[xxxxx] søger pædiatrisk lægekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

AP Pension tilbyder en børneforsikring, der dækker, hvis børn rammes af en kritisk sygdom. Forsikringen giver økonomisk hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen. Skulle barnet blive ramt af en kritisk sygdom og efterfølgende få varige mén, giver forsikringen også mulighed for erstatning i forhold til méngraden.

Vi søger en pædiater med subspeciale i neurologi og/eller hjertesygdomme, som kan bistå vores kompetente team med vurdering både i forhold til de konkrete kritiske sygdomme samt méngrader efter sygdom.

Som pædiatrisk lægekonsulent vil du blive ansat i afdelingen Skade med reference til afdelingslederen.

Om jobbet

De typiske opgaver som pædiatrisk lægekonsulent er følgende:

  • Gennemgang og faglig vurdering af journaloplysninger og supplerende akter ifht. om barnets helbredstilstand er omfattet af forsikringsdækning og berettiger til udbetaling af sum ved kritisk sygdom, mén efter sygdom eller ved dødsfald, med udgangspunkt i gældende retningslinjer, herunder retningslinjerne fra Videnscenter for Helbred & Forsikring
  • Vurdering af behovet for yderligere lægeundersøgelser af et barn ifht. forsikringsdækning
  • Sparring med bl.a. skadebehandlere og helbredsspecialister om konkrete skadessager omhandlende børn
  • Vurdering af om et barn helbredstilstand er forværret
  • Vurdering af om der i en given sag er diskrepans mellem f.eks. det oplyste og de lægelige oplysninger i sagen – i sådanne sager kan indgå både sædvanlige sagsakter og rapporter indeholdende resultatet af særlige undersøgelser
  • Oplæg til sagsbehandler med opsummering af de lægelige argumenter, der er lagt vægt på i den samlede vurdering af sagen beskrevet i lægmands sprog
  • Lejlighedsvis bistå AP Pension med at vurdere materiale og retningslinjer, som modtages fra F&P (Forsikring og Pension), herunder dets betydning for praksis samt eksisterende forsikringsbetingelser, og
  • Deltage i faglig opgradering af medarbejdere i de relevante afdelinger ved f.eks. at videregive ny, relevant viden indenfor det pågældende specialområde, f.eks. ved at holde oplæg på områdemøder.

Listen er ikke nødvendigvis udtømmende. Det må således forventes, at der skal udføres andre sædvanlige opgaver for afdelingen, hvor pædiatrisk faglighed og indsigt er nødvendig.

I sjældne tilfælde kan lægekonsulenten indkaldes til at afgive forklaring under retssager, hvor lægekonsulenten tidligere har afgivet en vurdering i den konkrete sag.

Tilstedeværelse og opgaveafvikling

Vi søger en lægekonsulent 3 timer ugentligt baseret på timebetaling. Der vil være oplæring i starten af ansættelsen. Der må forventes tilstedeværelse i AP Pension.

Lægekonsulenten og afdelingschefen i Skade tilrettelægger sammen fordelingen af de aftalte ugentlige arbejdstimer. Afdelingschefen sørger for, at de afdelinger, som lægekonsulenten udfører opgaver for, er orienterede om, hvornår lægekonsulenten er tilgængelig og til stede i afdelingen.

Tiltrædelse snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om AP Pension
AP Pension vil være det mest værdiskabende og bæredygtige pensionsselskab for alle kunder hele livet. Vi arbejder hver dag for kundernes overskud – både økonomisk og menneskeligt. Vi værner om en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine færdigheder i spil. Din udvikling tager afsæt i vores kulturprincipper - superiør, kundenær og effektiv - hvor vi sammen får tingene til at ske og sørger for, at kunderne er i trygge hænder.

Hos AP Pension ønsker vi at skabe en arbejdsplads med lige muligheder for alle, hvor nye samarbejdsformer og perspektiver bidrager til de bedste løsninger for vores kunder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, kønsidentitet, race, oprindelse, religion, etnicitet eller handicap til at søge stillingen.

Kan du se dig selv i vores værdier, og ønsker du at bidrage til at skabe overskud til vores kunder, så kom og vær en del af AP Pension.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • København Ø
  • Torsdag den 12. oktober 2023

Lignende jobs

  • Kemiker i Nordhavnen

    About Agreena Agreena is an exciting, dynamic, and purpose-oriented organization united in a mission to mobilize farmers and corporations to unlock the value of nature and help restore the plan..
    • Kemiker
    • Nordhavnen
    Få mere info
  • Kemiker i Hele Danmark

    Kemiker søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Kemiker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kemiker i Hele Danmark

    Kemiker søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Kemiker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kemiker i Frederiksberg

    Epidemiologist position available in lifecourse epidemiology, Center for Clinical Research and Prevention, Frederiksberg Hospital, DenmarkWe would like to invite applications for an epidemiolog..
    • Kemiker
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemikere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere over tid

Dato Alle jobs som kemikere
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0