Lægehus søger sundhedsfaglig medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Vi søger en ny kollega som vil dele hverdagen med os i vores lægeklinik bestående af to læger, en sygeplejerske og en lægesekretær. Derudover har vi en uddannelseslæge og medicinstuderende ansat. Vores klinik har til huse i en traditionel ”kliniklejlighed” på 1. sal centralt i Silkeborg, tæt på alt.

Dine opgaver bliver af meget vekslende karakter som telefonpasning, administrative, sekretær opgaver, samt kliniske opgaver som blodprøvetagning, EKG, lungefunktionsundersøgelser mm. Alt afhængig af din faglige baggrund og interesse vil der være mulighed for at varetage selvstændige konsultationer.

Der kan være flere forskellige indgange til jobbet – du kan komme med en baggrund som SOSU- assistent, sygeplejerske, lægesekretær el.lign.

Da vi er en mindre klinik som dækker mange opgaver og typer af patienter, er det vigtigt at du kommer med en bred sundhedsfaglig erfaring, er god til at prioritere dine opgaver og formår at bevare overblikket og roen når der er mange daglige opgaver som skal løses.

Du får en bred berøringsflade til mange forskellige typer af patienter og faggrupper, så indsigt, forståelse og nysgerrighed er vigtige egenskaber at besidde i denne rolle.

Vores team løfter i flok, hjælper og passer godt på hinanden, og fremfor alt, så har vi en åben, ærlig og direkte kommunikation. Vi sætter derfor pris på en kollega, der Ikke er bange for at være tydelig i, hvad du kan og hvad du ikke kan. Og det du ikke kan, må du meget gerne være nysgerrig efter at lære.

Vi arbejder på at have en hverdag, hvor vi i en passende balance passer på vores patienter og på os selv. Vi er ved at skabe nogle gode nye gode traditioner hvor vi også gerne mødes udenfor klinikken til en aktivitet, fælles mad etc.

I det hele taget bruger vi vores fælles erfaring og forskellige personligheder fagligt, socialt og til fælles gavn, og glæder os derfor utrolig meget til at få en ny kollega ombord i vores lille team.

Arbejdstiden er 30-37 timer pr uge.

Løn efter PLA - overenskomst.

Vi forventer at afholde samtaler den 12. eller den 19. oktober 2023.

Søg nu og se med det samme om du er kvalificeret til jobbet - ingen ansøgning - det tager kun 15. min!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Silkeborg
  • Mandag den 09. oktober 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Viborg

    Er struktur, koordinering og planlægning din stærke side? Vi søger en kompetent og motiveret sekretær til at støtte og skabe sammenhæng i hverdagen for voresledelsesteam. Som afdelingsledelsessek..
    • Lægesekretær
    • Viborg
    Få mere info
  • Lægesekretær i Viborg

    Ledelse er en holdsport – skal du med på holdet?På grund af omstruktureringer på Hospitalsenhed Midt, retter vi nu vores opmærksomhed mod etableringen af en selvstændig ledelse af sekretariatet Ort..
    • Lægesekretær
    • Viborg
    Få mere info
  • Lægesekretær i Herning

    Det sker ikke ofte, at vi har en ledig stilling i vores lægesekretærteam – men det har vi nu, og vi har brug for en uddannet lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator. Stillingen er primært ti..
    • Lægesekretær
    • Herning
    Få mere info
  • Lægesekretær i Herning

    Brænder du for at afprøve grænser og gå forrest i udviklingen, så skal du kigge her.Akutmodtagelsen søger til sekretariatet en udviklingssekretær, som skal indgå i et samarbejde med specialesygeple..
    • Lægesekretær
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1