En unik mulighed: Bliv kontorelev i både Ofir og [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Søborg

Er du på udkig efter en elevplads som kontorelev? Og kunne du tænke dig et spændende uddannelsesforløb med udfordrende og selvstændige opgaver og et socialt fællesskab med søde kollegaer? Så er vi klar til at byde dig velkommen i North Media.

Er du en af vores to nye kontorelever?

I løbet af dit elevforløb kommer du til at være en del af to selskaber i North Media Koncernen: Ofir som er en Danmarks største jobportaler, og Bekey som er Danmarksledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger. Med andre ord er elevforløbet en unik mulighed for at få en alsidig og spændende kontoruddannelse. Vi søger to elever med opstart hurtigst muligt – så send din ansøgning med det samme.

Fokus på dine karrieremål: Derfor skal du vælge os

Som kontorelev hos Ofir og Bekey vil du lære alle aspekter af vores virksomheder at kende - lige fra kundeservice, jobannoncer, marketing og til servicering af kommunesegmenter. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig en bred uddannelse, som giver dig relevante færdigheder, der gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet. Vores mål er, at du får den erfaring, som hjælper dig med at få succes i din karriere. Langt de fleste af vores elever har valgt at fortsætte deres karriere hos os.

3 gode grunde til at blive elev hos os:

  1. Vi garanterer et veltilrettelagt og udviklende uddannelsesforløb. Du får en grundig oplæring, som vil gøre dig i stand til at få ansvar og selvstændige opgaver. Men du vil aldrig være alene om opgaverne – vi arbejder i teams og hjælper altid hinanden. Du vil komme til at udvikle dig både fagligt og personligt.
  2. Vi lover dig en spændende hverdag. Du får en masse spændende arbejdsopgaver, som giver dig en bred viden og en erfaring, der er et godt afsæt for dit arbejdsliv.
  3. Søde kollegaer og et godt team. Fra dag 1 bliver du en del af vores stærke sammenhold, hvor vi samarbejder på tværs af afdelinger. Vi spiser frokost sammen hver dag, og har jævnligt sociale arrangementer, som gør at vi lærer hinanden at kende på kryds og tværs af afdelinger.

Mød en kommende kollega

"Jeg startede i Bekey som praktikant i salgsafdelingen og fik hurtigt ansvaret for mine egne opgaver. Der er altid spændende udfordringer og varierede arbejdsopgaver, samtidig med at man er omringet af dygtige og dedikerede kollegaer. I Bekey er der gode karriere- og udviklingsmuligheder, hvilket giver mulighed for mange forskellige karriereveje."

Mathias Wanting Grønborg,tidligere praktikant og nuværende Segmentchef Distributører hos Bekey A/S

En unik mulighed for at blive en del af to selskaber i samme koncern

Hvad tilbyder vi?

Du får en unik mulighed for at blive en del af to selvstændige virksomheder i North Media koncernen - Ofir og Bekey. Elevforløbet vil gøre dig klogere på to vidt forskellige forretningsområder, der er bundet sammen af vores fælles kultur og koncepter i North Media.

Som elev hos Ofir, der er en af Danmarks førende jobportaler, vil du få en grundig indsigt i kundecenteret og dets forretningsområder. Du vil blive uddannet i servicering af vores kunder og vores jobsøgere. Du vil blive oplært i jobannoncering fra A-Z og få et tæt samarbejde med vores kollegaer i salg, marketing og IT.

Som elev hos Bekey, der er Danmarksledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, vil du blandt andet komme til at arbejde med præsentationer og kampagner i vores marketingafdeling samt med kundeservice via telefon, mail og fjernsupport i vores driftsafdeling. Du vil blive oplært i de grundlæggende marketingdiscipliner samt i servicering og håndtering af kunder.

Dine kollegaer hos Ofir og Bekey brænder alle for den gode kunde- og brugeroplevelse.

Din garanti for et godt, lærerigt og professionelt elevforløb

Vi tager vores uddannelsesansvar seriøst, og det er vigtigt for os, at både du som elev og vi som arbejdsgiver oplever ansættelsen som givende. Et vigtigt værktøj i den forbindelse er praktikplanen, som vi forbereder grundigt inden din opstart. Derudover får du fra første dag en oplæringsansvarlig tilknyttet, som er ansvarlig for din uddannelse og din trivsel.

Et helt særligt fællesskab

Vi har et socialt fællesskab på tværs af selskaberne. Vi løber DHL, holder fredagsbarer, fodboldturneringer, fastelavnsfester og har det hyggeligt sammen. Derudover mødes vi i træningslokalet, som vi har i bygningen – og som alle har fri adgang til. Vi sidder i storrumskontorer og har en afslappet og uformel tone. Vi er ambitiøse og flittige, men værner også om den gode kultur, som gør det rart at gå på arbejde.

Andre gode ting som du kan glæde dig til:

  • En fantastisk frokostordning fra Meyers med mulighed for at tage aftensmad med hjem.
  • Veludstyret fitnesslokale til fri afbenyttelse.
  • God beliggenhed tæt ved offentlig transport og egen parkeringsplads.
  • Personalerum med bl.a. bordtennis og bordfodbold.
  • Sociale arrangementer i både koncernen og Ofir. Vi har et godt socialt sammenhold og har ofte et arrangement om måneden – fest, fredagsbar eller andet sjovt.
  • Søde og sjove kollegaer. Vi er både studentermedhjælpere, praktikanter, deltidsansatte og fuldtidsansatte.

Om vores kommende stjerne (ja, det er dig!)

Vi håber på at finde dig, der er ambitiøs, lærenem og har en positiv indstilling til at lære nyt. Derfor er det vigtigt, at du kan tilpasse dig skiftende arbejdsopgaver og -miljøer. Vi lægger også vægt på, at du er en teamplayer, der kan samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger og niveauer i organisationen.

Vi er et godt match, hvis du:

  • drømmer om at arbejde med rådgivning og sætter en ære i at yde en sublim service
  • trives i en udadvendt rolle, hvor du har kontakt til både kunder og kollegaer
  • gerne tager initiativ og handler selvstændigt, mens du samtidig er en teamplayer med gode samarbejdsevner
  • er fleksibel og kan prioritere dine opgaver i en dynamisk afdeling, hvor det indimellem går stærkt.

Det er et nødvendigt vilkår, at du formulerer dig godt på dansk og engelsk – både på skrift og i tale.

De formelle uddannelseskrav

For at kunne begynde som kontorelev hos os, skal du have bestået en af de nedenstående uddannelser:

  • EUX med kvalifikationer til kontoruddannelser med specialer.
  • HF, STX eller HTX suppleret med en EUD-student med kontor som fagretning.
  • HHX.

Den teoretiske del af elevuddannelsen følger du på en af de skoler, vi har indgået aftale med.

Vi ser gerne, at du tager elevuddannelsen online sideløbende med dit praktiske elevforløb hos EUS online.

Hvad skal du gøre herfra?

Vi vil gerne høre fra dig hurtigst muligt, så send os gerne din ansøgning, når den er klar. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Og er vi det rette match, så glæder vi os til at byde dig velkommen til vores team.

Er du nysgerrig på at høre mere om Ofir og Bekey, så tjek vores hjemmeside ud og lær os endnu bedre at kende: Ofir eller Bekey.

Har du nogen spørgsmål til os?

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores to elevansvarlige på SMS, mail eller opkald.

Pia Stjernlund på +45 2274 7534 - [email protected]

Oskar Tranberg på +45 5150 9517- [email protected]

Vi glæder os til at møde dig.

Bliv klogere på North Media

North Media – vi leverer kunder til vores kunder. North Media A/S er en børsnoteret koncern, der skaber og udvikler volumenforretninger med fokus på platforme og services, der gør hverdagen lettere for de danske forbrugere.

Vi er en ejerdrevet virksomhed, der i mere end 50 år effektivt har drevet innovative virksomheder, som er førende på sine forretningsområder i Danmark. Vi er samlet set 550 medarbejdere og 10.000 deltidsansatte omdelere. Du kan læse mere om vores virksomhed og spændende forretningsområder på www.northmedia.dk.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=15b2a90c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Søborg
  • Mandag den 08. januar 2024

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media søger en fokuseret og fagligt dygtig piccoline/piccolo. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Greve

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb I Customer Service afdelingen administrerer vi alle de produkter og services, der kommer efter bilen er solgt - også kaldet eftermarkedet. Vi skal gøre .
    • Kontorassistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Storkøbenhavn

    Ønsker du en kontoruddannelse / elevplads med unikke udviklingsmuligheder og herigennem at stifte bekendtskab med erhvervslivet? Vil du gerne introduceres til HR og rekrutteringsbranch..
    • Kontorassistent
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Søborg

    Hos Alfa Laval strækker vi os altid lige lidt længere for at håndtere de største udfordringer. Vores drivkraft er at skabe øget succes for vores kunder, medmennesker og planeten. Det kan kun lade s..
    • Kontorassistent
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1