Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Til Norlax A/S søger vi en udviklingsorienteret økonomichef med god finansfaglig baggrund, erfaring fra produktionsvirksomhed og lyst til at arbejde både strategisk, ledelsesmæssigt og operativt.



Virksomheden
Norlax er specialiseret i produktion af røget og gravad laks og ørred. Produkterne tilbydes i en række forskellige varianter, størrelser og forpakninger for at imødekomme forbrugernes ønsker og forventninger.

I over 100 år har Norlax bearbejdet fisk efter de traditionelle metoder, der er overleveret gennem generationer, og som stadig anvendes på fabrikken i dag. Norlax er således en af Europas ældste og mest erfarne producenter af røgede kvalitetsfisk med en årlig produktion på ca. 4.000 ton færdigvarer, der både sælges under eget brand og som private label.

Norlax har ca. 200 ansatte, som har skabt grundlaget for en succesfuld international ekspansion, så viksomheden i dag har en eksportandel på over 90 %. Alle medarbejdere ved, at det kræver godt håndværk og fokus på detaljerne for konstant at levere kvalitetsprodukter af højeste markedstandard.

I 2021 trådte en af verdens største røgerivirksomheder, det New York-baserede Acme Smoked Fish, ind i ejerkredsen bag Norlax. Acme ejer i dag halvdelen af virksomheden, mens ledelsen ejer den anden halvdel. Denne alliance er en stærk driver for den fortsatte vækst og internationalisering.

Læs mere på norlax.dk og acmesmokedfish.com

Stillingen
Da den mangeårige økonomichef for Norlax A/S går på pension i sommeren 2023, søges en kompetent og udviklingsorienteret kandidat til en spændende og alsidig stilling. Du bliver sidste brik i et generelt ledelsesmæssigt generationsskifte, som allerede er gennemført på direktørposten samt i ledelsen af produktion og salg.

Du skal have lyst og evner til at indgå aktivt i virksomhedens ledelse og samtidig være meget operativt hands-on i det daglige arbejde som ansvarlig for finans og økonomi. Du indgår i virksomhedens ledergruppe sammen med 6 lederkollegaer, og du sidder samtidig i bestyrelsen. Du har direkte ledelsesansvar for 2 engagerede kollegaer i økonomiafdelingen, som bl.a. varetager en række daglige driftsopgaver, registreringer, kontroller, transaktioner mv.

Du har ansvaret for virksomhedens økonomi, finans og IT – bl.a. intern og ekstern rapportering, regnskaber, controlling og analyser, told og skat, investeringer, budgetter, forecasts og prognoser, valutastyring, cash-management, bygninger og anlægskartotek mv. Du arbejder tæt sammen med medarbejderne i økonomiafdelingen og nøglepersoner i andre afdelinger, og du varetager den eksterne kontakt til bl.a. bank, revisor, energileverandører og relevante myndigheder, ligesom du står for den finansielle bestyrelsesrapportering.

Du skal samtidig arbejde med optimering og digitalisering i forhold til hele økonomistyringen, og du skal medvirke til udvikling og implementering af systemer, procedurer, processer o.a. tiltag, som skaber optimering og effektivisering i hele værdikæden og produktionsprocessen.

Det er vigtigt, at du er en motiverende, udviklende og synlig leder for dine medarbejdere og – som en del af virksomhedens ledelse – arbejder aktivt for at sikre den højest mulige grad af trivsel og engagement blandt medarbejderne som helhed.

Kandidaten
Ansvarsområderne fordrer, at du har en god finansiel faglighed kombineret med erfaring fra ledelse og udvikling af økonomifunktionen – meget gerne fra en produktionsvirksomhed. Du har et kommercielt mindset, er vant til at agere forretningsorienteret og tage aktivt medansvar for virksomhedens resultatskabelse. Du har indsigt i vilkår og mekanismer i en produktionsvirksomhed og god forståelse for hele supply chain-området.

Det er vigtigt, at du har stor faglig spændvidde og at du både kan bidrage på strategisk niveau, tage aktivt del i ledelsen af virksomheden og er vant til selv at trække i arbejdstøjet og være den udførende på en række opgaver - herunder selvstændigt udarbejde regnskaber, rapporter, analyser, budgetter osv.

Du prioriterer samarbejdet og kan medvirke til bevare og udvikle en tillidsfuld og respektfuld kultur. Du er en god kommunikator med gennemslagskraft og du har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer. Du har en solid IT-forståelse og meget gerne erfaring med implementering af IT-løsninger.

Du er analytisk, dataorienteret og har naturligt flair for at gennemskue komplekse problemstillinger samt optimere og effektivisere processer og systemer.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og behersker dansk og engelsk godt både i skrift og tale, da regnskaber, budgetter, rapportering og bestyrelsesmateriale udarbejdes på engelsk.

Du mestrer naturligvis de gængse IT-systemer, som knytter sig til en stilling som denne, og har samtidig erfaring med at præsentere finansielle informationer på en letforståelig måde.

Det er ikke afgørende, om du aktuelt sidder i en lignende stilling på tilsvarende niveau, eller om du ser jobbet her som et naturligt næste skridt i din karriere. Det vigtige er, at du har kvalifikationerne og erfaringerne til at varetage de beskrevne ansvarsområder og den rette personlighed til at udfylde rollen.

Rammerne
Dit primære arbejdssted er på virksomhedens adresse i Outrup ved Esbjerg.
Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke inkl. bil, pension og IT.
Du bor maksimalt en god times kørsel fra kontoret.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef

Lignende jobs

  • Økonomichef i Nordjylland

    Er du klar til at kombinere din erfaring indenfor økonomi og ledelse med din oprigtige interesse for vedvarende energi? Vi har brug for dig, der håndterer økonomifunktionen og leder teamet, der ind..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Viborg

    Bliv en drivende kraft i Danmarks grønne energiomstilling som vores nye CFOEr du en resultatorienteret og visionær leder med solid erfaring inden for økonomisk ledelse, der brænder for at forme..
    • Økonomichef
    • Viborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Værløse

    Gå tilbage til ledige stillinger Økonomichef med skandinavisk ansvar og operationelle opgaver Vil du være ansvarlig for et mindre regnskabsteam i en virksomhed, der leverer løsninger t..
    • Økonomichef
    • Værløse
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
26. april 2024 73
25. april 2024 69
24. april 2024 71
23. april 2024 74
22. april 2024 74
21. april 2024 73
20. april 2024 73
19. april 2024 72
18. april 2024 72
17. april 2024 75
16. april 2024 76
15. april 2024 74
14. april 2024 74
13. april 2024 73
12. april 2024 75
11. april 2024 74
10. april 2024 72
9. april 2024 72
8. april 2024 67
7. april 2024 67
6. april 2024 67
5. april 2024 67
4. april 2024 71
3. april 2024 69
2. april 2024 69
1. april 2024 71
31. marts 2024 75
30. marts 2024 73
29. marts 2024 72
28. marts 2024 74
27. marts 2024 73