Søfragtsspeditør - Aid & Relief

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Drives du af vækst, udvikling og gode resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og indgå i et engageret og velfungerende team? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job som søfragtsspeditør i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.

Med mere end 30 års erfaring inden for Aid & Relief, kan Scan Global Logistics tilbyde en lang række tjenester over hele verden. Vi har kompetence og kapacitet til at opfylde de mest krævende opgaver og tidsplaner i de fjerneste områder af verden. Du bliver en del af et dansk team med en lang række erfarne og ambitiøse kollegaer og et stærkt sammenhold på tværs af organisationen.

Vi tilbyder dig
Vi tager ansvar for det fulde transportforløb fra afgivelse af tilbud, koordinering af logistikken i hele transportkæden samt dokumentation til at sikre endelig levering på destinationen. Du får ansvar for bookinger, koordinering og opfølgning på vores nødhjælpsforsendelser. Arbejdet kræver at vi leverer en første klasses service og forstår at opbygge relationer på tværs af landegrænser.

Vi beskæftiger os primært med cross trade, så størstedelen af opgaverne løses i samarbejde med kollegaer og partnere i andre dele af verden med en bred kontaktflade til kunder, leverandører, agenter og samarbejdspartnere globalt.

Verdenssituationen er med til at sætte vores dagsorden, og hverdagen byder på mange nye udfordringer. Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship & fun” er en del af vores fælles hverdag, og udgør vores DNA – og den måde vi tilgår både vores kunder, kollegaer og partnere på.

Vi tilbyder en stilling i gode rammer på vores kontor i enten Kastrup eller Taastrup. Begge arbejdspladser flytter i juni 2023 til vores nye hovedkontor på Avedøre Holme.

Vi forventer, at duDrives du af vækst, udvikling og gode resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og indgå i et engageret og velfungerende team? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job som søfragtsspeditør i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.Drives du af vækst, udvikling og gode resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og indgå i et engageret og velfungerende team? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job som søfragtsspeditør i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.Vi tilbyder digVi forventer, at du
  • er uddannet speditør og har min. 3-5 års erfaring
  • kommunikerer særdeles godt på dansk og engelsk både skriftligt og mundtlig
  • er ansvarsbevidst, serviceminded, lytter aktivt til kundernes behov og er på forkant med at imødekomme deres forventninger
  • er en teamplayer, som naturligt tager aktivt del i teamets mange opgaver
  • har et godt humør, er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer
  • er uddannet speditør og har min. 3-5 års erfaringkommunikerer særdeles godt på dansk og engelsk både skriftligt og mundtliger ansvarsbevidst, serviceminded, lytter aktivt til kundernes behov og er på forkant med at imødekomme deres forventningerer en teamplayer, som naturligt tager aktivt del i teamets mange opgaverhar et godt humør, er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer
    Det er en klar fordel, hvis du på forhånd har erfaring fra aid-segmentet, men det er ikke et krav.

    For at du kan blive en succesfuld del af vores nye team er det vigtigt, at du er en positiv teamplayer med en ”can do”-attitude. Vi lægger desuden stor vægt på, at du forstår at kombinere god service med en sund forretningsforståelse, og har en proaktiv tilgang til arbejdsopgaverne.

    Fik vi din opmærksomhed?
    Vi håber, du er blevet interesseret i at blive en del af vores team. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Mia Ogilvie Vitalis Erbs, Head of Department, Aid & Relief, Ocean, telefon +45 3248 0219 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgninger løbende og afslutter ansøgningsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.
    Fik vi din opmærksomhed?www.scangl.com


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Logistikmedarbejder
    • Kastrup

    Lignende jobs

    • Logistikmedarbejder i København

      Whether you prefer working on weekdays, evenings, or weekends doesn't matter much, as we need several drivers who can each work at different times.As a driver through [xxxxx], your .
      • Logistikmedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder i København

      Logistics Manager til one of a kind byggeprojekt i København Dette job er for dig, som vil være en del af et stort igangværende byggeprojekt, der former danmarkshistorien. Næste fase i håndteri..
      • Logistikmedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder i København K

      Opportunity Maersk Project Logistics Functional Product Owner (fixed term)A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company that is responsible for moving 20% of global trade ever..
      • Logistikmedarbejder
      • København K
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder i København K

      Opportunity Join our vibrant team dedicated to delivering organizational projects and programs with efficiency and finesse. As a Portfolio, Program & Project Management Specialist, you'll embody .
      • Logistikmedarbejder
      • København K
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Kastrup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
    28. april 2024 1
    27. april 2024 1
    26. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1
    13. april 2024 1
    12. april 2024 1
    11. april 2024 2
    10. april 2024 2
    9. april 2024 2
    8. april 2024 2
    7. april 2024 2
    6. april 2024 2
    5. april 2024 2
    4. april 2024 2
    3. april 2024 2
    2. april 2024 2
    1. april 2024 2
    31. marts 2024 2
    30. marts 2024 2
    29. marts 2024 2