Bliv økonomielev / trainee i international koncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Sunds

Bliv økonomielev / trainee i international koncern

Drømmer du om en fremtid indenfor økonomi? Tag dit første skridt på karrierestigen hos os.

KYOCERA UNIMERCO udvider koncernøkonomi med endnu en trainee eller elev.

Har du en drøm om at blive økonomiansvarlig, controller – eller er du endnu ikke sikker på, hvilken vej din uddannelse skal bringe dig? Så tag dit første skridt på karrierestigen her hos os.

”Hos Kyocera Unimerco tager vi ansvar for din uddannelse. Som økonomielev eller trainee giver vi dig udfordringer, som vil sikre din udvikling gennem hele uddannelsesforløbet. Ja, det er faktisk kun dine ambitioner og dine evner, der sætter grænser, for hvor langt du kan nå. Vi har masser af udfordringer, der venter på dig,” fortæller økonomichef Martin Jepsen.

Dit uddannelsesforløb
Har du en relevant uddannelse i bagagen, f.eks. finansøkonom eller HA, har vi mulighed for at tilbyde et traineeforløb som alternativ til et elevforløb. Som trainee, kommer du med en teoretisk baggrund eller med erhvervserfaring, der danner grundlag for, at du gennem forløbet bliver i virksomheden og opnår praktisk erfaring og læring.

I et elevforløb veksler du mellem skoleforløb og praktisk erfaring og læring i virksomheden. På skoleforløbene får du en masse ny viden om alle aspekter indenfor økonomi, som du tager med hjem og bruger i dit daglige arbejde i virksomheden.

Du bliver en del af vores koncernøkonomiafdeling og får 13 fagligt dygtige og sjove kolleger, der varetager økonomien for koncernens i alt 15 danske og udenlandske selskaber enten fuldt ud eller ved at supportere de udenlandske selskabers lokale økonomiafdelinger.

Du vil under din uddannelse få en grundig oplæring i grundlæggende økonomifunktioner, såsom vedligeholdelse af kunde stamdata, bogføring af indbetalinger, oprettelse af rabataftaler, kreditvurdering og ikke mindst credit controlling, hvor du også får kundekontrakt.

Du vil desuden komme til at arbejde med håndtering af leverandørfakturaer, momsbehandling, periodiseringer, mellemregninger, rejse- og udlægsafregninger. Senere i dit forløb - når de grundlæggende bogholderimæssige discipliner er på plads - vil vi også give dig opgaver inden for lagerstyring, regnskab og controlling – naturligvis tilpasset din faglige udvikling og dine kompetencer.

Masser af muligheder – også i udlandet
Når du er igennem elev- eller traineeforløbet, har du opnået de nødvendige færdigheder til at kunne bestride et job i en økonomifunktion eller videreuddanne dig.

”Vi tilbyder et struktureret uddannelsesforløb, hvor du kommer bredt omkring i økonomiafdelingen og hurtigt får ansvar for egne opgaver. Din faglighed og indstilling er med til at præge de opgaver, du kommer til at arbejde med undervejs. Vi tilbyder også gerne vores elever/trainees en udstationering til en af vores søsterselskaber i den sidste del af forløbet, hvis et af selskaberne har brug for yderligere assistance,” fortsætter Martin.

Hvem er du?

  • Du har et godt humør, masser af energi og lysten til at lære og tage ansvar for din egen udvikling – selvfølgelig med støtte fra os.
  • Du har et godt overblik, er struktureret og god til detaljer.
  • Du er IT-mæssig stærk og vant til at bruge Microsoft Officepakken – herunder især Excel.
  • Du er god til engelsk i både skrift og tale - og måske også tysk.
  • Du trives med en arbejdsdag i et højt tempo.

Har du samtidig viljen og lysten til at blive endnu dygtigere sideløbende med din elevuddannelse eller traineeforløb, så har du mulighed for at læse HD eller andet hos os. Vi betaler gerne uddannelsen – blot du investerer din fritid til at gennemføre den.

Er du vores næste elev eller trainee?
Afhængigt af din baggrund, tilpasser vi dit uddannelsesforløb individuelt.

  • Har du bestået HHX, EUX eller alternativt HTX, STX eller HF suppleret med EUD forløb på 5 uger, vil du typisk blive ansat i et 2-årigt elevforløb.
  • Har du en finansøkonom eller anden faglig relevant uddannelse eller erhvervserfaring og har nu lyst til at uddanne dig indenfor økonomi, bliver du typisk ansat i et 2-årigt traineeforløb.
  • Vi ansætter også gerne voksenelever og -trainees.

Bliv en del af et godt hold
Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Udover dig er der 10 andre elever og lærlinge i vores forskellige afdelinger i virksomheden, så du har god mulighed for at lære andre elever og lærlinge at kende på tværs af virksomheden.

Ud over et godt arbejdsmiljø tilbyder vi:

  • Mad i vores kantine hver dag
  • Fri adgang til at træne i vores fitnessrum
  • 10 forskellige personaleklubber, hvor du kan møde dine kolleger fra hele virksomheden til fodbold, løb, golf, jagt, cykling, yoga og meget andet.
  • Sundhedsforsikring
  • Behandling hos fysioterapeut på virksomheden

Forventet starttidspunkt
Vi behandler indkomne ansøgning løbende og venter gerne på den helt rigtige kandidat. Tiltrædelse efter aftale.

Er du interesseret?
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Martin Jepsen eller Helle Helsinghof i HR-afdelingen på 97 14 14 11.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Sunds

Lignende jobs

  • Økonom i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Som anført på vores hjemmeside, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. For at give vore kandidater en god service, og som led i at vi overholder Den Europæiske Persondata forordning (GDPR), samarbejder vi med prokan rekruttering, der håndterer alle vore kandidater.
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Engesvang

    Går du med en drøm om at arbejde med regnskab og økonomi? Og vil du kickstarte din karriere og få masser af praktisk erfaring i en international vækstvirksomhed, hvor der er gode udviklingsmulighed..
    • Økonom
    • Engesvang
    Få mere info
  • Økonom i Tarm

    Motiveres du af at udvikle en nøglefunktion i hjertet af virksomhedens projektstruktur, og har du potentiale til at tage det til næste niveau? Så er du den Controller, vi søger til ST Skoleinventar..
    • Økonom
    • Tarm
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Vildbjerg

    Brænder du for tal og drømmer du om en uddannelse, hvor du får mulighed for at arbejde med hele paletten inden for økonomi?I [xxxxx]S verden er missionen klar: At sælge Dansk design indenfor køkken,.
    • Økonom
    • Vildbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0