Application Engineer - water treatment

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du en stærk teknisk forståelse? Er du motiveret af at omsætte data og research til forretningsmuligheder? Drømmer du om at blive en del af en international virksomhed i vækst, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på fremtidens vandbehandling? Silhorko-Eurowater A/S søger Application Engineer, der vil supportere vores vækst indenfor områder som power-to-x og fjernvarme 4.0 Silhorko-Eurowater udvikler, sælger og servicerer vandbehandlingsløsninger i det meste af Europa, som bruges til fremstilling af rent drikkevand og vand til industrielle anvendelser indenfor diverse applikationsområder som datacentre, power-to-x, fjernvarme og kølevand. Som en del af Grundfos arbejder vi hver dag med en bæredygtig og værdiskabende tilgang og med et overordnede formål – at sikre rent vand.

Din rolle

I rollen som Application Engineer vil du, i tæt samarbejde med Application Development Manager, bidrage til udviklingen indenfor diverse applikationsområder. Med fokus på teknologien og markedsudviklingen, skal du lave dybdegående analyser, der sikrer, at vi altid har den rette og nyeste viden indenfor vandbehandling. Du vil bl.a. være ansvarlig for research på vandbehandlingsbehov og -krav, samt indhente data for markedsudviklingen fra rapporter, der er tilgængelige gennem Grundfos.

Internt vil du få et tæt samarbejde med vores salgs- og marketingafdeling, idet du skal hjælpe med at sikre, at de har den rette viden indenfor de applikationsområder, du er ansvarlig for. Du kan forvente at deltage i salgsmøder med kunder som applikationsspecialist. Du vil også få ansvar for at etablere og drive et netværk af salgsingeniører på tværs af organisationen, der skal hjælpe med at optimere vidensdelingen.

Primære opgaver

  • Kortlægge krav til vandbehandling inden for udvalgte applikationsområder
  • Opbygge vidensdatabase og træningsmateriale indenfor udvalgte applikationsområder
  • Lave markedsanalyser for udvalgte applikationsområder for at identificere tendenser i markedet, kunder, konkurrenter, osv.
  • Organisere interne netværk med salgsingeniører
  • Deltage i salgsmøder med kunder og bidrage med væsentlig viden
  • Opbygge database af best practice cases fra salg og sikre formidling af det i resten af organisationen

Hvem er du?

Du er uddannet ingeniør. Måske har du en kandidatgrad indenfor kemi-/procesteknologi eller en baggrund som maskiningeniør. Erfaring med vandbehandlingsteknologi er selvfølgelig en fordel, men vi hjælper dig også gerne med at opnå den rette viden. Mere vigtigt er det, at du er interesseret i at lære, er nysgerrig og god til at tilegne dig nye viden.

Vi ser gerne, at du rummer en god forretningsforståelse og formår dermed at omsætte viden til forretningsindsigt, samt sikre en stærk vidensformidling heraf til resten af organisationen. Du er kommunikativ stærk og er klar på at påtage dig en rådgivende rolle og deltage aktivt i salgsmøder og konferencer. Da vi har salgs- og servicekontorer i det meste af Europa, er det vigtigt, at du udover dansk, kan begå dig på engelsk i både skrift og tale.

Om Silhorko-Eurowater

Silhorko-Eurowater er en virksomhed i vækst og forandring. Vi blev i 2020 en del af Grundfos, som er pionerer indenfor løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker.

Hos Silhorko-Eurowater har vi fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg siden 1936, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Vi beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande. I Danmark er vi ca. 200 ansatte.

Vi tilbyder

Med denne stilling får du dermed muligheden for at blive en del af en virksomhed mange års erfaring og teknisk know-how. Gennem daglig sparring og tæt ledelse, vil du opleve en stejl læringskurve. Du vil få en hverdag med mange udfordrende og afvekslende opgaver, hvor har mulighed for at sætte dit præg på fremtidens vandbehandling.

Din daglige gang vil blive på vores kontor i Hillerød, men hos Silhorko-Eurowater vægter vi fleksibilitet og tilbyder derfor mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen. Rollen som Application Engineer byder også på rig mulighed for rejseaktivitet i forbindelse med konferencer, salgsmøder mm., hvilket kan tilpasses dine ønsker og behov.

Du vil blive omfattet af sundhedsforsikring og en fleksibel firmapensionsordning. Stillingen er fuldtid og lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.  

Vil du være en del af Silhorko-Eurowater?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV. Du søger stillingen via vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til stillingen eller til Silhorko-Eurowater som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Henrik Tækker, Application Development Manager, på mail [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiingeniør
  • Hillerød
  • Søndag den 10. december 2023

Lignende jobs

  • Kemiingeniør i Hillerød

    Har du en teknisk baggrund, og vil du gerne arbejde i et dynamisk felt mellem teknologi og det kliniske område? Så har vi en spændende stilling på Hillerøds medicotekniske værksted i sektionen Alme..
    • Kemiingeniør
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemiingeniør i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiingeniør i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemiingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemiingeniør over tid

Dato Alle jobs som kemiingeniør
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1