Spændende karrieremulighed som elev ved økonomiafdelingen i Feriepartner Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Thisted

Er du på udkig efter en spændende stilling som elev indenfor økonomi og turisme? Skal det derudover være i en succesfuld virksomhed med gode karrieremuligheder, stærke værdier og fokus på medarbejdertrivsel?

Vi leder efter den helt rigtige elev hos Feriepartner i Nordjylland. Hos os vil din økonomichef ikke kun lære dig op, men også hjælpe dig på vej videre i din karriere som f.eks. vores nye økonomiassistent eller? Så vil du fremad og har du en super god indstilling, så er dette en stor chance for den rette person med ambitioner og troværdigheden på plads.

I uddannelsesforløbet, som er 2-årigt, bliver du bl.a. en del af Feriepartners i alt 32 bureauer og her kommer du til at gøre en stor forskel for andre.

  • Du vil blive oplært til at varetage kredit/debet kontering samt mange administrative økonomiopgaver.
  • Du bliver klædt på til løbende at supportere vores bureauer.
  • Du vil tilegne dig en masse erfaring indenfor Feriepartner Danmarks forskellige områder og afdelinger.
  • Du vil lære at give Danmarks bedste service og sikre, at kvaliteten er helt i top overfor alle dine interne kunder.
  • Og har du ikke fundet din hylde endnu, så hjælper vi dig på vej.

Du starter din ansættelse d. 15. januar eller d. 1. februar 2024. Du vil få en målrettet og professionel uddannelse som kontorelev med speciale i økonomi. En uddannelse som du kan gøre brug af hele livet og som giver dig adgang til nye karriereveje. Du vil indgå i et team af engagerede og topmotiverede kolleger, som vi godt tør prale af, er blandt de bedste i branchen.

Vi har fart på. Vi har det sjovt og vi har ikke, 2 dage der er ens. Ud over de skoleophold, som er en obligatorisk del af uddannelsen, vil der være mulighed for praktikophold på et af vores Feriepartner Bureauer i Nordjylland.

Vi har ikke fokus på dit køn eller, din alder – vi er interesseret i din personlighed. Nogle nøgleord, som du mener passer på dig: detaljeorienteret, positiv, optimistisk, løsningssøgende, god til service, humor og socialt anlagt, engageret og trives med mange bolde i luften, når der er travlt.

Vi tror på, at når vi hele tiden har sat det stærkeste hold, så opnår vi også de bedste resultater. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Der skal være både sociale og faglige udfordringer. Hvis du synes om det, som du gør – så gør du det også godt. Vi mener det, når vi siger, at medarbejderne hos os er den vigtigste ressource!

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer. Vi er markedsledende i Nordjylland, hvor vi arbejder seriøst med bæredygtighed og grøn omstilling. Kæden har ekspanderet kraftigt de senere år og gør det fortsat. Derfor har du nu mulighed for at blive en del af vores professionelle team i den vestlige del af Danmark – nemlig ved Feriepartner Nordjyllands administration som har kontor i Nr. Vorupør.

Feriepartner Nordjyllands økonomiafdeling håndterer regnskaberne for bl.a. 12 Feriepartner bureauer, MENY samt Vorupør Camping. Der er beskæftiget 6 medarbejdere på kontoret fast.

For at komme i betragtning til stillingen som elev, skal du have bestået følgende:

  • EUX Business, HHX eller tilsvarende.
  • Godkendte voksenelever er ligeledes velkomne til at søge jobbet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest d. 19. november 2023. 1. samtalerække er fredag d. 24. november og 2. samtalerække er mandag d. 27. november.

Har vi fanget din interesse? Så klik på ”søg stillingen” eller kontakt os for yderligere spørgsmål:

Økonomichef, Jesper Vejling Vestergaard

Tlf.: 97938022

Vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen.

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata, som f.eks. CPR-nr., helbredsoplysninger, etnisk baggrund, politisk og religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Thisted
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Hadsund

    JobbeskrivelseDrømmer du om en varieret hverdag kombineret med fart over feltet og en masse praktisk læring? 💪 Så søg en elevplads i [xxxxx] og få muligheden for at udvikle dig 🙋 HVAD TILBYDER VI .
    • Kontorassistent
    • Hadsund
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Hanstholm

    Vi er en del af en af verdens største seafood koncerner og vi er i kraftig vækst. Vi søger efter en engageret kontorelev med positiv energi, der ikke der ikke er bange for at tage fat, til Taabbel'.
    • Kontorassistent
    • Hanstholm
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Thisted

    Vil du have en spændende og alsidig kontoruddannelse i salgsafdelingen hos ab Aluminium? ab Aluminium i Thisted har en læreplads til dig som brænder for at arbejde indenfor salgssupport og salg..
    • Kontorassistent
    • Thisted
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Hjørring

    Drømmer du om en spændende, udviklende og afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse samt en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv? Så b..
    • Kontorassistent
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1