Planlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Kunne du tænke dig en vigtig strategisk rolle, hvor du analytisk dykker ned i kompleks data og finder måder, vi kan effektivisere vores processer på?

Så grib denne mulighed og sæt dig bag rattet hos Tide Bus! Du er med til at sikre at vi holder en god økonomi ved at finde optimeringsmuligheder i vores vagtplanlægning, samt bidrage til opgaver som f.eks. tilbudsgivning.

"Jeg startede som controller, så blev jeg planlægger, og nu er jeg logistikchef. Udgangspunktet for at lykkes i rollen som planlægger, kan derfor være mange. For mig er det vigtigt, at vi i teamet samarbejder og vidensdeler, så vi sikrer en høj kvalitet og hele tiden udvikler vores kompetenceniveau - både i forhold til forretningskendskab og faglighed. Jeg tror på at god kommunikation har stor indflydelse på vores trivsel særligt i vores eget team, men også med interessenter i organisationen" fortæller din kommende leder, Kenneth Jensen.

Velkommen til Tide Bus

Tide Bus er en vigtig spiller i den grønne omstilling af den kollektive trafik i Danmark. Vi har 13 kontrakter, som er fordelt i de fem store trafikselskaber. Hos Tide Bus driver vi en flåde bestående af ca. 400 busser, hvoraf 250 er el- og gasbusser.

På hovedkontoret i Odense er vi 30 medarbejdere i alt, og du bliver en del af planlægningsteamet sammen med 4 kolleger. Vi står for al planlægning i Danmark, og samtidig har vi 9 kollegaer i Norge som vi kan sparre med efter behov.

Som vores nye planlægger arbejder du primært med 2 områder: Forbedringer af vores drift ved udarbejdelse af vagter og arbejdsplaner, samt deltagelse i udbud.

Få vagtplanerne og økonomi til at gå op i en højere enhed

Du står for planlægningen omkring køreplansskift, med et stærkt team på sidelinjen til at sparre med. Det betyder, at du dykker ned i Hastus, som er vores planlægningsprogram og via variabler og data- og analysearbejde finder bedre måder at sammensætte vagter og arbejdsplaner på. Du vil i din planlægning primært tage 3 hensyn; chaufførernes ønsker, overenskomsten og økonomien. Du vil have de langsigtede briller på i dit analysearbejde, for når du skal sørge for det går op, skal du tænke et halvt til et helt år frem.

Chaufførernes repræsentanter præsenterer dig for deres ønsker, som du balancerer med kommunens ønsker til køreplanen og virksomhedens økonomi. I hverdagen har du desuden et særligt tæt samarbejde med disponenterne, som står for den direkte chaufførkontakt.

Der vil være tilfælde, hvor ønskerne kolliderer. Så laver du en vagtplan, der bedst møder dine 3 hensyn. Inden vagtplanen bliver præsenteret for chaufførerne, tager du fat i ledelsen, så de kan træffe en hurtig beslutning om, hvilken retning, vi går i.

Du deltager i udbud sammen med teamet

Udbuddene udarbejder vi ud fra de forudsætninger, som udbyderne (trafikselskaberne) udstikker. Arbejdet vil foregå fælles i afdelingen, men på sigt kan det også være med dig som den drivende kraft.

Her medvirker vi til at finde de muligheder, der gør, at vi kan opfylde kravene i udbuddet og samtidig vinde det. Lige nu er der fx stort fokus på, at busserne kører på el. I den forbindelse koordinerer og sparrer vi med relevante interessenter omkring, hvordan vi kan leve op til det krav på den mest rentable måde. Udbuddene vindes typisk for 10 år eller mere, så her er chancen for at gøre en stor forskel.

Du får fleksible vilkår og udvikler dig

Der er gang i hjulene i vores branche. Det giver også dig muligheder. Det kan både være i retning af nye eller større specialistområder, at du får ansvaret for udbud, et geografisk område, eller at du kan gå ledervejen. Det aftaler vi sammen.

Herudover får du gode arbejdsvilkår og mulighed for hjemmearbejde. Til gengæld vil der være specifikke perioder omkring køreplanskift med øget belastning. Hos os går fleksibiliteten nemlig begge veje.

Nyuddannet eller erfaren profil med styr på analyser og mange variabler

Indgangsvinklen til jobbet er ikke så vigtigt, så længe du trives med mange og måske skiftende input, og kan finde bedre måder at arrangere virkeligheden på. Det kan være at du har opbygget din viden gennem erfaring fra branchen eller fx har en uddannelse inden for logistik eller økonomi. Det er dog ikke en nødvendighed, da du kan have en helt anden baggrund og stadig være den rette til jobbet.

Vi lægger stor vægt på at opnå det bedst mulige match og efterspørger derfor en ny kollega med følgende fokus:

  • Er nysgerrig og drevet af at finde struktur i komplekse datamængder, da vi i forbindelse med køreplanskifte modtager køreplaner fra Trafikselskaberne som du derefter skal få til at blive til gode vagter- og arbejdsplaner for chaufførerne, samt økonomisk forsvarlige for driften.
  • Er motiveret af at optimere driften, så både chauffører og direktionen bliver tilfredse
  • Ønsker ordentlige og målorienterede processer, så vi skaber tryghed omkring vores planlægning og skaber god indsigt i baggrunden for vores beslutninger.
  • Evner at skabe struktur og udvise handlekraft i den komprimerede periode ved køreplanskift

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kenneth Jensen på [email protected].

Ansøgningsfrist er 2. januar 2024. Vi inviterer først til samtale efter ansøgningsfristen. Vi forventer at afholde de første samtaler i uge 2.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6b1f8a99)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Odense S
  • Tirsdag den 02. januar 2024

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Odense

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Opstart hurtigst mulig.Som lagermedarbejder hos Harald Nyborg vil dine opgaver variere og omfatte:- Truckkørsel- Pluk og pak- Pakning af varer i kasser til forsendelse- Tømning af conta..
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Vi tilbyder en deltidsstilling med fleksible arbejdsdage. Du kan forvente at arbejde mellem 2-5 vagter om ugen. Du får mulighed for at være en del af et team, hvor trivsel og sikkerhed er i fokus! .
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Vi tilbyder fleksible deltidsstillinger i sommermånederne, ideel for dem, der ønsker at udnytte sommeren produktivt. Du kan forvente at arbejde mellem 2-5 vagter om ugen, afhængigt af behov. Arbejd..
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0