Erfaren udvikler til [xxxxx]s Location Intelligence-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Energibranchen er i stor forandring, og den grønne omstilling står øverst på dagsordenen. For at nå i mål med de store, danske klimamål om et 100% fossilfrit energisystem, er det altafgørende at skabe det bedst mulige fundament for beslutninger, innovation, udvikling og automatisering baseret på brug af data. Det kræver nytænkning og innovation - også når det gælder Energinets brug af GIS. Som vores nye kollega bliver du en del af Location Intelligence-teamet, hvor vi skaber fundamentet for beslutning, innovation, udvikling og automatisering baseret på brug af data, for hele Energinet.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores kontor i Fredericia/Ballerup og hjemme. Derfor er det heller ikke vigtigt for os, hvor du bor.Hvem er vi?Location Intelligence-teamet består af 9 fokuserede GIS-konsulenter/-udviklere samt en Product Owner og Scrum Master. Vi arbejder for at vedligeholde og udvikle Energinets GIS- og geodata-platforme i ArcGIS Enterprise. Løsningerne spiller en central rolle i den grønne omstilling – både når vi skal planlægge det fremtidige energisystem, og når vi skal vedligeholde og videreudvikle det eksisterende. Vi er både nye og gamle medarbejdere, flere er ansat indenfor de sidste 2 år.Hvad laver vi?
Vi arbejder med de seneste teknologier inden for GIS, og vores løsninger dækker både el, gas og fiber og snart brint. Her arbejder vi med GIS-understøttelse af hele livscyklussen omkring energianlæg – fra den langsigtede planlægning af udvidelser af nettet til etablering og drift.Vi lykkes sammen, når vi:
  • Udvikler nye løsninger, hvor der er behov for specielle funktioner til brugere i hele Energinet, herunder også adgang til data og løsninger.
  • Vedligeholder og udvikler Energinets GIS- og geodataplatforme i ArcGIS Enterprise
  • Yder support og agerer sparrings- og samarbejdspartner for brugerne i hele Energinet
  • Innovation og stabilitet går hånd i hånd Vi arbejder agilt, hvor udvikling er baseret på en trinvis og iterativ tilgang, og derfor får du mulighed for at have indflydelse på dine egen og teamets udvikling og trivsel. Som en del af et Scrum-team værdsætter vi transparens og åbenhed, ligesom du får mulighed for at bruge din nysgerrige og innovative tilgang til løsningen af opgaver – der er derfor kort vej fra idé til produkt.Jobbets ansvarsområder og opgaver
  • Udvikle løsninger i ArcGIS Enterprise, herunder vil kendskab til følgende være ønskeligt:
      • Python
      • Javascript
      • MSSQL

    • Udveksling af data til/fra eksterne kilder og integrationer med andre systemer
      • Generelle færdigheder omkring API og integrationer er ønskeligt


  • Erfaring med "GIT repository og Azure Pipelines (eller software pipelines generelt)" er en ønskeligt.Interesse for geodata og vilje til at udvikle dine færdighederVi søger dig, der vil med på holdet og bidrage med din ekspertise inden for softwareudvikling, og som ønsker at være med til at udvikle og drive Energinets GIS-platform.
    Du har erfaring med softwareudvikling baseret på Python, MSSQL - og gerne også Javascript, i spil til at skabe løsninger på vores GIS platform.

    Du kommer til at udvikle og drifte nye og eksisterende løsninger på både web og mobile, der understøtter digitale arbejdsgange i hele Energinet. Derfor kommer du til at udvikle applikationer både helt fra bunden, og videreudvikle og rette eksisterende applikationer som f.eks. services, webmaps og apps i ArcGIS Enterprise med brug af Python og Javascript.Kendskab til ArcGIS er ikke vigtigt, hvis bare du er klar til at udvikle dine færdigheder inden for området - vi skal nok sørge for at lære dig op i de aspekter omkring ArcGIS, du har behov for at kende til.Det er vigtigt, at du er en erfaren udvikler, og at du som person trives med at arbejde i teams, hvor vi har transparens og åbenhed omkring alle opgaver. Udvikling og innovation er nøgleord i din tilgang, og du har samtidig evnerne til at bringe opgaverne helt i mål.Ansøgning og kontaktSend dit cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 1. november 2023. Vi holder samtaler løbende, og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder de rette kandidater inden da. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Agile People Lead Michael Nielsen på telefon 23 33 88 89. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Fredericia
    • Onsdag den 01. november 2023

    Lignende jobs

    • Øvrige i Esbjerg

      Fri kontakt
      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
      • Øvrige
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Øvrige i Christiansfeld

      Fri kontakt
      Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
      • Øvrige
      • Christiansfeld
      Få mere info
    • Øvrige i Esbjerg

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
      • Øvrige
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Øvrige i Vejen

      Har du en struktureret og detaljeorienteret debitor gemt i dig, og motiveres du af at arbejde med økonomi samt at få ting til at stemme? Så er du måske vores nye Debitor Assistant. Du bliver en del..
      • Øvrige
      • Vejen
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    28. maj 2024 27
    27. maj 2024 29
    26. maj 2024 28
    25. maj 2024 27
    24. maj 2024 27
    23. maj 2024 28
    22. maj 2024 28
    21. maj 2024 28
    20. maj 2024 28
    19. maj 2024 28
    18. maj 2024 28
    17. maj 2024 30
    16. maj 2024 30
    15. maj 2024 30
    14. maj 2024 31
    13. maj 2024 31
    12. maj 2024 32
    11. maj 2024 32
    10. maj 2024 32
    9. maj 2024 31
    8. maj 2024 29
    7. maj 2024 29
    6. maj 2024 30
    5. maj 2024 28
    4. maj 2024 27
    3. maj 2024 26
    2. maj 2024 29
    1. maj 2024 27
    30. april 2024 25
    29. april 2024 27
    28. april 2024 27