern Service. Vi er et lille team, som arbejder meget tæt sammen, og som også har tætte samarbejdsrelationer med ledelsen i styrelsens fagkontorer, med direktionen og med departementet.

Du får ca. 45 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Vores forventninger til dig

Du skal være uddannet jurist og gerne have 2-3 års arbejdserfaring efter endt studie.

For at lykkes i stillingen skal du derudover:

  • have gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner på både dansk og engelsk
  • have stærke juridiske og analytiske kompetencer og kunne arbejde selvstændigt
  • kunne bevare overblikket og sikre høj kvalitet i en omskiftelig hverdag
  • oparbejde et godt samarbejdsklima med departementet og i koncernen i øvrigt
  • kunne tilrettelægge dit arbejde for at sikre, at tidsfrister overholdes
  • generelt have en fleksibel og positiv indstilling til dine arbejdsopgaver og kolleger
  • interessere dig for politik og nyheder, især på udlændingeområdet

Endelig skal du have lyst til at blive mester i at:

  • skære en tekst til i overensstemmelse med sandhedspligten i Kodex VII, så teksten hverken er urigtig, vildledende eller udelader væsentlige oplysninger
  • kunne læse, forstå og formidle statistik
  • ramme den rette balance mellem effektivitet og omhyggelighed for hver enkelt opgave

Det vil desuden være en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med folketings- og departementsbetjening – herunder Slotsholmmetoden – samt erfaring med udlændingeret.

De krav, vi stiller til dig, modsvares af teamets spændende og udfordrende opgaver, som giver dig mulighed for at udbygge dine juridiske og analytiske kompetencer og din politiske tæft, og af samarbejdet med dygtige kolleger i og uden for Udlændingestyrelsen.

Yderligere information

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger i Næstved, som bliver dit faste arbejdssted. Dog kan begrænset rejseaktivitet til især Udlændingestyrelsens øvrige lokaliteter i Danmark forekomme. I kontoret er vi flere, der pendler fra fx København til Næstved, og det hybride samarbejde er naturligt for os.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter gældende overenskomst for akademikere i staten og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For den rette ansøger kan der blive tale om ansættelse som konsulent.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”FORTROLIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Margit Sander Rasmussen på e-mail [email protected] og telefonnummer 23 25 83 63 eller kontorchef Anita Okkels Birk Thomsen på e-mail [email protected] og telefonnummer 21 35 69 82. Send gerne en sms og aftal et tidspunkt.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 29. marts 2023.

Vi forventer at holde 1. samtaler onsdag den 12. april 2023 og 2. samtaler tirsdag den 18. april 2023. Mellem 1. og 2. samtale vil der være en case, som du skal arbejde med.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Næstved
  • Onsdag den 29. marts 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Hele Danmark

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Jurist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jurist i Vordingborg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 4760 Vordingborg
    • Jurist
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Jurist i Næstved

    Næstved Vi tilbyder mulighed for 4-dages arbejdsuge, fleksibilitet med faste hjemmearbejdsdage og en rigtig god mulighed for at træne ledelseskompetencer, hvis du vil være med til at udvikle an..
    • Jurist
    • Næstved
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Næstved

    Går du rundt med en anklagerdrøm, og vil du gerne være en del af et hold, hvor vi styrker hinandens kompetencer og faglige udvikling mod et samlet mål om sikring af retssikkerheden? Så er det dig, .
    • Jurist
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
29. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1