Fagchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Fagchef


Personaleledelse og politisk sparring

Stærk sparringspartner for faglige medarbejdere og den politisk valgte ledelse

Med reference til og som stedfortræder for kontorchefen indgår du i afdelingens øverste administrative ledelse. Det bliver dit ansvar at varetage ledelsen af alle HKs faglige medlemsaktiviteter i HK MIDTVESTS område. Som fagchef supporterer du landsdelens politisk valgte sektorformænd og sikrer, at den politiske dagsorden omsættes til konkrete værdiskabende indsatser hos afdelingens medlemmer. Du bliver personaleleder for fem selvstændige teams på samlet 30 dedikerede konsulenter og sagsbehandlere. De faglige konsulenter har hver en række arbejdspladser og et fagligt område, hvor indenfor de leverer rådgivning og forhandlinger til medlemmerne. Sagsbehandlerne medvirker til at afdække og facilitere de faglige indsatser, udarbejde beregninger, yde rådgivning og varetage medlemskontakt etc.

Gennem dit aktive lederskab etablerer du en stærk tillidsbaserede relation både til medarbejderne i dine teams og til politikerne. Her bliver du bindeleddet i bestræbelserne på, at afdelingens faglige medlemsaktiviteter har fokus på medlemstilfredshed og på størst mulig medlemstilslutning.

Dit lederskab omfatter sparring, prioritering og opfølgning på mål og handlingsplaner. I tæt samspil med faglige kontaktpersoner tilknyttet dine fem teams; privat, handel, kommunal, stat og ungdom understøtter du administrativt de politisk valgte formænd. Gennem nye handlinger med det organiserende arbejde som brændpunkt for dine medarbejdere, sikrer du fortsat udvikling og styrker derigennem HK MIDTVESTS samlede position og synlighed.

I afholder jeres møder og aktiviteter på afdelingens kontorer i afdelingens virkeområde, ligesom en del af aktiviteterne også finder sted på medlemskredsens arbejdspladser. En stor del af dit personaleledelsesvirke vil dermed være distancebaseret. Herudover vil du ligeledes efter aftale varetage repræsentative opgaver, medvirke i nationale og regionale projekter, kampagner og relevante netværk.

Helhedsorienteret leder med politisk tæft

Du har en relevant lederuddannelse og ledelseserfaring og meget gerne erfaring med projektledelse samt god indsigt i arbejdsmarkedsforhold og beskæftigelse.

Det vigtigste er, at du brænder for at varetage den daglige ledelse af selvkørende, engagerede og holdningsstærke medarbejdere med høj faglighed. Som leder er du både strategisk, taktisk og helhedstænkende og du er i din ledelsesstil rummelig, tydelig og tilgængelig. Gennem din inddragende og konsekvente ledelsestilgang formår du at udfordre, skabe udvikling og sætte struktur og retning. Herudover besidder du naturlig autoritet, god dømmekraft, empati og handlekraft.

Har du også kendskab til ansættelsesret, overenskomster og forhandling er det en fordel. Du befinder dig godt med at navigere i en travl og omskiftelig hverdag, hvor de politiske vinde både kan skifte med kort varsel og andre gange få beslutningerne til at trække ud.

Dine kommunikative færdigheder er over gennemsnittet og du er kompetent til at give professionel sparring på ledelsesniveau. Hvis du kan lide at prioritere og balancere paradokser og du i dit lederskab evner at holde hovedet koldt og hjertet varmt, har du rigtig gode muligheder i denne stilling.

Du tilbydes

Du tilbydes en udfordrende og spændende stilling i en organisation med et højt engagement og dygtige kollegaer. Du planlægger selv din hverdag og du kan trække på en række gode kollegaer både fagligt og socialt på tværs af landet. Du får kontor i Herning. Stillingen aflønnes i henhold til overenskomst for chefer ansat på HKC’s overenskomst.

Ansøgning og samtaler

Du søger stillingen via dette senest 3. november 2023. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset personlig baggrund. De indledende samtaler er planlagt afholdt den 13. november 2023.

Har du spørgsmål kan du kontakte kontorchef Torben Dreyer 6122 2608 eller konsulent Jan Erik Elgaard fra Elgaard Mancom på 2088 8618. Vi ser frem til at høre fra dig.

HK MidtVest er en fagforening og et fagligt fællesskab for ca. 17.000 medlemmer, der med sine godt 60 medarbejdere fra kontorer i Herning, Holstebro, Viborg, Skive og Nykøbing Mors dækker hele det midt- og vestjyske område. HK er en politisk ledet organisation, som er opdelt i fire faglige sektorer – HK Privat, HK Handel, HK Kommunal og HK Stat med hver sit dedikerede team, der supporteres af centrale funktioner indenfor medlemsservice, job- og vejledning, IT- og digitalisering mm. I organisationen er demokratiet helt tæt på, da de fem politisk valgte bestyrelsesformænd alle har deres daglige gang i huset.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herning
  • Fredag den 03. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Spændende dagtilbud søger visionær og erfaren dagtilbudsleder, der brænder for at skabe et trygt og udviklende miljø for børnene og vores engagerede medarbejdere.Som dagtilbudsleder vil du være..
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige (elev) i Skive

    Vi søger elev til [xxxxx] Skive Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. maj 2024 72
27. maj 2024 69
26. maj 2024 57
25. maj 2024 57
24. maj 2024 58
23. maj 2024 58
22. maj 2024 56
21. maj 2024 56
20. maj 2024 74
19. maj 2024 75
18. maj 2024 75
17. maj 2024 70
16. maj 2024 69
15. maj 2024 68
14. maj 2024 73
13. maj 2024 70
12. maj 2024 69
11. maj 2024 69
10. maj 2024 71
9. maj 2024 69
8. maj 2024 70
7. maj 2024 66
6. maj 2024 66
5. maj 2024 70
4. maj 2024 72
3. maj 2024 71
2. maj 2024 74
1. maj 2024 75
30. april 2024 76
29. april 2024 75
28. april 2024 77