Trade Marketing Koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Vil du arbejde med fede brands som den, der binder alle de løse ender sammen?


Har du høstet dine første erfaringer fra en rolle med fokus på koordinering? Er du derfor klar til det næste skridt, hvor du bliver det administrative omdrejningspunkt og den uundværlige supporter for to travle Trade Marketing Managers?

Du får en nøglerolle i arbejdet med at sikre den super vigtige indpakning, der skaber den helt rigtige brandoplevelse i butikker, barer, hoteller, koncerter, festivaller, event med mere. Du kan derudover glæde dig til at blive en del af en succesrig vækstvirksomhed, der samtidig er en rigtig god arbejdsplads.

Overblik, planlægning, forecasting, systemhåndtering, koordinering og udvikling


Når man som os i Royal Unibrew har en støt voksende portefølje af kategorier og brands som en central del af marketingstrategien, er der rigtig meget, der skal holdes styr på og koordineres. Det er bare ikke smart at stå hos en kunde eller et event og mangle fx parasoller, ølglas eller det rigtige produktbillede i menukortet. Det er lige her, du kommer ind i billedet som den, der binder det hele sammen og redder dagen.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Supportere to Trade Marketing Managers med deres planlægning og styring af salgsfremmende brand aktiviteter
  • Skabe overblik, forecaste og sørge for, at der hele tiden er de rigtige materialer på lager ift. de planlagte aktiviteter
  • Holde data og værktøjer opdateret i vores systemer med særligt fokus på det salgs- og marketingorienterede
  • Koordinere aktiviteter og events som fx J-dag, salgsraids mm.
  • Medvirke til at udarbejde indhold til fx nyhedsbreve, artikler og trade marketing materialer

Da vores hverdag er meget dynamisk, bliver du også løbende involveret i forskellige Trade Marketing projekter og ad-hoc opgaver, hvor dine gode evner kan gøre en positiv forskel. Din nye arbejdsplads er vores hovedkontor i Faxe, hvor du vil få en spændende hverdag i fleksible rammer.

Minimum et par års erfaring fra en rolle med masser af koordinering


Denne rolle kræver, at du kan lide at være den, der holder styr på tingene, og at du har det nødvendige overblik og evnen for at skabe struktur. Det er samtidig vigtigt, at du trives med at være den, der proaktivt rækker ud til folk, og får dem til at levere de input, du har brug for. Skal du lykkes med det, skal du kunne være skrap på den gode måde, hvor folk forstår alvoren og derfor leverer uden, at humøret og relationen bliver dårlig. Derudover skal du have det godt i en hverdag med højt tempo, mange aktiviteter, deadlines og behovet for hurtigt at skifte fokus.

Derudover kan du sætte kryds ved:

  • En marketingorienteret uddannelse som fx markedsføringsøkonom eller lignende
  • Minimum et par års erfaring fra en lignende rolle med masser af koordinering
  • Optimisme og tro på at bag ethvert problem findes der en løsning, som du kan finde

  • Muligvis evner i InDesign & Photoshop – kan du det, bliver lettere grafiske opgaver en del af din hverdag, men det er ikke en forudsætning for at søge

Din nye afdeling


Du bliver en del af en stor og velfungerende marketing-afdeling, der dækker alle aspekter inden for moderne marketing. Her får du ca. 30 gode kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Du kan også se frem til at blive en del af en virksomhed, der oplever massiv vækst og succes. Det tror vi selv skyldes, at vi ikke gør tingene sværere, end de er. Får vi en god ide, er der hos os meget kort vej fra tanke til handling. Med andre ord får du chancen for at prøve egne ideer af. Du refererer til Head of Trade Marketing & Customer Innovation og indgår i et team på 6 personer, der alle brænder for Trade Marketing.

Kontakt og ansøgning


Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 5. juni 2023. Vi holder løbende samtaler og ansætter hurtigst muligt, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Trade Marketing & Customer Innovation, Tina Alstrøm på telefon 2214 1361.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Royal Unibrew en af de førende drikkevareleverandører – ikke bare i Danmark, men på en række internationale markeder. Vi står bag traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer og Heineken.

Hos os får du mere end 3.000 kolleger på verdensplan, der sammen udvikler drikkevarer, vi kan mødes om. På dansegulvet, i 3. halvleg eller over et måltid.

I Royal Unibrew er du med til at udfordre rammerne for bæredygtighed, så vi kan blive den mest bæredygtige drikkevareproducent om 5 år. Du er med på et hold, der hele tiden arbejder for at være den foretrukne samarbejdspartner, som sikrer kunderne et mangfoldigt udvalg af drikkevarer. Og du er med til at styrke lokal sport, musik og foreningsliv.

Læs mere på www.royalunibrew.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Elsker du… …når brugervenlighed og indhold på digitale kanaler er helt i top? Sætter du en ære i at sikre et højt niveau for site performance og kan du skrive en god og forståelig webtekst, sikre kvalitet og struktur, optimere performance på digitale kanaler og omsætte dataindsigt til brugervenlighed?
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Glostrup

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Marketingmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Nordjylland

    Er du entusiastisk omkring online marketing og har du interesse i at arbejde med [xxxxx]s B2B-forretning? Motiveres du af at udarbejde kampagner, skabe indhold, samt måle effekten af kommunikatio..
    • Marketingmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
26. april 2024 440
25. april 2024 430
24. april 2024 432
23. april 2024 433
22. april 2024 433
21. april 2024 441
20. april 2024 446
19. april 2024 449
18. april 2024 440
17. april 2024 438
16. april 2024 431
15. april 2024 445
14. april 2024 455
13. april 2024 450
12. april 2024 453
11. april 2024 450
10. april 2024 441
9. april 2024 434
8. april 2024 444
7. april 2024 447
6. april 2024 447
5. april 2024 444
4. april 2024 437
3. april 2024 441
2. april 2024 449
1. april 2024 457
31. marts 2024 470
30. marts 2024 462
29. marts 2024 476
28. marts 2024 483
27. marts 2024 486