Projekt- og marketingassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Synes du, at marketing, kommunikation, employer branding samt planlægning og eksekvering af events er spændende? Brænder du for at være med til at udvikle TJM som arbejdsplads, og vil du gerne udvikle dig inden for marketing- og projektområdet?

Hvis ja, så er det måske dig, vi søger som vores nye marketing- og projektassistent med flair for event planlægning.

Om jobbet | Marketing, kommunikation og event planlægning | Indhold og eksekvering

I Marketing og Forretningsudvikling søger vi i øjeblikket en profil med interesse for event planlægning, intern kommunikation og marketing. Du kommer til at få ansvaret for vores interne events, interne kommunikation og employer branding relaterede aktiviteter. Herudover vil du skulle assistere på kunderejserelaterede projekter og marketingaktiviteter. Du kommer derfor til at indgå i et tæt samarbejde med hele teamet i Marketing og Forretningsudvikling.

Dine opgaver vil inkludere følgende:

  • Implementering af initiativer som understøtter udviklingen af TJM som arbejdsplads
  • Planlægge, eksekvere og kommunikere om interne events i TJM
  • Udvikling og produktion af indhold relateret til TJM Forsikring som arbejdsplads til LinkedIn i samarbejde med vores SoMe & Content manager.
  • Produktion af indhold på tværs af platforme relateret til kunderejse- samt marketingaktiviteter og projekter.

Om dig | Can-do attitude | Initiativrig af natur | Teamplayer

Du har sandsynligvis en kommerciel uddannelsesbaggrund inden for kommunikation og/eller marketing. Du er sandsynligvis nyuddannet eller har et par års erfaring.

Det er afgørende, at du synes, at det er sjovt at planlægge og eksekvere events. Og hvis du har erfaring med det, så er det et plus. Du vil også skulle formidle historien om TJM som arbejdsplads samt producere indhold til marketingaktiviteter på tværs af kanaler.

Derfor er du knivskarp til at formidle indhold på tværs af platforme. Du er en kreativ teamplayer, som arbejder struktureret, har øje for detaljen, og er proaktiv ift. at skabe relevant indhold. Og så er du nysgerrig efter at lære nyt, hvorfor du heller ikke er bange for at lave fejl og lære af disse.

Om os | Marketing & Forretningsudvikling | Et team med stor beslutningskraft

Du bliver en del af Marketing & Forretningsudvikling, hvor vi udover marketing har det overordnede ansvar for kunderejsen og projekter relateret hertil samt analyse og rapportering. Som marketing- og projektassistent får du et job, som går på tværs af teamet og med stor berøringsflade til hele organisationen. Du får derfor også mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for en bred vifte af områder relateret til marketing, projektledelse og kommunikation.

I Marketing & Forretningsudvikling er der højt til loftet, omgangstonen er uformel, og vi arbejder agilt inspireret. Derfor kan du forvente et tæt samarbejde med dine 9 kollegaer i afdelingen.

TJM | Kendetegnet ved høj kundetilfredshed

TJM Forsikring samarbejder med ca. 55 faglige organisationer, hvis medlemmer vi tilbyder nogle af markedets bedste forsikringer. Vi har igennem flere år ligget helt i top på det danske forsikringsmarked målt på kundernes tilfredshed. Flere år i træk er vores forsikringer kåret til ’Bedst i Test’ af Forbrugerrådet TÆNK.

Det er vigtigt for os, for vi lever af, at vores kunder anbefaler os til deres kolleger og familie – og det gør de kun, når de oplever, at de bliver mødt af tillid og empati. For at blive kunde i TJM Forsikring skal man enten være medlem eller barn af et medlem fra en af de faglige organisationer, som vi samarbejder med.

Vores flotte, åbne og moderne kontorlandskab ligger i Valby få minutters gang fra Valby station. Vi er stolte af vores flade organisation, der gør, at der ikke er langt fra idé til handling.

Medarbejdertilfredshed spiller en særlig vigtig rolle for os, da vi ved, at et godt samarbejde, og en sund kultur, er nøglen til succes.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for Marketing & Forretningsudvikling Jens Henriksen på [email protected] eller telefon 41 86 22 41.

Send gerne din ansøgning senest den 8.juni 2023. Send gerne allerede i dag, da vi løbende indkalder kandidater til samtale. Når den rette kandidat er fundet, lukkes rekrutteringsprocessen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Glostrup

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Marketingmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    x Are you excited by understanding market dynamics of our product portfolio and assessing the impact of strategic decisions and initiatives? Do you have strong analytical skills and experience from..
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Vi har en spændende stilling som specialarbejder til besættelse snarest muligt. Du vil blive tilknyttet vores afdeling Teknik, Brandhaneområdet, der bl.a. varetager opsætninger af nye brandhane..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 10
24. april 2024 9
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 8
11. april 2024 10
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5