Det Kongelige Teater søger en struktureret fundraiser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en fundraiser, der er drevet af en bevidsthed om, hvorfor kunst og kultur er værdifuldt for samfundet og som kan være med til at sikre en bæredygtig realisering af de mange projekter, vi konstant har på tegnebrættet.

Vi arbejder målrettet med gensidig innovativ og udviklingsorienteret tilknytning af fonde, sponsorer og samarbejdspartnere. Formålet er at skabe værditilvækst, ny viden og nye metodikker hos begge parter i hvert enkelt partnerskab.

Du vil blive en del af Det Kongelige Teaters udviklingsafdeling, hvis mål er at bidrage til, at en bred repræsentation af den danske befolkning møder teatrets aktiviteter og virke.

Din profil
Vi leder efter en kollega, der har blik for at identificere en historie, udvikle og formidle den. Du er både vant og god til at skrive og i det hele taget formulere dig klart, præcist og medrivende, på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du imødekommende, selvstændig og fleksibel. Du er produktiv, idérig, kan overholde deadlines og formår at komme ned i detaljen uden at miste overblikket. Du motiveres af både tempo og skiftende arbejdsopgaver uden at slække på omhu og præcision.

Det er vigtigt, at du har en god social og relationel forståelse, da du bliver en del af et lille team, der arbejder tværgående i hele organisationen med samtlige af teatrets kunstarter og udviklingsområder. Vi værdsætter og dyrker det uhøjtidelige, det nysgerrige og innovative i et uformelt miljø med høje ambitioner.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af:

  • Udarbejdelse af casebeskrivelser til fondsansøgninger i tæt dialog med os i teamet, med projektansvarlige medarbejdere og de kunstneriske chefer
  • Opfølgning på sendte ansøgninger, udbetalingsanmodninger, afrapportering til fonde, digital registrering og dokumentering af arbejdsprocesser o.l.
  • Research og analyse af fonds- og sponsorlandskabet i ind- og udland
  • Systematisk indsamling af data og viden om eksisterende og potentielle fonde samt at sikre, at teatret er i stand til at bruge denne viden aktivt ift. at forny og udvikle området generelt


Udover dine erfaringer og resultater vil vi vægte, hvad du tænker om Det Kongelige Teater og scenekunstens betydning i den samtid vi lever i ift. den omverden, vi skal interagere med. Derfor opfordrer vi dig til i din ansøgning at svare på, hvad der er vigtigt for en nationalscene anno 2024?

Du behøver ikke have erfaring fra teaterbranchen, hvorimod erfaring med fondsansøgninger vil være en fordel.

Afdelingen
Du vil blive en del af en kulturinstitution med mange forskellige faggrupper, der bobler af lige dele kreativitet og faglig stolthed. I udviklingsafdelingen vil du møde en uformel samarbejdsform og et engageret fagligt miljø, hvor gensidig kollegial sparring og refleksion indgår som et vigtigt redskab til at gøre os klogere på det, vi gør.

Vi arbejder aktivt og løbende med at udvikle vores bevidsthed om diversitet og inklusion på arbejdspladsen og på at skabe et trygt miljø, hvor alle har mulighed for at udfolde sig og vokse både fagligt og personligt.

Praktik
Du ansættes på fuld tid med start pr. 1. marts 2024 eller snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til relevant statslig overenskomst. Arbejdet vil primært foregå i dagtimerne.

Du bedes være opmærksom på, at teatret indhenter børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere Information
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Michael Frandsen på 25517971 eller [email protected].

Ansøgning
Upload og mærk din ansøgning fundraiser ved at klikke på ’Søg stillingen.’ Send kort motiveret ansøgning og CV.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er den 2. januar 2024. Første samtaler afholdes den 11. og 12. januar og anden samtale den 16. januar 2024.

Du kan læse mere om Det Kongelige Teater på kglteater.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Tirsdag den 02. januar 2024

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Er du interesseret i at være med til at videreudvikle [xxxxx]? Er du både handledygtig og god til at samarbejde? Vi søger en senioranalytiker med motivation til at sætte et stort aftryk på moder..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0