Rekrutteringsfirma

CEO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hirtshals

SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder en bred vifte af ydelser og mandskab til marine- og offshoreindustrien, bygge- og anlægsbranchen og inden for industriel produktion. Virksomheden er dedikeret til at give deres kunder professionelle og skræddersyede tjenester og nøglefærdige løsninger, der altid er i overensstemmelse med branchens standarder og krav. SEAMAR Scandinavia har et alsidigt team af højtuddannede medarbejdere, der er klar til at hjælpe kunderne gennem alle faser af deres projekter.
SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder højkvalitets og omkostningseffektive løsninger, support og konsulenttjenester. SEAMAR Scandinavia A/S blev startet af Claus Rask Boddum og Jesper Mariegaard med hovedkontor i Hirtshals og har cirka 100-300 medarbejdere, hvoraf 11 er funktionærer. SEAMAR Scandinavia A/S er i stor vækst og i rivende udvikling og til at drive virksomheden og præge den fremadrettede udviklingsrejse, søges der derfor nu en CEOForretningsudvikling - Ledelse - Vækstvirksomhed
Kunne du tænke dig at stå i spidsen for driften og udviklingen i en international og velrenommeret virksomhed, og samtidig få en central rolle i forhold til at sikre virksomhedens vækstpotentiale? Som den kommende CEO til Seamar Scandinavia får du det overordnede ansvar for at drive, opbygge og videreudvikle virksomheden for derigennem at sikre virksomhedens vækstplaner både på nationalt og internationalt plan. Du får en ansvarsfuld nøglerolle, hvor du får mulighed for at blive en del af og sætte dit præg på virksomhedens fremadrettede vækstrejse. Samtidig bliver du en del af en succesfuld virksomhed med et godt og faglig kompetent personale, og hvor samarbejde vægtes højt.
Du får en central lederrolle, hvor du med reference til bestyrelsesformanden bliver ansvarlig for at varetage både driften og ledelsen af virksomhedens afdelinger. Du hjælper afdelingslederne med at udvikle de lokale kontorer, hvor du får ansvaret for, at interne procedurer og processer implementeres og fungerer optimalt. Samtidig står du for at udvikle virksomhedens forretningsstrategi, hvor du omsætter de strategiske mål til konkrete handlingsplaner i samarbejde med bestyrelsen. Du får samtidig ansvaret for at opretholde og opbygge gode og langvarige relationer til virksomhedens kunder med henblik på at sikre virksomhedens vækstpotentiale.
For at få succes i rollen, kræver det, at du kommer fra en lignende stilling, hvor du har fået erfaring med forretningsdrift og -udvikling både på nationalt og internationalt plan samt erfaring med ledelse og eksekvering af vækst. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra industrien, hvorfra du har fået en solid forståelse for at drive forretning i en industrivirksomhed, vind-, olie-, gas- industrien eller den maritime sektor. Alternativt kan du have erfaring fra vikarbranchen, hvor du har erhvervet dig en forståelse for mekanismerne i udlejningsbranchen.
Du har en god IT-forståelse, ligesom du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
Som person har du et kommercielt mindset, og du er udadvendt og tillidsvækkende, hvilket gør, at du er dygtig til at danne relationer. Dit store drive, din proaktivtet og din beslutningsdygtighed gør dig til en dygtig leder, som formår at sætte en tydelig retning. Det er samtidig vigtigt, at du er jordnær, ydmyg og respektfuld, og i samarbejdsrelationer er du kendetegnet af at være imødekommende og konstruktiv. Dit strategiske mindset, din økonomiske bevidsthed og dine tydelige kommunikationsevner gør dig ligeledes til en god og forretningsorienteret købmand.
Er du den nye CEO til SEAMAR Scandinavia? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, John Tveit på 20 77 43 33.Du kan læse mere om SEAMAR Scandinavia her: https://seamar.dk/ Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hirtshals.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hirtshals

Lignende jobs

  • Øvrige i Frederikshavn

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 Frederikshavn On-site. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at yde gæsteservice og bidrage til rengøring så vores hotel shiner? Holder du af børnefamilier og yder gerne ekstra, så vores gæster får en super oplevelse?
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige i Nykøbing Mors

    Job Description Uddannet elektriker/ Montør søges til Nykøbing Mors På vegne af kunde, søger vi en dygtig uddannet elektriker/ montør til at tilslutte al det elektriske på robotter og produk..
    • Øvrige
    • Nykøbing Mors
    Få mere info
  • Øvrige i Nykøbing Mors

    Job Description MEKANISKE MONTØRER SØGES TIL VIRKSOMHED PÅ MORS På vegne af kunde, søger vi en dygtig montør, mekaniker smed, montør, ufaglært til at skille- og samle produktionsmaskiner. D..
    • Øvrige
    • Nykøbing Mors
    Få mere info
  • Øvrige i Brønderslev

    Job Description Maskinmester med styr på service, kunder, teknik og koordinering til 9700 Brønderslev området Trives du bedst når det til tider går stærkt og opgaverne er mangeartede? Vil du .
    • Øvrige
    • Brønderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hirtshals

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hirtshals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2