Økonomiansvarlig med mellemnavnet excel, som har det sorte bælte i procesoptimering søges!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Er det dig? -Så har du bestået første del af ansættelseskravet hos os!

Hos Kids-world er vi nemlig på jagt efter den helt rette kandidat til at stå i spidsen for vores økonomiafdeling. Du skal have stedsansen i orden, for du kommer til at sætte retningen i den nye digitale retning vi skal på vores rejse. Du får den fornemme titel Kaptajn, og skal derfor navigere os fra hvor vi er i dag til en mere nutidig (læs: moderne) endestation. Rejsen kræver at du både trives med de daglige opgaver der naturligt hører til økonomiafdelingen, og ikke mindst at du er omstillingsparat, struktureret og visionær ift. retningen vi skal, da procesoptimering kommer til at fylde meget i dit arbejde.

Kids-world? Sælger I ikke ”bare” børnetøj?

JO! Det gør vi (bl.a. også)

Vi har været på markedet længe. Vi skal helt tilbage til 2006, hvor vi sendte den første ordre ud af kælderdøren, til i dag hvor vi er en af Danmarks største onlineforhandlere af bl.a. sko, legetøj, samt tøj til børn, babyer og teenagere. Vi beskæftiger mere end 100 medarbejdere, og forhandler mere end 580 forskellige brands med salg til både ind-og udland. Vi har store ambitioner om fortsat vækst, og har derfor konstant udvikling for øje.

Vi holder til i Esbjerg, hvor vi under ét tag har samlet hele forretningen som bl.a. består af kundeservice, tekst/foto, SoMe, markedsføring, it og ikke mindst vores kæmpe lager, hvor vi for nyligt har integreret et (meget stort) autostore-anlæg.

Hvem søger vi?

Hvem du er og hvad du tidligere har brugt din tid på, er absolut ikke afgørende for os. Vi søger DIG der har gennemslagskraft som en hest i galop. DIG der får julelys i øjnene ved tanken om at se dig selv i denne utrolig spændende stilling, og DIG der har lysten, og ikke mindst evnen til at modernisere vores eksisterende økonomiafdeling.

Erfaring og motivation vinder hos os over anciennitet – Så hold dig ikke tilbage hvis nu du ikke skulle sidde med den helt rette titel på dit CV.

Måske har du basale erfaringer og kompetencer i diverse regnskabssystemer, et sundt fornuftigt (had/kærligheds) forhold til excel, samt kendskab til regnskab i en eCommerce virksomhed, som du allerede nu kan vinge af på listen? Det kan også være du har helt andre og langt federe kompetencer vi vægter højere! Hvem ved?

Vores ønsker og ambitioner for den fortsatte vækst er på højde med Himmelbjerget, du skal derfor have et naturligt drive og have lysten til at tage os nye (digitale) veje. Dit falkeblik holder styr på opgaverne, og du har en skarp næse for hvilken opgave du skal snuppe først. Desuden kan du ikke få armene ned fra hovedet igen, over tilfredsstillelsen du føler når hver en krone er afstemt.

Dit jobindhold, ansvarsområder og nøgleopgaver bliver bl.a.:

  • Sparring og rådgivning til kolleger, ledere og ejere
  • Systemskifte (Vi forventer vi skifter over til Business Central)
  • Ansvarlig for udvikling af processer og procedurer for optimal økonomi set-up
  • Daglig drift samt koordinering af opgaver
  • Indberetninger til skat og moms
  • Regnskabsafslutning, månedligt
  • Årsafslutning og materiale til revision
  • Øvrige økonomiopgaver – (og på sigt lønkørsel via Danløn)

Kort sagt: Du får den gule førertrøje på, og kommer til at sikre en direkte sammenhæng mellem strategi, handlingsplaner og budgetter.

Derudover vil du deltage i møder med ledergruppen og være en økonomisk sparring med ledelsen ved nye initiativer.

Er du solgt? Skal du med på rejsen?

Udover drømmejobbet i sig selv, er der selvfølgelig også andre fordelagtige aspekter ved at komme ind i Kids-world-universet. Vi er en virksomhed med værdierne på plads. Vi har en stor respekt for både os selv, og ikke mindst andre. Vi har hjertet med i alt vi foretager os, og dét vil du komme til at mærke helt fra start.

Hvem gider smørre madpakke? Vi gør ikke! Derfor har vi selvfølgelig frokostordning, kaffe/the samt frugtordning. Vi har en gennemgående jysk nede-på-jorden omgangstone og så vi klasker os dagligt på lårene af grin over vores forskelligheder og de fejl vi selvfølgelig alle begår. Dine skønne og kompetente kolleger glæder sig til at høre alt om hvad din weekend er gået med, og vi ser frem til at skåle med dig til en af vores mange sociale arrangementer vi har gennem året.

Vi forstår vigtigheden i den sunde work/life-balance, hvilket kommer til udtryk i den enorme fleksibilitet du vil opleve, og som kaptajn på skibet er du selv med til at forme din arbejdsdag. Når vi siger frihed under ansvar mener vi det virkelig og du får stor mulighed for personlig udvikling.

Vi skal selvfølgelig ikke sidde lårene af hinanden, og opvaskemaskinen skal naturligvis også sættes i gang en gang imellem derhjemme. Vi vil dog rigtig gerne have fornøjelsen af dig på vores skønne kontoret i Esbjerg 3-4 gange i ugen.

Din lønpakke vil blive forhandlet på baggrund af dine kvalifikationer og kompetencer. Hos os får du bl.a. pensionsordning, fritvalgsordning, sundhedsforsikring, 5 feriefridage, mulighed for frokostordning samt fordelagtige køb i shoppens varesortiment.

Fuldtidsstillingen er med opstart snarest muligt - men vi er villige til at vente på den helt rigtige kaptajn.

Vi ser frem til at læse din motiverede ansøgning og dit CV, som du kan sende via linket.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-koordinator Jeanette Daarbak på tlf: 49406727

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Esbjerg V
  • Fredag den 29. december 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Give

    Erfaren bogholder/økonomichef søges til lastvognsværksted, transport- og udlejnings-virksomhed. Vi søger en erfaren bogholder, der brænder for bogholderiopgaver, og som selvstændig kan sikre et..
    • Økonomichef
    • Give
    Få mere info
  • Økonomichef i Esbjerg

    CFO, Nicehair – en del af Egmont Forretningssparringspartner til CEO og ledergruppe. Ansvarlig for Økonomi, IT, HR og ESG i en succesfuld e-commerce virksomhed med flere e-handelspriser bag sig..
    • Økonomichef
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0