Erhvervsserviceansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Er du en udviklingsorienteret profil med regnskabsforståelse og kendskab til ERP-systemer, lønsystemer og integrationer? Og trives du med at give sparring og support samt videreuddanne vores erhvervsservicemedarbejdere? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en udadvendt og positiv medarbejder til at drive og videreudvikle vores erhvervsservice-afdeling, der varetager bogholderimæssige opgaver for en bred vifte af virksomheder.

Vores erhvervsserviceafdeling støtter eller er vores kunders bogholderifunktion, og vores fleksible samarbejde er skruet sammen efter kundens ønsker og behov. Nogle virksomheder overlader det hele til os, mens andre selv gør en del af arbejdet.

Som erhvervsserviceansvarlig er du faglig projektleder på kundeopgaver vedr. eksempelvis integration af systemer, herunder også ERP-systemer. Du skal i høj grad spotte tendenser for værktøjer til effektivisering, digitalisering og automatisering. Som en naturlig del af rollen videreuddanner du vores erhvervsservicemedarbejdere og yder sparring og teknisk support i ERP-systemer i særdeleshed.
Du bliver en del af stabsfunktionerne i Partner Revision, som servicerer medarbejdere i hele Partner Revision på alle lokationer. Du får tæt samarbejde og sparring med vores IT-afdeling. Jobbet udføres med udgangspunkt fra kontoret i Herning, men også i høj grad med tilstedeværelse på vores lokationer i det Midt- og Vestjyske, hvorfor der må påregnes kørsel i din arbejdshverdag.

Hvem er du?

Din baggrund kan være revisor eller økonomi-/regnskabsansvarlig med interesse og flair for IT og optimering af processer og forretningsgange. Det er naturligt for dig, at faciliterer/undervise dine kollegaer indenfor den nyeste viden omkring fagspecifik lovgivning og systemer samt sparre og samarbejde med IT omkring udviklingsprojekter, der går på tværs af organisationen. Det er vigtigt, at du har erfaring med de opgaver, som en bogholder og regnskabsansvarlig varetager.
Du har solide kommunikationsevner, og du trives med at give den nødvendige sparring og support til vores medarbejdere fordelt på vores 8 kontorer samt til vores kunder.

Vi tilbyder

Som medarbejder hos Partner Revision, får du en spændende og afvekslende karriere med mange udviklingsmuligheder. Du bliver en del af et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stor selvstændighed.
Har du lyst til et spændende job i et mellemstort moderne ledet revisionsfirma med stærke menneskelige værdier og solide rammer til udvikling, så hører vi gerne fra dig.

Om Partner Revision

Partner Revision er et statsautoriseret revisionsfirma grundlagt i 1968. 200 dygtige og energiske medarbejdere arbejder ud fra 8 lokationer i det Midt- og Vestjyske og gør sig hver dag umage for fortsat at være det foretrukne revisionsfirma for mindre og mellemstore virksomheder i Midt- og Vestjylland.

Partner Revision ønsker at forblive en attraktiv arbejdsplads, der huser medarbejdere, som skaber resultater og værdi for kunderne – alt imens karriere, familieliv og trivsel er i balance. Virksomheden lever efter værdierne Ejerskab – Samarbejde – Kvalitet både overfor kunderne og hinanden.

Tiltrædelse

Snarest muligt eller efter aftale. Stillingen udgør en fuldtidsstilling.

Er du interesseret?

Så tryk så 'ansøg'-knappen hurtigst muligt. Vil du høre mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-Chef Rikke Abildtrup Pedersen på tlf. 2623 4356

Ansøgninger modtages kun via vores rekrutteringssystem. Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og stillingsopslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Herning
  • Onsdag den 24. januar 2024

Lignende jobs

  • Økonomichef i Viborg

    Bliv en drivende kraft i Danmarks grønne energiomstilling som vores nye CFOEr du en resultatorienteret og visionær leder med solid erfaring inden for økonomisk ledelse, der brænder for at forme..
    • Økonomichef
    • Viborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Er du en selvstændig finanshåndværker, der trives med både det fulde økonomi- og regnskabsansvar samt hands-on involvering i operationelle og traditionelle bogholderi- og regnskabsopgaver? Har du s..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Tjele

    Har du lyst til at udnytte din faglighed og udvikle den, samtidig med at du får personaleansvar, så er stillingen her. Vi opretter en ny stilling som økonomichef, og du får stor mulighed for at sæt..
    • Økonomichef
    • Tjele
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Do you have experience as a CFO in an international company? Are you ambitious and among the top financial professionals in the market, particularly well-versed in financial management tools and bu..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2