Student søges til Nationalt ID-center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Birkerød

Har du lyst til at arbejde i et fagligt stærkt miljø på et spændende område i rivende udvikling? Er du hurtig til at sætte dig ind i nye områder, og evner du at løse opgaver selvstændigt og i samarbejde med andre? Så er du måske vores nye student i Nationalt ID-center.

Lidt om alt det vi tilbyder
Nationalt ID-center er et uafhængigt kompetencecenter, hvis formål er at styrke sikkerheds- og kontrolindsatsen på udlændingeområdet. Nationalt ID-center er organisatorisk en del af Hjemrejsestyrelsen, som er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet.

Vores primære opgave er at yde rådgivning og bistand til danske myndigheder i forhold til spørgsmål om fastlæggelse og kontrol af udlændinges identitet. Centeret har derfor et biometri-team, som består af ansigtssammenlignings- og fingeraftrykseksperter, der afgiver udtalelser i sager, hvor fingeraftryk og ansigtssammenligning bidrager til identitetsfastlæggelsen, ligesom centeret også har et ISO-akkrediteret dokumentteknisk laboratorium, som på ekspertniveau kan ægthedsvurdere ID-dokumenter, såsom pas, ID-kort og vielsesattester.

Derudover sikrer vi, at trends, erfaringer og risikovurderinger fra relevante lande gøres tilgængelige for de relevante myndigheder, ligesom vi koordinerer et overordnet og tværgående myndighedssamarbejde på ID-området. Vi udbyder også ID-kurser for relevante danske myndigheder for at understøtte, at de har de nødvendige kompetencer på ID-området, ligesom vi bistår danske diplomatiske repræsentationer verden over med at styrke deres kapacitet på kontrol- og sikkerhedsområdet.

Du får 34 engagerede kollegaer med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, der varetager en bred vifte af opgaver. Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af et godt samspil på tværs af fagligheder, vi har et socialt stærkt miljø, og vores omgangstone er uformel.

Som student i Nationalt ID-center bliver du ansat i en stilling, hvor du skal hjælpe med at få tingene til at gå op i en højere enhed i en hverdag, der rent opgavemæssigt spænder meget bredt.

Dine primære opgaver vil være at understøtte og følge op på centerets interne processer gennem bl.a. oprettelse og journalisering af dokumenttekniske sager samt udarbejdelse af fagrelevante statistikker mv. Herudover kommer du også til at bistå med både lettere sagsbehandling i form af fx informationsindhentning og sagsforberedelse, og med mere praktiske opgaver som forberedelse til kursusvirksomhed, klargøring af udstyr samt opbygning og vedligehold af centerets databaser mv. Dit arbejde kommer til at omfatte bred kontakt til alle centerets medarbejdere og til en række af centerets samarbejdspartnere.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant akademisk uddannelse, fx stud.jur., stud.scient.pol., stud.soc. eller lignende. Du har som minimum bestået 1. år samt har mere end ét år tilbage af dit studie.

Vi forventer, at du:

  • Er proaktiv, problemløsende og procesorienteret, fordi hver dag i centeret byder på nye – og til tider uventede – opgaver

  • Arbejder systematisk, struktureret og selvstændigt, fordi det er vitalt for centerets arbejde, at vores datagrundlag og processer til stadighed har en høj kvalitet
  • Er arbejdsom, fleksibel og omhyggelig, fordi centeret løbende udvikler sig i forhold til både opgavetyper og -mængder
  • Er udadvendt, stabil og god til at bevare overblikket i pressede situationer, fordi vi har en travl hverdag med mange bolde i luften

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med:

  • At arbejde i en offentlig myndighed
  • Administrativt arbejde, herunder gerne databasearbejde
  • IT-systemer generelt, herunder Microsoft Office-pakken
  • Sprog ud over dansk og engelsk.

Yderligere information
Nationalt ID-center har kontor på Birkerød Kongevej 2, 3460 Birkerød.

Du kan læse mere om Nationalt ID-center her.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og relevant organisation. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne godkendelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chef for Nationalt ID-center, Jakob Dam Glynstrup, på telefonnummer 22 73 48 98 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 5. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler den 9. juni 2023.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Birkerød
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. april 2024 13
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 7
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6