Job-, Krop & Ressourceforløbskonsulent med social- og beskæftigelsesfaglig baggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Job-, Krop & Ressourceforløbskonsulent med social- og beskæftigelsesfaglig baggrun

søger en freelancer/deltidskonsulent i København, som har en bred baggrund og indsigt i at arbejde beskæftigelsesrettet med udsatte ledige på kanten af arbejdsmarkedet. Vi søger en konsulent til at drive individuelle forløb med fokus på job, virksomhedspraktik, afklaring og viden om og erfaring med at arbejde med krop/psyke sammenhæng. Vi arbejder med kroppen som udviklingsvej.

Udviklingshuset Brain&Body ApS

Som konsulent hos os, er det din fornemmeste opgave at skabe relation og tillid til de mennesker du samarbejder med; Ledige borgere på den yderste kant af arbejdsmarkedet, Udsatte familier, Jobcentre og virksomhedsledere. Du går med hjertet først og glæder dig hver dag til at udfordre og udvikle det potentiale for beskæftigelse, som du tror på at et hvert menneske besidder.

Du får brug for dine professionelle kompetencer og viden om sammenhænge mellem krop og psyke, når du hver uge arbejder med at støtte borgeren i at udvikle kropsbevidsthed, kropslige færdigheder, dæmpe symptomer, lindring af smerter og en bedre livsstil.

Du skal være kreativ og opsøgende efter praktik og jobmuligheder, der matcher borgerens potentiale og skånebehov i både offentlige og private virksomheder. Det er virksomheder, du selv kontakter og støtter gennem længere perioder, hvor et menneske med store udfordringer, skal trænes på arbejdspladsen indtil beskæftigelsespotentialet er udviklet og mulighederne afklaret.

Du får et selvstændigt og alsidigt job med mange forskellige arbejdsopgaver

  • Beskæftigelsesrettet og individuelt udviklings- og afklaringsarbejde for ledige borgere på den yderste kant af arbejdsmarkedet, hvor manglende kompetencer, smerter, traumer, r, social kontrol kan være på spil.
  • Opsøgende arbejde i virksomheder, brobygning til organisationer og samarbejde med myndigheder
  • Stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, processer og forløbenes afvikling
  • Introforløb og oplæring i Udviklingshuset Brain&Bodys metoder
  • Supervisionsgruppe med facilitering af relationel traumespecialist
  • Personlig udvikling gennem kurser, faglige seminarer og intern lærings- og videndeling. Dine kollegaer har alsidige videregående uddannelser, din ledelse er med i driften og har stor erfaring
  • Frie arbejdsforhold på kontor i Søborg og mulighed for hjemmearbejdsplads

Er du den rigtige kandidat?

  • Er du selvstændig og kan tage konsulentopgaver, eller er interesseret i et varierende antal timer ugentligt i første omgang
  • Har du socialfaglig/beskæftigelsesfaglig erfaring med at tilrettelægge ressource-, afklarings- og beskæftigelsesrettede forløb for ledige borgere på den yderste kant af arbejdsmarkedet?
  • Det er afgørende for os, at du erfaring med kropsligt arbejde og dokumenteret faglig viden om sammenhæng mellem krop, psyke, fysisk og mental sundhed og læring? Og kan du bruge dig selv som redskab i relationen med de borgere du samarbejder med?
  • Kan du være en stærk faglig partner og levere veldokumenteret rapportmateriale til Jobcentrenes sagsbehandlere?

Så er du måske den helt rigtige kandidat til Udviklingshuset Brain&Body ApS!

Faglige kompetencekrav

Du har erfaring med lovgivning og tilrettelæggelse af beskæftigelsesrettede indsatser for ledige borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Du har en uddannelse (psykomotorikker, eller længerevarende kropsterapeutisk uddannelse), der kvalificerer dig til at arbejde praktisk med kropsafspænding, smertelindring, bevægelse, åndedræt og følelser samt undervisning en til en, og i enkle tilfælde i mindre grupper. (Læs om vores teoretiske ståsted i vores brochure på www.brainandbody.dk). Du har gode kommunikative og skriftlige kompetencer i forhold til journalføring og rapportskrivning. Rapporterne skal have socialfaglig kvalitet, der kan anvendes til myndighedernes sagsafgørelser om f.eks. fleksjob og pension. Du har et godt salgs- og servicetalent i forhold til at samarbejde med private virksomheder og offentlige institutioner.

Det er en stor fordel, at du har bil til rådighed og at du er indstillet på, at du til daglig skal rundt på både arbejdspladser, i borgeres hjem og i Jobcentrene.

Personlige kompetencekrav

Vores samarbejde med borgerne er stærkt relationelt båret og det er derfor vigtigt, at du er forankret i din krop og følelsesmæssigt. Samtidig har vi som arbejdsfelt hele tiden fokus på regulering i fællesskab både til dagligt og i Supervision.

Du skal skabe en tryg og ligeværdig relation, hvor det er vigtigt at have troen på, at hver enkelt borger har ressourcer og muligheder for at komme ind på arbejdsmarkedet. Du er nysgerrig og fordomsfri og skal turde være tæt sammen med borgeren i både fysisk og mental forstand. Du har en positiv, løsningsorienteret og anerkendende tilgang i din dialog med virksomheder og kontaktpersoner som sikrer, at du, sammen med borgeren, kan få lov til at afprøve muligheder og til at prøve igen og igen, når det er nødvendigt for at skabe afklaring, progression og jobmuligheder

Om Udviklingshuset Brain&Body ApS

Vi leverer beskæftigelsesrettede Afklarings- og Idviklingsforløb som Anden Aktør til Jobcentre og vi samarbejder i tværsektorielle udviklingsprojekter i feltet mellem beskæftigelse-, social- og familiebehandling, hvor der skabes ny viden og metoder. Vi har særlig erfaring og specialiseret viden i at samarbejde med kvinder med indvandrerbaggrund, borgere med komplekse barrierer i forhold til arbejdsmarkedet og familier med komplekse udfordringer. Vores tilgang er banebrydende, fordi vi arbejder med kroppen som udviklingsvej og på den måde opnår motivation og resultater. Kvalitet, erfaring og grundig metode er nøgleord for alle forløb hos Udviklingshuset Brain&Body. Vi har altid et helhedsorienteret fokus på den enkelte borgers livssituation og jobmuligheder. Vores kunder siger: ”I er unikke i jeres metode og opgaveløsning og I skaber forandring for de borgere, hvor andre tidligere har haft svært ved at opnå resultater".

Du er velkommen til at kontakte Bettina Belmadani på tlf. 26 19 82 28 i tidsrummet fra kl. 15-16 (det er ikke muligt at ringe i 41, 42), hvis du har spørgsmål. Send en ansøgning vedlagt CV på mail til [email protected] hurtigst muligt. Vi taler med ansøgere løbende. Så skynd dig hellere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • København K
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Valby

    Virksomhedskonsulent til ballisagers afdeling i København Kunne du tænke dig at arbejde med jobrådgivning på en måde, hvor dialog med virksomhederne står i centrum? Har du et godt kendskab t..
    • Karriererådgiver
    • Valby
    Få mere info
  • Karriererådgiver i København

    Er du interesseret i at hjælpe mennesker videre i job eller uddannelse og er du engageret i at skabe resultater i samarbejde med borgere?Vi søger efter en medarbejder der ønsker det brede samar..
    • Karriererådgiver
    • København
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Brønshøj

    Jeg er anden aktør med firmaet - Choice Manager - der har 14 tilknyttede medarbejdere. Vi arbejder for 6 jobcentre - Ishøj, Vallensbæk, Frederiksberg, Hvidovre, Herlev og Ballerup. Primært med flek..
    • Karriererådgiver
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Karriererådgiver i København NV

    I [xxxxx] arbejder vi for, at alle mennesker bliver en del af et fællesskab. Vi arbejder tæt sammen med ledige med fysisk, psykisk, kognitiv og/eller social funktionsnedsættelse om at skabe de..
    • Karriererådgiver
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0