Leder til Kundecenter med fokus på optimeret kundebetjening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Trives du med ledelse, drift og procesoptimering, og kan du drive forandringer med et stærkt medarbejder- og kundefokus, så har vi lederrollen til dig i en uformel organisation med høje ambitioner.

Vi søger en erfaren teamleder, der har passion for at drive en kundefunktion i et professionelt setup, hvor den gode kundeoplevelse og optimering af interne processer går hånd i hånd.

Som teamleder vil du være ansvarlig for at lede og motivere et team af dedikerede kundekonsulenter, der arbejder med en bred pallette af kundehenvendelser. Du vil også få medansvar for udviklingen af hele Kundecentret i samspil med afdelingens øvrige ledelse. En afdeling der er i gang med at finde sine ben efter en større sammenlægning. Vi er fulde af mod, optimisme og høje ambitioner og mangler nu kun dig i vores næste skridt.

I front for optimeret kundebetjening og fleksibel opgaveløsning

Vores ambition er at tilbyde vores kunder en enkel, hurtig og rigtig betjening. Enten gennem brugervenlige og digitale løsninger eller ved at kundens henvendelse på telefon eller mail altid håndteres i første hug, når det er muligt. Kunderne skal opleve et smidigt forløb, når de er i kontakt med os, hvilket stiller store krav til vores processer og kompetencer.

Vi er samtidig en afdeling med mange forskellige opgavetyper og præget af travle perioder og mindre travle perioder. Et dynamisk og fleksibelt blik på såvel opgaver som hænder er derfor et ’must’ for at sikre en kompetent og professionel opgaveløsning og kundeoplevelse.

Dit kommende team består af 12 medarbejdere, der løser en række forskellige henvendelser og lettere administration relateret til dagpengeansøgning, kontingent, medlemskab og samtaler i a-kassen. Dertil kommer en stor telefoni- og mailopgave, når henvendelser skal sendes videre til kolleger i Ase.

Teamet er kendetegnet ved en bred viden om mange forhold i Ase, og du vil møde servicemindede, dygtige og engagerede medarbejdere, der glæder sig til at få dit input til teamets næste skridt.

Du får reference til chefen for Kundecentret og udgør sammen med chefen og en anden teamleder afdelingens ledelsesfælleskab. Du vil især få et tæt parløb med din teamlederkollega, da jeres teams deler drift-/opgavefællesskab.

Teamstrukturen er helt ny, hvorfor du får mulighed for at sætte dit aftryk fra start, så vi i fællesskab i ledelsesgruppen får skabt en robust afdeling, som er handlekraftig og dynamisk i vores opgaveløsning.

Kundeorienteret, optimeringsfokus og erfaring med ledelse

Vi leder efter dig, der har erfaring med at lede en kundefunktion og har taget del i optimering af interne processer - eksempelvis gennem bedre/mere systemunderstøttelse – og kan dokumentere gode resultater på det. Det kan være i form af bedre NPS-scorer fra kunderne, nedbringelse af ventetider, effektivitetsforbedringer, bedre medarbejdertrivsel etc. Din uddannelsesbaggrund er knap så vigtig.

Derfor forventer vi, at du:

  • har en del ledererfaring – minimum 5 år – og kan balancere resultater og trivsel
  • har erfaring med at lede og udvikle medarbejdere, der muligvis har en anden uddannelsesbaggrund og faglighed end dig
  • naturligt kan coache, udvikle og hjælpe dit team således, at der er fokus på kvalitet, at effektiviteten sikres, og trivslen er i top.
  • kan sikre den rette prioritering af opgaver samt sikre, at der er ressourcer allokeret til at udføre dem på rette tidspunkt
  • er i stand til at tænke værdikæde, leverancer og mål på tværs af forretningen
  • er vant til at arbejde i et set-up, hvor afhængigheder, koordinering, kommunikation m.m. er en spændende udfordring, der løbende skal tages højde for i samarbejdet.

Det er vigtigt for os, at du er resultatorienteret, tillidsskabende, udadvendt og en stærk teamspiller, som kender vigtigheden af samarbejde og kommunikation i eget team, afdeling og på tværs i organisationen.

Ase prioriterer et godt arbejdsklima højt - en glad medarbejder er en effektiv medarbejder. Her arbejder du 37 timer om ugen med afsæt i en sund work-life balance, betalt frokostpause, sund og varierende kantineordning, massageordning samt forskellige sociale arrangementer.

Lyder det som et job for dig?

Søg gerne hurtigst muligt, da vi screener kandidater løbende. Absolut sidste frist er d. 14. juni 2023. Bemærk, vi modtager kun ansøgninger sendt via funktionen ”Ansøg” her på siden.

Ønsker du at vide mere om jobbet og Ase, er du velkommen til at kontakte Chef for Kundecentret Karina Bærholm på [email protected] eller på 3022 0196.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Kolding
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 6
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 7
1. april 2024 8
31. marts 2024 8