Hands-on produktudvikler til moderne og entreprenant fødevareproduktion i Vejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Vi søger en selvstændig og pragmatisk medarbejder med gode samarbejdsevner, passion for fødevareinnovation og lige dele systematik og overblik til at styrke vores innovationsteam på Dragsbæks fabrik i Vejen, Grønvang Food ApS. Vi er i fuld sving med opbygningen af en moderne innovationsafdeling, hvor vi udvikler fremtidens plantebaserede drikke og lignende i tæt samarbejde med salg, marketing, produktion og kvalitet.

Innovationsafdelingen i Vejen samarbejder om hele innovationsprocessen fra den første idé – som i øvrigt kan komme alle steder fra – til fuldskala produktion i vores 100% plantebaserede mejeri. Herunder teknisk dokumentation, risikovurderinger, procesoptimering, samarbejde med eksterne, testproduktion på pilot-UHT-anlæg med mere. Vi er et lille team på 4 med hver vores opgaver, men samarbejder løbende, så vi kan supplere, afløse og udvikle hinanden. Endelig har vi en stor berøringsflade og er løbende i dialog med især kvalitet, produktion og andre interessenter i Dragsbæk Gruppen, som vi er en del af.

Som produktudvikler får du blandt andet følgende opgaver

  • Produktudvikling inden for bl.a. plantebaserede drikke, herunder videreudvikling og optimering af eksisterende produkter
  • Planlægge og gennemføre pilot og fuldskala produktion på vores UHT-anlæg
  • Implementering af nye produkter i produktionen i samarbejde med produktion, kvalitet og procesoptimering på Grønvang, samt med råvareproducenter
  • Dokumentation og beregninger i overensstemmelse med specifikationer, lovgivning og ernæringsmæssige krav
  • Teknisk kommunikation m. eksempelvis råvareleverandører
  • Risikovurdering (HACCP) i samarbejde med kvalitetsafdelingen
  • Projekter m. eksterne samarbejdspartnere
  • Bidrage ifbm. optimering af smag og funktionalitet

Produktudvikler med mod til at udfordre og navigere blandt forskellige interessenter

Vi forventer, at du har en relevant baggrund som procesteknolog, levnedsmiddeltekniker, mejeritekniker eller mejeriingeniør, og at du har erfaring med produktudvikling hos en anden producent af fødevarer eller ingredienser. Du har arbejdet med HACCP, ligesom det også er en fordel, hvis du har erfaring med flydende processer, UHT og aseptiske tappelinjer. Måske har du erfaring med fødevarekvalitetsstandarderne BRC, IFS m.fl., samt kendskab til gældende fødevarelovgivning. Det mest afgørende er dog, at du er passioneret omkring udvikling og produktion af fremtidens bæredygtige fødevarer.

Du har et solidt IT-kendskab, du er vant til at jonglere store Excel filer. Desuden har du gode kommunikative evner, og taler og skriver både dansk og engelsk.

Som person har du lyst til at være en del af et team, hvor man har selvstændige opgaver, men i høj grad også hjælper hinanden. Du har et godt overblik og har en positiv tilgang i en pulserende hverdag. Du er god til at skabe struktur på dit arbejde, er detaljenørd og trives med i perioder store mængder rutineprægede opgaver. Du udviser ansvarlighed og gennemslagskraft, og spørger hellere en gang for meget og siger det højt, hvis du spotter en mulighed for at optimere og arbejde smartere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

I Dragsbæk Gruppen får du et spændende job i en organisation, som er præget af sammenhold og entreprenørskab. Vi har en flad organisation med højt til loftet, og vi fokuserer løbende på kvalitet og udvikling i skøn forening.

Hvis du har spørgsmål til jobbet som produktudvikler, er du velkommen til at ringe til Troels Møller Overby, mobil: 4038 8003. Der er ansøgningsfrist d. 31. oktober, men send da straks din ansøgning og CV, hvis vi har fanget din interesse!

Grønvang Food – en del af Dragsbæk Gruppen i Danmark

Dragsbæk A/S er en velkonsolideret og moderne international fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland.

Hos Dragsbæk A/S går vi forrest i innovationen og udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer, og vi deler viden og erfaring med vores kunder for at sikre fremskridt og vækst. Vi har en markant position på det nordiske margarinemarked, og med næsten 100 års erfaring er vi eksperter inden for vores forretningsområder. Dragsbæk Gruppen består i dag af fem produktionsenheder i Jylland og står blandt andet bag flere velkendte brands indenfor plantebaserede fødevarer, herunder Naturli’. Dragsbæk Gruppen beskæftiger omkring 500 ansatte og eksporterer til mere end 40 lande på verdensplan.

Grønvang Food ApS er vores topmoderne plantebaserede produktions-site, og det er blandt andet her, vi producerer plantebaserede drikke som havredrik, Pea Drink, JOE’ KURT og meget mere. På Grønvang i Vejen er der 45 ansatte, som alle bidrager til en virksomhed i rivende udvikling.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Troels Møller Overby

Tlf.: 40388003

Ansøgningsfrist:
31. oktober 2021

Source: Ofir advertiser
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d0a6fee4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Levnedsmiddeltekniker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Levnedsmiddeltekniker
  • Vejen
  • Mandag den 01. november 2021

Statistik over udbudte jobs som levnedsmiddelteknikere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte levnedsmiddeltekniker i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal levnedsmiddelteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte levnedsmiddelteknikere over tid

Dato Alle jobs som levnedsmiddelteknikere
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0