Rekrutteringsfirma

1. line supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

randstad søger for en af vores kunder, som er beliggende i udkanten af Odense, en ambitiøs 1. line supporter til at supportere interne kolleger i Danmark.

Virksomheden beskæftiger sig med løsninger til hele bygningens livscyklus og er repræsenteret i hele Norden, og dine kommende kolleger vil derfor være fordelt i både Sverige og Norge. Du bliver en del af et meget velfungerende og engageret team, som selvstændigt varetager mange opkald hver dag. Du får dog også en bred kontaktflade til andre kolleger – både på samme adresse og internationalt.

For virksomheden er det vigtigt, at deres nye medarbejder har et ønske om at udvikle sig i takt med stillingen, og man skal derfor se stillingen som et første skridt i karrieren.
Stillingen er som vikaransættelse på et år med mulighed for både forlængelse og fastansættelse.

om jobbet


Du bliver first point of contact for dine kolleger, når de har brug for support til IT – både software og hardware. Din dagligdag er derfor præget af, at du taler i telefon og håndterer de indkomne tickets, men også besvarer mails, der kommer til dig løbende. Opgavekompleksiteten vil variere, og der vil også være perioder i løbet af dagen, hvor du tager dig af administrative opgaver.

om dig


Du er selvkørende og kan tage selvstændige beslutninger i løbet af dagen. Vi forestiller os, at du har tidligere erfaring med 1. line support eller kommer fra en stilling, hvor du har ydet kundeservice over telefonen – meget gerne inden for IT – eller du har erfaring med at arbejde med IT. Du bliver en del af et mindre team, hvor samarbejde og godt kollegaskab vægtes højt.
Din uddannelse er ikke afgørende. Du kan f.eks. være IT-supporter, men relevant erfaring vægtes lige så højt.
Da du bliver en del af en international virksomhed, er det forventet, at du kommunikerer lige så godt på engelsk som på dansk.

rekrutteringsprocessen


Hvis du kan se dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale, hvorfor du anbefales at ansøge snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Dorte Poulsen på 92921198.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Odense C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
29. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1